Sponsorer

Ringde och snackade lite med en gammal väninna. Vi kan kalla henne Simone. En gång i tiden så umgicks vi mycket. Vi kunde sitta och pladdra i evigheter, men när hon skulle arbeta så skildes vi alltid åt. Simone är nämligen prostituerad, hennes arbetsplats är hennes hem och där tar hon emot sina kunder. 

Simone har tidigare berättat om sin barndom, hon har berättat om vilket helvete hon hade med sin pappa och hans kompisar. Tidigt visade den som skulle skydda henne från allt ont att hennes uppgift i livet var att ge utlopp för för vuxnas perversa lustar.

När jag pratade med Simone imorse, så försökte jag försökte få henne att hoppa på en väg för att livet inte längre ska kännas som ett straff. Jag tänker om min himmel är blå, så önskar jag att även hennes vore det, så jag babblade på om att se möjligheter och lägga skulden där den hör hemma. Hörde hur hon i tystnad puffade på sin cigarett i bakgrunden, tills jag hade sagt mitt, och då brast hon ut i:

Sara, men ärligt vem fan lyssnar på en hora? 

Jag stängde näbben för en stund, och vi sa hejdå lite snabbt för jag blev helt paff av hennes raka fråga, men nu öppnar jag den igen.

Jag vet att du läser vad jag skriver 🙂 Jag och alla mina fina gruppkompisar lyssnar på dig, för vi vet att du är där du är av en orsak, det förflutna definierar inte framtiden, och jag hoppas att du väljer att ta hjälp av dom positiva krafter som finns för att lägga ditt förflutna bakom dig, och kämpa för att inget barn ska behöva växa upp som du gjort.

Övergrepp i barndomen ger tveklöst utanförskap i olika former. Missbruk och prostitution är inte ovanligt, men istället för att stigmatisera förövarna så fryser vi ut  individer som blivit utsatta för förövare.

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

8 thoughts on “Men Sara, vem fan lyssnar på en hora?

 1. Vad du gör idag som prostituerad/hora det definierar inte vem du är.
  Jag lyssnar o dömmer inte .
  Kan bara säga du ska göra ditt val för dej själv o oavsett vad du väljer så finns det alltid folk som kommer lyssna till dej o stötta dej.
  All the love and respect till dej

  O tack till 242 gänget för allt bra jobb nu gör

 2. Ta kontakt med Talita! Dom och vi lyssnar. Har du läst polisen Simon Häggström böcker? Han har verkligen lyssnat! Men inte på förövarna. En sexköpare var chefsåklagare och jourhavande! Försökte slingra sig ur, men Simon är inte förhandlingsbar.

 3. Simone. Det finns en annan väg för dig också. Och oavsett vad ju jobbar med är det inte det som definierar dig och den du är. Varma krama🙏

 4. Alla ska bli lyssnade på även Morgan Johansson😉, om vi kan vara till din hjälp för att byta riktning i livet så varför inte.
  Mvh arbold

 5. Hej vännen <3 är en av alla de som lyssnar oavsett om/när Du behöver ett "öra" till !
  Har genom åren i mitt "arbete" träffat andra som liksom Du livnärt sig på detta sätt , både män o kvinnor !
  Varma kramar !

 6. Tar detta aldrig slut!?!?!
  Hur stor andel är ”normala” å inte att det är en ”normal läggning)?
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *