Sponsorer

Hej Alla

❤❤❤

Idag lite nördigt, men ack så viktigt.

Pedo – barn
Phil – förkärlek

= Barnälskare

En pedofil är alltså en människa med sexuell förkärlek till barn, därmed inte sagt att denne släpper lustarna fria och ger sig på ett barn, men genom att det inte finns en vedertagen term för en pedofil som släpper sina lustar fria, så kan man väva in dom som förgriper sig på barn in ett skyddsnät där alla pedofiler ”minsann inte är onda”.

Precis som att en mördare inte blir en mördare förrän denne faktiskt tagit någon av daga, så skulle det väl vara ganska passande i sammanhanget att faktiskt ha en etikett på dom pedofiler som låter tanke gå till handling.

Pedo – barn
Raptus – våldtäkt

= Pedoraptor

Enkelt, då har vi något att stigmatisera, pedoraptorerna ska ge fan i våra ungar, så enkelt är det.

Nu kör vi så det ryker – för barnens rätt att växa upp utan övergrepp.

Vill ni hjälpa mig och Patrik att fortsätta vårt arbete så är ni hjärtligt välkomna att bidra.

1 thought on “PEDORAPTOR=BARNVÅLDTÄKTSMAN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *