Sponsorer

Elevassistenten som fick drygt tre års fängelse för bland annat våldtäkt på en mellanstadieelev i skolans lokaler fick nytt jobb på en annan skola bara en vecka efter han blev anmäld för våldtäkten.

Enligt Sydsvenskan som har granskat ärendet visar det sig att alla inblandade parter skyller ifrån sig men märkliga undanflykter. Den gamla skolan menar assistenten slutade frivilligt att dom fick inte reda av polisen vad anmälan gällde.

Det verkar ju märkligt då redan föräldrar klagat på assistentens beteende och även varnat honom att han inte fick vidröra eleverna, bara det borde ju resulterat till en polisanmälan från rektorn och skolan för varför har man en anställd som man är orolig för?

Vad är det som gör att ledningen för skolan helt och hållet struntar i att säkra barnens miljö på skoltid? Varför nonchalerar man föräldrarnas oro? Varför tar man ett sånt märkligt beslut att en anställd inte får vidröra eleverna? Det måste ju finnas en anledning att ledningen är oroade men väljer att riskera barnens säkerhet…

Rektorn på den nya skolan hävdar att man följt alla regler med utdrag ur belastningsregistret och även referenser från tidigare anställningar och då måste ju rimligtvis rektorn från den förra skolan gett honom bra vitsord vilket är helt sjukt, en person dom själva tyckte var olämplig slussades vidare till en ny skola…

Malmös grundskoleförvaltning skyller också ifrån sig och menar att polisen aldrig har hört av sig i ärendet och hade dom gjort det hade förvaltningen agerat på ”studs”. 

Så här går det till i Sverige idag! INGEN vill känna eller ta ansvar utan man säljer ut våra barn gång efter gång och när något händer är alla så rediga och förklarar vad dom hade gjort om dom bara visste om vad som skett…

Man vill ju tro att alla dessa nämnder och högavlönade tjänstemän hade ett uns av civilkurage och ställde sig på barnens sida och inte varje gång nåt händer bara skylla ifrån sig. Jag undrar hur dessa människor orkar med sig själva? Går dom hem efter jobbet och käkar middag med familjen som ingeting har hänt? Kan dom se sig själva i spegeln??

Och den dömda pedofilen bevisar ju att han bryr sig inte om anmälan om våldtäkt utan söker direkt ett nytt jobb som elevassistent på en annan skola där det är öppen jaktsäsong igen…

Nu sitter han inne och träffar likasinnade och nätverkar, han kommer givetvis söka sig tillbaka dit barn är när han kommer ut och kanske har dom nya reglerna klubbats igenom i riksdagen så att han själv bestämmer vad en ny arbetsgivare får se i hans brottsregister.

Den sittande regeringen vill klubba igenom förslaget om att brottslingarna själva får sköta överlämnandet av utdraget från belastningsregistret och Sossarna får stöd av Vänsterpartiet, Centerpartiet och Liberalerna! Vad hände med Barnkonventionen?

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *