Igår efter inlägget om barnvåldtäktsmannen fick jag en sån där ball Stockholms advokat efter mig som dessutom är delägare i en fancy byrå och deras hemsida är en rip off på nån sån där fräck amerikansk advokatserie.

Givetvis så kör han på med advokatsnacket och redan i första kommentaren dömmer han ut mig för enligt honom kör jag med en stenåldersretorik och jag är farlig för svenska folket.

Sen maler han på med bara fördomar hur jag är som person och med nedlåtande ton hävdar att jag är för häxbränning, folkdomstol och att jag piskar upp en hatstämning som mina följare hänger på.

Mackan är alltså advokat och menar att caset med han som gick fri i rätten som hade våldtagit en mängd små barn på grund av teknikaliteter var solklart då domaren menade att flertalet av gärningarna preskriberats, ni som inte läste mitt inlägg igår kan själva läsa det och sen använda logiken för att bilda en uppfattning.

Logiken och empatin är just två saker som Advokat Marcus inte besitter utan han sitter på Sturehof och skålar i champagne och viftar med rolexen en halvtimme efter varje barnknullare han lyckats försvara och få loss i rätten med den beprövade knep som tex nervärdera offret och hitta luckor i bevisningen som ett litet barn gjort sitt bästa för att komma ihåg.

Mackan skiter i vem han försvarar bara degen rullar in och även om han vet att klienten är skyldig så har han inga problem att efter ännu en barnknullare släpps fri på gatorna åka hem i Porschen till fru och barn i villan och leka årets pappa.

Jag har från dag ett när vi sjösatte dumpen väldigt tydligt poängterat att både jag och alla som jobbar med projektet är emot medborgargarden och att ta lagen i egna händer och har sedan starten varit väldigt tydlig med att vi är emot våld.

Mackan menar också att mitt legacy kommer att bli solkigt och nersmutsat på grund av mitt stenålderstänk och då måste jag flika in och säga att jag har inga problem med vad en empatilös och cynisk advokat tycker om mig för jag är inte en jobbig jävel för att försöka få kredd av en sån sopa utan jag gör detta för barnens självklara rättighet att växa upp utan sexuella övergrepp.

Mackan jobbar för motståndarlaget som inte går sömnlös när han fixat ut pedofiler, mördare och våldtäktsmän på teknikaliteter utan ser sig själv som Messias.

Jag har mött mycket bättre och större motståndare och vunnit, så om en östermalmsadvokat vill leka Clint Eastwood och göra bort sig inför publik så är det givetvis hans rättighet men inget som stör mig i kampen för våra barn.

Så lystring du pedofil som har åkt fast kontakta Marcus Lodin på Brottsbyrån som gärna hjälper dig om du hostar upp degen.

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

2 thoughts on “Sixshootin’ Mackan rockar loss i barnvåltäktsmännens tjänst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X