Sponsorer

Man kan i dagens Aftonbladet läsa om en svensk nittiotreårig dubbelmördare som fortfarande inte släpps ut på grund av han upplevs för farlig för samhället. Han är demenssjuk och har svårt att ta hand om sig själv.

En dubbelmördare skall enligt mig ha livstidsstraff med särskild prövning för frisläppande. Nu anses han för farlig att släppas ut och kanske kan det vara så trots hans ålder och sjukdom.

Men sätter man hans situation och jämför med en pedofil som jag anser är en mördare också så löper ingen pedofil risken att få sitta av några längre straff utan dom sitter av sin tid med likasinnade och får där nya kontakter med andra monster.

På dom speciella anstalterna som sexförbrytarna sitter på har dom alla möjligheter att nätverka och ofta så arbetsvägrar dom och inte heller vill dom medverka i nåt behandlingsprogram som många naiva peddokramare tror för då skulle dom erkänna sin skuld vilket vore omöjligt för dom flesta sitter på kåken mot sitt nekande.

Att dom sitter av tiden med likasinnade är ett hån mot offret som efter rättegången lämnas vind för våg och anses ha fått kompensation och förväntas ta tag i alla problem som kommer i kölvattnet med att vara en överlevare.

Det heter att pedofilen blir stigmatiserad och vård blir svårt att söka, men det konstiga är ju varför han skulle söka vård för nåt som han är oskyldigt dömd för. Det hade varit något som forskarna och peddokramarna borde kolla upp, hur många tar kontakt med vården för något dom hävdar att dom inte har något problem med?

Varför jämför jag en dubbelmördare med en pedofil? Jo jag och många överlevare anser att pedofiler är just mördare för vi får leva med att våra liv blir stympade känslomässigt i ung ålder och det finns ingen hjälp att få från myndigheterna utan vi lär oss tidigt att vända taggarna utåt.

Hur kan en nittiotreåring anses vara en fara för samhället? Då samhället släpper ut dessa monster nästan utan nåt straff och dessutom så har dom inga restriktioner efter frivården är klara med dom.

Det finns inget register och inte heller några villkor vart dom flyttar utan där hjälper samhället till med namnbyte och skyddad identitet för just det ja, dom är stigmatiserade…

När peddot är klar med sin all inclusive vistelse på vilohemmet som även kallas anstalt har han nytt namn och en helt ny bekantskapskrets med allt vad det innebär för att sedan byta ort och slå sig in på sin gamla bana och kommer med stor sannolikhet våldta fler barn…

Nittiotreåringen sitter dock kvar och kommer säkert att dö innanför murarna, märkligt att flumvänstern inte har gått man ur huse och demonstrerat och vandaliserat i nittiotreåringens namn…

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *