Idag är det inte vilken dag som helst, idag är nämligen första dagen som du besöker oss på Dumpen.se.

Här kan har vi möjlighet att skriva fritt från hjärtat utan att behöva tänka på vad Facebook ska säga om saken. Vi är dödströtta på jail och begränsningar, med tanke på att det drar ut på arbetet något fruktansvärt. Nu kan vi alltså lägga känsliga grupp-inlägg här och länka in i gruppen, och på så sätt så vi kringgår vi censuren. 🙂

Längst ner i inläggen, så ser ni en snäll liten förfrågan om Swish-bidrag 🙂. Detta är absolut inte något krav, men skulle ni ha möjlighet att hjälpa oss att fortsätta vårt arbete, så är vi otroligt tacksamma, och det krävs mycket mer än lite hobby-sysselsättning för att vi ska kunna skapa förändring på allvar.

I vissa inlägg, så står det att vi delar eventuella bidrag med personen som vi skriver om. Sanna blev snuvad på sitt skadestånd, för att gärningsmannen hade större rätt till skuldsanering, än vad Sanna hade att få ut sitt skadestånd. Skriver man ”Sanna” i meddelandetexten, så går hälften av eventuella bidrag till henne, och i fall som Ragnars, så går bidrag oavkortat för att hjälpa honom, om man skriver ”Ragnar” i meddelandet, då han verkligen befinner sig i nöd.

Gigantiskt tack till alla er som hänger med i svängar och blåsväder, för barnens rätt att växa upp utan övergrepp. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Vill ni hjälpa oss att hålla Dumpen rullande så är alla bidrag välkomna.

Patrik, Sara och hela gänget på Dumpen❤

 

 

50 thoughts on “Välkomna till Dumpen.se

   1. Börja i bakvänd ordning på prov än gäddfisket.
    Alla dom som avverkat straff för brott mot barn kommer ut för tidigt gentemot domens längd. Dom är mönsterelever o sköter sig utmärkt i fängelset. Återfall risken är hög. Kolla vad dom gör i dag, vad jobbar dom med idag.

  1. Fan va bra, min dotter berätta för mig om Dumpen, bor utomlands så jag har missat den tidigare, Patrick har gjort mer för sex offer än någon regering eller politiker någonsin, han tog sin styrka från att ta världsrekord till rekord att stoppa peddon och belysa hur vanligt det är med pedofiler i samhället, grymt helt jävla grymt, som offer själv kan jag inte med ord säga hur mycket detta betyder för mig, kärlek till er❤️❤️

 1. Uppskattar ert arbete ni lägger ner att få fram skiten i ljuset stå på er
  Annica

  1. Jag vill jobba hos er. Jag vill konfrontera pedofiler. Min syster dotter blev utsatt och sedan dess är jag så jävla arg mot sådana kräk. Behöver ni någon som konfronterar så hör av er. [email protected]

 2. Kan man fortfarande köpa er underbara kläder? Tack för denna sida du/ni hittade! F-book kan dra dit pepparn växer! ❤

 3. Gött å se att ni kämpar på Kommer följa er här Skulle det vara något ni behöver hjälp med så tveka inte fråga Jag kanske har kunskapen eller grejen Kör på

 4. STORA HJÄRTE ❤️ KRAMAR TILL ER ALLA.
  NENNA ZITHRINE ❤️❤️❤️

 5. Är det här enda sättet att följa er nu? Hur kontaktar man er? Sara jag kan inte nå dig nu.
  Jag kan inte Instagram. Kan man inte köpa dekaler på er sida heller?

 6. Jag har stångat mig blå hela livet för barns rättigheter. Skapat teaterproduktioner och jobbat inom incestjour. Försökt att nå ut på skolor och till barn och vuxna. Så jättetufft att nå fram med budskapet att alla har rätt till sin egen kropp och identitet. Så i själen lycklig över att äntligen se stora krafter ströma genom er. Vill gärna bidra om jag kan.

 7. Hej underbara Sara .
  Vill hjälpa…men har 40 kr på kontot idag.
  Söker nytt jobb ..framöver kan jag bidra när ekonomin är tryggad .
  Kram från Unni

 8. Kör hårt Patrik, Sara och övriga medarbetare på
  2 forty 2 och givetvis alla som tar strid för våra barn!

 9. Är så glad detta finns.. är själv inte utsatt men mitt barn som är vuxen idag .. hon berätta för nått år sedan och världen rasa .har lite svårt att hantera det pga mitt hat till förövaren som jag litade på o h lät han vara med mina barn .. när vi drog igång rättvisan för min dotter går han och dör hastigt .. omen och kartan kom för tidigt .. jag ville han skulle lida som fan .. mitt barn har och är förstörd än men det har blivit lite bättre men långt ifrån bra … är så trött på att folk ,släkt kan säga det var så många år sedan .. va fan e det och säga tror dom det gör det ok att äcklet har förstört mun dotter .. nej min hämnd och rättvisa till mitt barn lades ner av polis.. fine hes dead… men inte hennes smärta … ville bara skriva av mig .. finns det fler föräldrar i samma sits här .. min största önskan är att hon ska må bättre på alla sätt .. tack för en underbar sida / lisa

 10. Härligt att ni kämpar vidare. Jag skulle dela ett inlägg o evenemang om Huskurage, de fick jag inte marknadsföra för att det var provocerande och politiskt. Facebook har snart gjort sitt.

  Med vänlig hälsning, Elisabeth

 11. Ni gör ett fantastiskt jobb. Önskar bara att min dotter nu snart 13 år inte hade behövt bli utsatt under 4 års tid från det hon var 7 tills hon var 10 år och 9 månader då fick vi veta vilket kräk och äckel våran dåvarande bästa vän var.

   1. Vi tar en dag i taget. Vi har fått mycket hjälp av BUP. Hon fick en toppen kurator där som verkligen lyssnade, men även djur i hennes närhet hjälper till.

 12. Jag har inte blivit utsatt för detta men fick en förfrågan av min mors man när jag va 9 el 10 år. Då va mamma på semester utomlands , han o jag va själva i 2v , i slutet på 2:nära v så låg han i badet och jag ville gå på toa o de va inga problem , när jag väl sitter där så frågade han mig om jag visste hur man drar ner förhuden , blev väldigt generad o sa nej, jag kan visa dig hur man gör, jag fick panik sprang in i mitt rum o låste om mig o vågade inte gå ut ur mitt rum, lyssnade när han gick på morgonen för att kunna gå ut ur mitt rum o sen till skolan , kom hem förberedde mig lite att ha något att äta i mitt rum ,låste in mig. Han tyckte jag skulle komma ut å äta men jag va inte hungrig , detta höll på i 3-4 dagar tills mamma kom hem. Jag berättade för mamma vad som hade hänt och hon skulle prata med honom sen får jag svaret att de va väl inte så farligt ingenting hände. Farligt nä de e möjligt men skadan i min själ va där, jag blev så besviken på min mamma just för att hon inte trodde på mig , hon agerade inte… just de sistnämnda att hon inte agerade , de sitter i ännu när jag tänker på de. Idag är jag tacksam för att det inte gick längre än ord mot vad andra stackars själar har fått stå ut med som finns i vårt samhälle. Tack för att ni finns till dom som behöver få prata/skriva av sig o känna att man inte är ensam .
  Bamsekram på er / Åsa

  1. Övergrepp är tyvärr fruktansvärt vanligt, och i alla dess former så sätter det spår och skapar sår i själen. Inte heller är det ovanligt att omgivningen förringar och försöker släta över vad en vidrig vuxen orsakat barnet. Ett svek från den som ska skydda en från allt ont sätter också spår.
   Vi måste samla kunskapen från alla som blivit utsatta, och applicera den på det sätt som vi behandlar dagens barn. Detta får inte ske, och det finns ingenting som kan vara ok med att be ett barn att dra I en vuxen människas förhud. Starkt att du berättar, stort tack. ❤

 13. Tack för att ni orkar i en värld som hellre skyddar förövaren än de utsatta barnen! I december rasade vår värld när vår då (inte fyllda 4åring) berättade om en vikarie på förskolan som utsatt henne och kompisarna för fruktansvärda övergrepp. Rättsväsendet väljer att se åt ett annat håll, och kvar står vi med vår sorg, ilska, frustration och maktlöshet. Styrkekramar till alla där ute som delar vår smärta, och till er som orkar fightas, för allas våra barns skull!

 14. Läste just om von badanka och blev väldigt illamående. Vem styr de sneda besluten?
  Heja på er. Söker själv kontakt med modiga personer som kan belysa det sneda i en situation. Modiga journalister, någon?
  Swisch kommer.

 15. Fantastiskt bra sida och vilka underbara eldsjälar som grejar med sidan och mycket mer 🙏😊👍

 16. Underbart jobb ni gör , min mor utsattes för incest fr 3 års ålder och har haft psykiska problem hela ditt liv på grund av den idioten. Jag avskyr pedofiler av hela mitt hjärta !
  Lycka till swish kommer

 17. Tack för att ni synliggör det här och för ert stora engagemang, det värmer!

 18. Patrik har alltid varit Champ för mig, 242 😉👊👏👍 nu har jag fått en till, Sara 👍👍👏👏. Jobbet ni gör är beundransvärt! Mitt stöd till 100 %

 19. Grymt jobb ni gör! Har haffat tre peddos idag på ett forum. Fått reda på allt om dem. En har flytt två har ringt mig o gråtit o lovat söka hjälp så de ska få bevisa vad de gör. Chockande är att det är så vanliga människor. Keep up your good work. Tillsammans ska vi knäcka dom

 20. Swishade nyss lite pengar för det fina arbetet ni gjort o kommer förhoppningsvis fortsätta att göra 👍

 21. Hej dumpen.

  Jag har själv varit så genom pedodila män o bodde me dom när jag va yngre. Min kompis laddade ner tinder hos mig som ett ”skämt” i swipa ja på alla män mellan 62-100+. Har inte läst igenom va alla, men en man där (62) läste jag konversationen (på uppmaning från min kompis) o jag fick ba en riktigt jävla känsla över att här försiggår. Vet inte hur ni gör, men va bl.a. saker som: du vill ha min gubbjuice. Säg jag äger dig. Säg du är en hora. Brukar du fantisera om din pappa? Hur gammal va du när han utnyttjade dig? 15? Det funkar. Vill du jag är pappa eller farfar lilla flicka? Jag har inga barn, men nu är jag din extrapappa. Du vill göra pappa glad? Jag kommer slå dig. Vill du ska se ledsen ut, o sen behöva suga pappas kuk ändå”. Typ det sen mer o mer. Jag har bara fått en riktigt dålig känsla, även om hon gjorde det på skämt, så blev det en grej på riktigt. Ville ba se om detta er grejer ni vill investigata eller inte. Känns fel att INTE göra nåt.

  Tack så mycket.

  //
  Sirilinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X