Sponsorer

Varför finns det personer som lägger ner energi och tid på att misskreditera oss på dumpen och indirekt alla medlemmar i facebookgruppen dumpen.se?

Man kan ju tycka att sexuella övergrepp mot barn är ett så avskyvärt brott så alla människor skulle ställa sig bakom vår gemensamma kamp att påverka beslutsfattare till att skärpa straff och se över alternativen att bevaka pedofiler så dom inte kommer i kontakt med barn.
Men det finns grupper som inte vill se vårt arbete som livsviktigt utan hela tiden försöker hitta anledningar att skjuta oss i sank och det är faktiskt kränkande för alla oss överlevare.

Det finns psykologer som har skapat hela sin karriär med att jobba med frågor kring pedofiler men det är i nästan uteslutande antagande och hemmagjorda filosofier som nästan hela yrkeskåren använder sig av, vi överlevare har ju tyvärr en kunskap som inte går att läsa sig till.

Ändå blir vi gång på gång ifrågasatta av sk grävande journalister, elaka elitfeminister och forskare som just gör studier i ämnet pedofili. Varför vänder man inte bara på steken och börjar forska och studera oss offer och överlevare?

Vad jag inte förstår är när nån tjomme från Alvesta helt plötsligt är självutnämnd i ämnet bara för att han har några tusen lyssnare på en tveksam podd?

Själv så har poddesnubben prenumeranter och patrion alternativ för lyssnaren så vad är skillnaden?

Att jag personligen lägger ner hela min själ i arbetet med att hjälpa barn är ju absolut inte för att tjäna pengar som då vissa har fått för sig, jag har mitt bagage som jag inte kan springa ifrån därför finns dumpen idag.

Alla vi som jobbar med projektet har samma filosofi och det är att barnen skall få ha en uppväxt utan sexuella övergrepp. Och alla våra medlemmar vet att facebookgruppen är den viktigaste gruppen så varför lägger hatarna ner så mycket energi på att försöka hitta fel?

Vi vill förändra för barnen, vad vill hatarna? /P

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete för barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *