Förövare har själva blivit utsatta för sexuellaövergrepp när dom var barn, det är nåt som man ofta får höra och då särskilt från psykologer men det är långtifrån sanningen.

Att offer skulle börja begå sexuellaövergrepp när dom blir vuxna är ren nonsens och en påhittad yes, som kan liknas med om du växer upp i en kriminell miljö så är sannolikheten stor att du själv blir kriminell. Men att bli offer för sexuellaövergrepp går absolut inte att jämföras på det sättet.

Hela påståendet att offer blir förövare faller på sin orimlighet och skulle inte funkat matematiskt, min förövare rörde sig i göteborgs friidrottsmiljö och vi tror att bara i Göteborg förgrep han sig under åren på ca 200 killar och det skulle isåfall innebära att alla vi killar skulle också bli förövare med många offer per person….

Dom studierna där man vill framhäva att offer själva blir förövare är inget som tas på allvar längre utan nu har neurologisk forskning kommit ett steg närmare sanningen och hittat avvikelser i hjärnan hos dömda pedofiler som visar en skada i hjärnan och en kemisk obalans.

Forskningen har kommit så långt på olika ställen i världen och olika forskarteam börjar se sambanden med skadan i hjärnan som påverkar pedofilernas liv. Vissa forskare hävdar att det kommer att gå att se på foster redan under graviditeten och där skulle det gå att avbryta en graviditet i ett tidigt skeende.

Vissa forskningsresultat antyder att pedofiler kan lida av en slags ansiktesdyslexi som gör att pedofilens hjärna ser barn som vuxna och därför ser barnen som sexuella partners. Men dom flesta studierna visar på en felkoppling och obalans i hjärnan och då kan man ju ställa sig frågan varför håller Karolinska Institutet på med forskning med ekonomiskt stöd av bland annat Childhood ?

Att Childhood stöttar forskning som säger sig hjälpa pedofiler att söka vård är ju minst sagt tveksamt då pengarna kommer från medlemmar och insamlingar som istället skulle ha gått direkt till barn som blivit utsatta, att Childhood väljer pedofiler före barn är tyvärr så pk-Sverige vill ha det men när pedofiler slår till så vill ingen pk-riddare ta ansvaret.

Lägg istället insamlade pengar på offer och stöd forskning som hjälper barn och sätter offren i fokus! Barn som utsätts för övergrepp löper 12 gånger så stor risk att begå självmord och hamnar ofta i missbruk och tvingas leva i samhällets marginal. Pedofiler skall enligt pk-folket få komma in i värmen och slippa känna sig stigmatiserade, snacka om att leva i upp och ner världen!

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X