Sponsorer

Hur känner man igen en pedofil? Eller går det att känna igen en barnvåldtäktsman? Det som alla förövare har gemensamt är att dom har ett onormalt intresse för barn och döljer det där det finns många barn.

Vi hittar barnknullarna inom föreningslivet och idrotten är en utsatt grupp då man väljer att ha ledare och tränare utan utbildning och även utan bakgrundskoll, även om många föreningar numera kräver utdrag ur belastningsregistret så är det många klubbar som helt enkelt struntar i det.

Vad har idrottsklubbar för ursäkt för att inte använda sig av möjligheten att kräva det? En mängd förklaringar finns men den vanligaste är att ”här känner vi alla” och det är en farlig inställning för om man tar min historia där min tränare var förövaren så kände alla Viljo.

Nu skall vi inte enbart lita på att ett utdrag ur ett register löser alla problem för det är i verkligheten väldigt få personer som finns i registret och därför är det ett trubbigt verktyg men det sänder signaler till en förövare att ”här har klubben koll”.

En pedofil är en komplex person och långt ifrån ointelligent och är ofta en mästare på att lura sin omgivning och framförallt barn som inte har mycket att sätta emot när en vuxen predator bearbetar sitt offer. Han lurar även vuxna ganska lätt då många inte tror att pedofiler finns i deras omgivning.

Pedofili är varken etnisk, religiöst, geografiskt eller samhällsklass utan det kan vara den snälla grannen, prästen, körledaren, eldsjälen i klubben, tränaren, advokaten, läkaren ja listan kan göras lång. Har man som jag läst domar och förundersökningar så är det inget som förvånar mig längre.

Våra motståndare hävdar att vi på dumpen har fått för oss att förövarna är till största delen nysvenskar och att vi vill ha död på alla förövare. Vi på dumpen är politiskt obundna och ser ju enkelt att de flesta som opponerar sig kommer från vänster på den svenska politiska skalan och det är ju ingen hemlighet att vänstern vill avveckla fängelser och korta straffen för dom flesta brotten men höja straffen för ekonomisk brottslighet.

Jag personligen är för hårdare straff för pedofiler och efter avtjänat straff hårdare kontroll på personen så att han inte kommer i kontakt med barn och det sköts med elektronisk bevakning och ett register som ser till att återfallsförbrytare inte kan röra sig fritt i samhället.

Om förövaren då inte är svensk medborgare så ser jag ingen anledning att personen skall få stanna kvar eller komma tillbaka till Sverige efter utvisning vilket nog dom flesta håller med om.

Här på dumpen kommer vi snart att publicera utdrag ur förundersökningar och domar från rättegångar för även om det är fruktansvärd läsning så behöver många få upp ögonen på vad pedofiler utsätter sina offer för, det är läsning som motståndarna till oss och alla barn inte vill att nån skall läsa för våra motståndare vill skifta fokus och kalla oss på dumpen för en massa konstiga saker när vi bara vill våra barns bästa!

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

2 thoughts on “Går det att känna igen en barnvåldtäktsman?

  1. Kan inte swisha från Danmark..Annat sätt att stödja ? Tack för er 👍🥀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *