Ute från @sahlgrenska och tacksam att jag kom in till sjukhuset i sista sekunden för det var på håret. Jag har aldrig varit i närheten av nåt sånt här förut och klyschorna som man ofta hör typ ”så länge jag har hälsan” eller ”var glad att du lever” är för mig nu verkligheten. Det som är jobbigt nu är att jag själv vill att det skall gå fort med återhämtningen men jag känner att kropp och hjärna bestämmer takten och det finns ingen riktig tidsplan som när typ man har dragit av hälsenan där rehabiliteringen börjar nästan direkt efter operationen. Att jag nu ligger i en riskgrupp för covid-19 så innebär det inte så stora förändringar sen innan då jag har levt som en halveremit i nästan ett och ett halvt år mer än att nu är det ännu viktigare att följa alla regler och råd. Vem fan kunde tro att jag skulle ha behov av munskydd? Vill verkligen tacka alla på @sahlgrenska som hjälpte mig och hoppas verkligen att alla förstår vilket jobb dom lägger ner för att vi andra skall kunna leva så normalt som det bara går i dessa tider, så ni som förnekar pandemin kan ni i vart fall tänka er in i hur dom inom vården sliter för att knappt få ett tack tillbaka!  #barnärintevårframtidbarnärnu Följ oss på Instagram @dumpenpunktse

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete, så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X