Sponsorer

Nä..jag är inte något vidare bra på att hålla näbben stängd. Jag försökt vara väldigt diplomatsk ett tag, men det går inte att vara snäll och tyst och när man vet att vissa har barnens blod på sina händer, och kan sko sig i fetaste Louboutin på vidriga pedofiler I trångmål.

Vad händer egentligen när man lyckas få in en pedofil på förhör? Jo, han drumlar in med sin försvarare som säger åt honom att hålla flabben. 

Polisens enda metod när stödbevisning saknas är i princip att försöka få fram ett erkännande i förhör vilket i praktiken är en omöjlighet om man har en sylvass advokat vid sin sida. 

Skulle det nu mot förmodan gå så långt som till skranket, så kan man ge sig fan på att försvararen släpar in en av våra ökända vittnespsykologer i rättssalen, som med skydd av en ytterst luddig psykologtitel väver in förövaren I bomull och framställer offret som en psyksjuk lögnare.

Tingsrätten gapar som fågelholkar, när kärringen spyr ur sig sitt skitiga sakkunnigutlåtande, och vem vågar gå emot en både rik och känd vittnespsykolog som anser sig ha tolkningsföreträde av verkligheten bakom ett sexualsadistiskt brott mot ett barn. 

Skatan som jag skriver om har aldrig någonsin yttrat sig till fördel för ett barn. Barnen brukar inte kunna hosta upp vad hon begär, men det kan däremot en hel del av förövarna då en ”expertutredning” med sakkunnigutlåtande i tingsrätt kostar i runda slängar 250.000.

Kärringen har åkt land och rike runt och cashat in multum på sina så kallade expertutlåtanden, och hon framstår lite som en spåtant då hon till och med efter ett enda telefonsamtal med den misstänkte förövaren, hasplat ur sig utan att ens ha träffat offret att att hon hörde på honom att han var så ledsen att han omöjligt kunde vara skyldig.

Vill ni stötta vårt arbete för barnens oinskränkta rätt att växa upp utan sexuella övergrepp så är vi väldigt tacksamma.

Fotnot: Vittnespsykolog är inte en skyddad titel.

Lena Hellblom Sjögren / Kritik

 

 

 

 

4 thoughts on “Alla rika pedofilers skyddshelgon

  1. Det är fan tragiskt att man ska kunna köpa sig fri ifrån att ha förstört livet för en människa. Det trodde jag inte att detta gick att göra i Sverige fy fan!

  2. Hon har blivit kritiserad men får ändå fortsätta sin verksamhet trots noll trovärdighet. Hon skriver 10 sidiga utredningar om att barn har hjärntvättats av sina mammor. Dessutom utan att ha träffat barnen. Och detta bara pågår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *