Häromdagen fick jag bilder på ett litet barn. Barnet bor hos pappan och pappan är pedofil. Barnet hade kraftiga blåa ”påsar” under ögonen, och såg ut ungefär som att någon hade slagit hen. 

Mamman kontaktade en svensk läkare som konstaterade att det är hematom, alltså blåmärken som ser ut som ytterst mörka och väldigt väldigt trötta ringar under ögonen. 

Mamman kontaktade även en man som under väldigt många år var utsatt för sexuella övergrepp. Hans svar var till skillnad från läkaren att ”herregud jag trodde aldrig att jag skulle behöva se det igen” ”så såg jag ut hela tiden när jag var liten” Mamman skickade bilder på sitt  barn till en utländsk expert på sexuella övergrepp som kallt konstaterade att det där är ”panda eyes”. Detta är något som man kan få efter skallskada, men även något som man ser hos utsatta barn när barnet spänner sig och kniper ihop ögonen av smärta, speciellt vid penetrationer av det mer hårdföra slaget. Kapillärerna runt ögonen spricker när barnet kniper ihop ögonen av smärtan och det blir till hematom som ser ut som pandaögon. 

Precis som när jag sökte information om utsatta barns teckningar, så letar jag i första hand svensk information om ”panda eyes/racoon eyes” men hittar inte ett skit. I utländska manualer för hur man ser tecken på sexuella övergrepp så hittar jag information om både utsatta barns teckningar och hematom runt ögonen på grund av våldsamma penetrationer.

Vi säger oss vara ”det bästa landet i världen för barn” men när vi inte ligger på samma kunskapsnivå om sexuella övergrepp som man gör internationellt, så är vårt kollektiva självbedrägeri om att vi skulle vara bäst förenat med livsfara för knattarna.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete mot sexuella övergrepp av barn så är vi väldigt tacksamma.

 

3 thoughts on “Panda eyes

  1. Bara att det ska behöva finnas ett begrepp om detta kan ju få en att spy. Att sen svenska myndigheter inte känner till att det finns, ja skicka socialtjänst och andra myndigheter på kurs så dom kan känna igen såna här tecken så barn kan bli räddade ifrån såna monster.

  2. Det blir nog svårt att få till hårdare straff. När dom jävlar sitter så högt upp i samhället
    Eller så är dom utländska
    Då händer det inte så mycket
    Inte med denna regering.

  3. Detta med panda eyes är så mycket värre än du kan tro. Har följt det här i några år, kolla in adrenochrome och panda eyes, väntar bara på att pedofilnätverket, typ hela eliten snart åker dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X