Sponsorer

Uppdaterad 20211029 efter att hovrätten ändrade tingsrättens friande dom mot herr Von Badanka till 2 års fängelse. Henrik Sunvén, eller badankan som vi kallat honom dömdes igår för ett flertal grova sexuella övergrepp mot barn och  har nu fått en egen plats i arkivet  ”Hall of shame”

 

När jag började läsa domen i målet mellan herr VonBadanka och hans 10 åriga styvdotter så stod det med tanke på att han själv berättar om tämligen avancerade tvättlekar med en tioårig tjej glasklart att gubben var en av ett fåtal som varje år kvalar in till en fällande dom, men ack vad jag bedrog mig. Precis som de flesta av hans gelikar så gled även herr VonBadanka genom rättsapparaten snabbare än en fisk i olja. 

Här har vi alltså en snubbe som själv erkänner att han brukar duscha och bada med sin tioåriga styvdotter, att han mellan varven får ståfräs av varmvattnet, men detta hindrar honom inte, han fortsätter med sina vattenvanor för det är väl fullt normalt att låta en tioåring att leka spa och sitta grensle i duschen över styvfar som snart fyller 50.

 Man tolkar det som att det ”nästan ligger en vuxen människas röst” bakom flickans ord, att hennes berättelse inte längre anses trovärdig med tanke på att storasyster ställt frågor om vad som hänt. Likväl så har vi en badanka som själv berättar att han har för vana att duscha, bada och leka spa med en tioårig flicka som sitter grensle över honom i duschen, detta gör dock inte att tingsrätten tolkar flickans uppgifter som trovärdiga utan snarare som att det är fullt normalt för medelålders gubbar att ha nakna tioåriga grensle över bröstet.. Herr VonBadanka blev efter rättegång friad från misstanke om grovt sexuellt övergrepp mot barn, i domen yttras inte ett ord om att den misstänkte förövarens duschvanor med styvdottern på något sätt skulle vara anmärkningsvärda. 

Ser man inte att kejsaren är lika naken som  den misstänkte förövaren när han låg på duschgolvet med sin tioåriga styvdotter över sig ?

Badankan friades dessutom från misstankar om övergrepp i rättssak, då han blev anmäld för att ha hotat med att han ska göra storasysters liv till ett helvete efter att hon orosanmält saken till soc. Enligt badankan själv ska han ha sagt att han ska stämma henne för förtal och ruinera henne ekonomiskt på grund av en orosanmälan till socialförvaltningen. 🙄

Ja, det var ju det där med trovärdigheten. Den misstänkte förövarens ord väger lika tungt som hans arsle. Badankan kan alltså lugnt kan simma vidare, men nu i sällskap med andra barn, för just denna flickan och hennes mamma har flyttat.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

2 thoughts on “HerrVonBadanka som gladeligen kan bada vidare med barn

  1. Herr Badankas försvarsadvokat skulle jag vilja sitta ner med och prata med! Faktagranska , undersöka och fråga om försvarsadvokaten skulle känna att detta beteende är något som försvarsadvokaten kan med handen på hjärtat ställa sig bakom!!

    1. Försvarsadvokaten står ofta inte bakom det dom försvarar. Men det hör till en rättsstat att alla medborgare inklusivt sånna som är vidriga. Ska få en rättvis rättegång.

      Det är nog inte helt lätt att sitta med sånna svin och försöka göra ett bra jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *