I Sverige har man bestämt sig att hjälpa pedofiler med att inte begå våldtäkt och övergrepp mot barn och man väljer frivillig kemiskkastrering och samtalsterapi.

Med lite saft och bullar strategi för pedofiler är stigmatiserande och har det tufft i samhället om dom öppet berättar att dom tänder på små barn… Men berättar pedofiler om sin lust att våldta barn?

Ute i stora världen bedrivs det annorlunda forskning på pedofili som inte värnar om pedofilers integritet utan tar sig an problemet för vad det just är, livsfarligt för barn och hela samhället!

När gruppen ville skänka 10000kr till Childhood så vägrade dom att ta emot pengarna för vi var fientliga mot just pedofiler och Childhood sponsrar ett projekt med frivillig kemiskkastrering som dom tror på extremt mycket.

Att dom har missat vad internationella läkare och forskarrapporter ofta skriver om är väldigt märkligt, forskare runt om i världen har kommit mycket längre än vi i Sverige och ser pedofiler som farliga människor.

Det finns långt gången forskning som visar en sk felkoppling i hjärnan som styr pedofilers lust och då funkar inte samtalsterapi med saft och bulle.

Det finns annan forskning som går ut på att pedofiler lider av ansiktsdyslexi som gör att ett barns ansikte i pedofilens hjärna ser ut som vuxet och därför reagerar sexuellt på barnet.

Annan forskning visar en kemisk obalans i hjärnan som gör att den sänder ut fel känslosignaler och gör personen farlig. Dom flesta forskarna är överens att orsaken till pedofili härstammar från hjärnan och det är då omöjligt att försöka ”bota” med saft och bulle.

Kemiskkastrering är inget nytt tillvägagångssätt utan är beprövat och även analyserat med olika resultat, kastreringen går ut på att sänka pedofilens sexdrift med olika preparat som ändrar det fysiska.

I flera studier visar det en höjd våldstendens hos pedofiler som har gått med på kemiskkastrering då lusten finns kvar men apparaten fungerar inte och frustrationen går då ut över barnet!

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

1 thought on “När lusten finns kvar men apparaten inte funkar så tar våldet vid

  1. Hmm, jag har just undrat över detta med kemisk kastrering. Tack för klargörandet!
    Jag har fått uppfattningen att det är LUSTEN som hämmas, men om det inte är så, ja då är det ju rätt meningslöst.

    Det är inte direkt raketforskning att koppla sambandet med lust + ingen möjlighet/förmåga = raseri. Är man då en person som lätt tar till våld är steget inte långt till att ta ut det på andra, dvs barnen. Även en sansad person kan drivas till att ta till våld. Att peddovurmarna inte kan ta till sig detta är ofattbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X