På bilden ser vi ett litet barn. Redan som väldigt liten blev hon dömd att hamna i ett träsk av tragedier. Hon växte upp, oskyddad från det monster som var hennes far. Varje gång som han använde henne för sina vidriga lustar så upprepade hon mantrat för sig själv: det går snart över, det tar snart slut, det går snart över, snart tar det slut, men för varje gång som helvetets portar stängde sig, så öppnade de snart igen. 

Flickan på bilden är en av de som kryssade i nästan alla kategorier av problem på listan när hon i februari svarade på vår enkät. Ju yngre ett barn varit, och ju grövre övergreppen varit, desto större blir konsekvenserna i vuxenlivet. Med livet kantat av missbruk, självmordsförsök, PTSD, och massor av andra problem, så har resultatet av övergreppen varit nära att kosta henne livet, och antalet timmar som hon spenderat i terapi, går inte att räkna. 

Flickan på bilden heter Janicka Sternbratt. Bara Janicka vet vilket helvete hon fått gå igenom för att ta sig dit där hon är idag. Idag är hon moderator, och kämpar för att inget barn inte ska behöva växa upp som hon gjorde. 

Fotnot: Till er som inte läst om enkäten, så finns en del av resultatet här på dumpen om ni söker ”enkät”

Vill ni hjälpa mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

2 thoughts on “Att växa upp med en förövare

  1. Otroligt starkt av dig Janicka att kämpa för andra barn som utsätts för övergrepp💕

  2. Jag som kvinna kan inte förstå njutningen av ett barn, hon vet inte ens vad detta handlar om, kärlek vad är det ? Att få barn vad är det ? Jag mår otroligt illa av att barn utsätts för sådan förnedring, var finns mamman ? Jag är lyckligt förskonad , men som ung mamma hade man barnavårds man inom Socialen, min barnavårdsman hette Madeleine Bäckström hon var mamma till en flicka som blev styckmördad av två läkare, hon hette Catrine Da Costa, jag tyckte mycket om hennes mamma, Madeleine, men jag har alltid undrat hur kunde Madeleine missa så mycket hos sin dotter som även hon fått växa upp med liknande liv, hur ska ett utsatt barn kunna förstå vad kärlek är ? Den ångesten måste vara så fruktansvärd 😧 jag la ut en video om Pas en advokat som jobbar för barnen, den videon handlar om en psykiater Richard Gardner som var Pedofil förespråkare, han tog livet av sig, men i Sverige kryllar det av Pedofeli förespråkare,inom Socialen och inom vårt rätts väsende, denna Advokat är rätt ensam om att kämpa för barnen, tror att jag lagt ut den till någon här på Messenger Sarah heter hon, jag tror att den videon är viktig att plocka fram för att visa våra politiker att detta med belastnings systemet, underrättelsetjänsten, jobbar i det tysta, för att få fast förutom för rikets säkerhet, även dessa pedofiler som man vet att dom finns överallt i vårt land, det är inte vanliga polisen som har hand om detta, då smiter dessa som kapten Klänning och hans gäng igenom, dom vet exakt när polisen slår till, så därför har man lagt ut dimridåer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X