Det pågår forskning med kemiskkastrering på frivillig väg på Karolinska institutet i Stockholm och dom skickar ut information regelbundet hur testerna är på pedofilerna. Dom slår sig själv för bröstet och förklarar gärna hur duktiga dom och pedofilerna är.

Att det är frivilligt gör det enligt mig till en missvisande forskning då pedofilerna kommer in en gång i månaden för att få sin testosteron sänkande medicin, och sen har dom lite saft och bulle terapi där dom kan berätta hur mycket bättre det känns…

Om forskningen skulle kunna tas som seriöst skulle ju det behövas en mängd kontroller som skulle i peddosarnas och deras anhängares ögon vara integritets kränkande.

Det behövs ju kontroll på testpersonerna vad dom gör 24/7 och då även utsättas för lockelser som dom stöter på i vanliga fall för att verkligen se om behovet att våldta barn försvinner, idag så är det pedofilernas egna ord som gäller och där kan vi ju se ett mönster om man väljer att läsa förundersökningar och domar, där är nästan alla pedofiler dömda mot sitt nekande.

Att försöka göra pedofiler mindre benägna att begå övergrepp skall det inte handla om att anpassa samhället för deras skull utan det skall handla om att säkra alla barns liv och välmående i samhället och då är den enda fungerande metoden att ha pedofilerna under minutiös bevakning med särskilda villkor resten av livet.

Peddokramarna hävdar att vi som kräver hårdare tag mot pedofiler hjälper till att försvåra behandlingen av dessa monster och vi stigmatiserar brottet… Hur många pedofiler tror ni söker hjälp för att dom personligen känner att dom gör något fel? Jag sticker ut hakan och säger att det är osannolikt att överhuvudtaget någon pedofil ger sig till känna pågrund av dåligt samvete.

Istället hittar vi såna som blivit påkomna och såna som har avtjänat straff och vill försöka tvätta bort peddostämpeln och på så sätt komma in i värmen igen. Brottet i sig är det värsta du kan begå och det skall vara stigmatiserande och inget annat!

Vi måste bli bättre att hitta pedofilerna och se till att avskärma dom från platser där det finns potentiella offer dvs barn. Straffen måste bli hårdare för inget peddo kan begå ett övergrepp på en anstalt och när monstret väl kommer ut så blir det ständig övervakning då han måste ses som näst intill 100% återfallsförbrytare!

Många kommer nu säga ”hur skall vi ha råd med att hårdbevaka dessa män”? Vänd på det istället, hur länge skall vi ha råd att låta små barn kastas in i helvetet och sedan leva med traumat hela livet?

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

1 thought on “Hur ska vi ha råd att låta barn gå in i helvetet ?

  1. Testosteronsänkning tar inte bort det underliggande inprogrammerade felet. För några kanske det kan hålla begäret i schack så de inte aktivt förgriper sig på barn, men vad säger att de inte ändå ägnar sig åt olika former av övergrepp via nätet/dator? I synnerhet dömda pedofiler ska det inte daltas med. Lås in permanent eller tvingande kemisk behandling som på riktigt trubbar av allt (och ja, de kommer då att vara lallande idioter och föga nytta för samhället). På samma sätt som psyksjuka mördare hålls inlåsta på obestämd tid. För att skydda samhället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X