Sponsorer

Det pågår en normaliseringsprocess för pedofilernas rättigheter i samhället som baseras på märklig statistik och icke vetenskapliga forskningsresultat. Det som än en gång är uppe på tapeten är kemisk kastrering.

Det finns en pågående forskning i Sverige på kemisk kastrering och enligt läkarna/forskarna visar den goda resultat. I Sverige används ofta ordet nollvision men när det kommer till pedofili så väljer både forskarna och lobbygrupperna en märklig väg då man skall enligt dom ha en 70/30 vision, dvs så enligt dom så är 30% av pedofilerna helt ofarliga då dom enligt egen utsago bara fantiserar om våldtäkter på barn och that’s it!!

Kemisk kastrering innebär att man på medicinsk väg lugnar ner kroppens naturliga testosteronproduktion som styr många viktiga funktioner i mannens kropp men det finns då många frågeställningar och frågetecken med en sådan behandling.

Först och främst så är all sån behandling frivillig och kan inte bli ett tvång enligt svensk lagstiftning så där är ett stort hinder för det går inte att använda som ett påtryckningsmedel för en dömd pedofil att få vistas fritt i samhället. 

Att delvis stänga av testosteronet i den manliga kroppen kommer givetvis med biverkningar som många utav pedofilerna inte kommer att tycka särskilt mycket om då testosteron styr många vitala och viktiga funktioner i kroppen. 

Den forskning som bedrivs på Karolinska i Stockholm är också märklig då på frivillig basis skall pedofiler svara på frågor som rör deras sexualitet och deras sjuka drift. Hur kontrollerar man en pedofils uppgifter? Går det att lita på hans ord? 

Jag har läst många forskningskompendier och det bedrevs bland annat forskning på kemisk kastrering i Norge för ett tiotals år sedan där det också var på frivillig basis och där var resultatet blandat men kontentan var att själva sjuka driften hos pedofiler styrs inte av testosteronet utan det som händer när produktionen minskas är att personen har svårare att få erektion och därmed mer frustrerad att kroppen inte fungerar men lusten finns kvar.

Just det resultatet är ännu farligare för offret och det leder till ännu mer våld för frustrationen att inte kroppen svarar gör pedofilerna mycket farligare. 

Det går lätta att googla sig fram till diverse forskningsresultat bland internationella medicinska skrifter och det som svensk forskningselit tydligen inte vill höra talas om är att det finns långt gången forskning av neurologer där dom har hittat en avvikelse på samma ställe i hjärnan på alla undersökta pedofiler. Det innebär alltså att i princip all behandling som är framtaget av psykologer bara är antaganden och icke vetenskapliga…

Att det bedrivs så mycket forskning på och för pedofiler är väldigt kränkande för alla oss överlevare då det knappt finns någon hjälp för svinens alla offer för vi anses klara av alla konsekvenser som vi får med oss i bagaget från ung ålder.

Med tanke på att mindre än 5% av anmälningar på övergrepp på barn går till rättegång och ännu mindre % leder till straff så är det ju väldigt märkligt att både forskare och lobbygrupper vågar använda sig av en sån haltande statistik! 

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

1 thought on “Pedofilernas rätt i samhället

  1. Jag läste nyss fupen gällande Johan. Jag måste säga till utredarna att dom gör det svåraste av alla jobb. All kred till dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *