För vår del blev gädda nr 300 speciell.
Bakgrunden är en av våra utsatta som kämpat och kämpar än idag för att må bra. Mannen kom alltså in via tips från en tjej som vi har nycket kontakt med. I loggen är han ytterst grov och i videosamtal med vår fiktiva fjortonåring tillfredsställer han sig gång på gång. Han var dock lite nervös för att träffa ”donken” (Dumpen), alltså blev det ingen träff.

Han var lite svår att nå i telefon, men när han fick ett SMS från någon som hade lite handlingar att diskutera med honom så tog han kontakt.
Handlingarna var dock inte riktigt de som han väntade sig.
Han förstod snabbt att vi har loggar från hans förehavanden online. När vi även berättade att vi har kontakt med den trettonåring som han träffade 2016 så förnekade han inte sina gärningar. Syftet med samtalet var i grund och botten att få honom att erkänna att han träffat henne. Orsaken till varför vi ville få honom att erkänna är ett helt annat kapitel…

Telefonsamtal:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish 123 250 22 84

VARNING FÖR OBEHAGLIGT INNEHÅLL I VIDEON.

 

74 thoughts on “Trehundrade gäddan (Napp #300) Norrköping

 1. Fy fan, riktigt äcklig kuk, och röv – FAN ALLTSÅ. Detta var Next level groteskt.
  (Borttaget av Admin)

 2. Det har var något av det vidrigaste jag både sett och läst.. fy fan vilken hemsk människa. (Borttaget av Admin)

 3. Allså1 fet norrlännings gubbe!!!!
  Hur kan han i sin vildaste fantasi,tro att 1 barn är intresserad av honom??????
  Dock ska han ha plus i kanten,för att vara nr.300.
  Jävla äckelgubbe!!!!!!!

  1. svar till Bengan!Han är ingen norrlänning.
   Utan han kommer från Norrköping och det ligger i Östergötland.

   Spelar ingen roll var han kommer i från, han är vidrig och sjuk.

   Tänk att vara 13 år och få dessa filmer och loggar.
   Fruktansvärt

 4. Nr.300!!!
  Var nog en av dom värsta som ni visat upp…Vill bara kräkas,vilket avskyvärt människoneutrum!
  Hittar knappt några ord förutom slapptaskpeddo!
  Han kommer aldrig att sluta och är livsfarlig för barn som han interagerar med….

  1. Seriöst nu. Vilken gris. Pratar med en 13 åring om att bli slickad av hundar och kör en Dildo i sitt äckliga arsle 🤮

 5. Fy vilken äcklig skapelse! Köra in dildos i stjärten och slicka sina fingrar som en porrstjärna. Jag tappar hoppet…

 6. Vem fan vill se en äcklig gubbröv i närbild 🤮
  Här var det inte många hästar hemma inte.

 7. Detta var den sjukaste snubben jag sett här, vad i helvete är detta alltså… WOW…. han behöver låsas in …

 8. Fy fan! Hur kan man göra så mot någon, allra helst ett litet barn.
  Fällde en tår för flickan och sänder massor av styrkekramar och lyckoönskningar till henne!

 9. Jaha vad ska man säga, det var en riktigt smaskig jubileumsgädda. Riktigt slemmig och vidrigheterna hade inga som helst gränser, riktigt bedrövligt om det jag nyss sett och lyssnat på var på riktigt !?😱😱😱😱 Trickfilmat?😱🤔 (Borttaget av Admin)

  1. Ja, en riktig slemmig Mr Slemhög 🤮 Jag önskar att att jubileumsgäddan inte vore på riktigt, men detta är tyvärr den sorgliga sanningen.

 10. Det här känns som den första som faktiskt vet att han gjort fel. Att insikten nåt honom och att han vill ha hjälp. Grymt bra och proffsigt bemötande. Lugnt, samlat och tydligt. Så bra att ni ställer frågor och låter dom svara ordentligt. Att bara gapa och skrika glåpord hjälper ingen. Riktigt bra jobbat!!!

  1. Nja, Sara är jättebra. Men mannen förnekar flera gånger saker han har gjort. Och försöker minimera sin inblandning. Fram tills sekunden Sara ringde har mannen nog aldrig tänkt en sekund på sina offer. Jag tror tyvärr drt är naivt att tro att ”han förstod” vad han gjorde fel.

 11. Jag saknar ord. Fyfan!!! Vet faktiskt inte vad jag ska säga. Men… Denna mannen är som en ”tickande bomb” för barn! Bra att ni drog upp äckel-gäddan från vassen och fram i ljuset! Heja dumpen.se

 12. Det här var bland det grövsta o äckligaste jag sett under åren jag följt er! Vilket vider till snuskhummer!!!

 13. Och dessutom; Han åker Taxi med Sambon till Sjukhuset för koll efter en bröstcanceroperation- hon har väl nog med elände,nu skall hon dessutom bli ställd inför kalla fakta att hennes sambo är Pedofil??? Tänk hennes reaktion när hon ser sambon stoppa grejer i rumpan inför hela svenska folket- en snutt som han dessutom skickar till ett barn- tycker så himla synd om henne😭😭Att du Sara är så lugn o saklig i ert samtal är värt en eloge- Hatten av!
  Jag blir så jävla trött- LÅT BLI BARNEN!🤬🤬

 14. Tack Dumpen för det viktiga jobb ni gör !
  Vad jag tycker om personen i videon/chatten lämpar sig inte i tryck.

 15. Så bra samtal av dig Sara!
  Du är så duktig och proffsig i ditt bemötande mot dessa slemsäckar!
  Må deras könsorgan hamna i sitt ansikte!

  Tack för att ni finns Dumpen..

 16. Saknar ord för dessa avarter.
  Sjukt är minsta man kan säga om de, sjuka människor i omgivningen.

  Gädda 300 fångad äcklig

  Sen gädda 200 äckligare och än mer sjuk. Är det nått i Norrköping som gör fisket så bra.

  Bra jobbat av er på Dumpen.

 17. Det var mkt information i det här samtalet. Hoppas att det kan komma till polisiär användning. Han erkänner också att han har haft barnpornografi hemma, men att hårddisken gick sönder. Det finns nog mängder av information för NFC att hitta hos den här mannen. Hur omfattande var materialet? Hur mkt har man bidragit till spridning av material? Hur ser mannens kontakthistorik ut?
  Obehagligt, det är väl det minsta man kan säga om den här situationen..

 18. Håller med om att Sara var fantastisk som kunde behärska sig för att få till det samtalet. Hoppas dock i syfte att sätta dit honom. Vem här vill ha honom ute bland människor o barn? Vem unnar honom att må bättre av vård för våra skattepengar? Lägger hellre skattepengar på en cell. Fantastiskt jobbat dumpen och all kärlek till Rolands offer som jag hoppas får lite upprättelse nu!

 19. Har har vi det levande beviset på att det finns riktiga offer som försöker överleva efter att ha blivit utsatta för regelrätta och vidriga övergrepp av dessa män. All kärlek och stöd till dessa offer! Ni ska inte bära skammen- DET ÄR INTE ERT FEL

 20. Oj oj oj nr 300. När jag började följa Dumpen sä kände jag spontant Faan va bra snart är dessa avarter till människor snart inringade och borta men så fel man kan ha. den ena efter andra avlöser varandra i ett rasande tempo. Verkar ju aldrig ta slut men skönt att veta att ni finns och gör skillnad för våra barn💪💪👋👋👋👋👋

 21. Djupt imponerad av bemötandet! Detta är första gången jag inte klarat av att ta mig igenom hela inlägget. Två minuter in i den vidriga videon var jag tvungen att stänga av, gå och spy och elda upp mina egna ögon. Ditt vidriga jävla äckelsvin, din pyttlelilla slappkuk och fula jävla gubbröv kan du behålla för dig själv, ingen vill nånsin se den skiten. (Borttaget av Admin)

 22. Stackars barn som råkar ut för denna avart, så fruktansvärt vidrig och verkar inte ha någon som helst tanke på hur hans stackars fru kommer må efter att få reda på allt detta. Usch och tvi!

  Sök hjälp och LÅT BLI VÅRA BARN!!!!!!

 23. Min varmaste medkänsla går till gäddans fru och till hans offer från 2016. ❤️❤️ Cred till Sara för samtalet. Vård/behandling är troligen bortslösade resurser på den här personen men där har jag gärna fel. Han var åtminstone delvis ärlig, men tveksamt om han vill avstå sin ”hobby”.

 24. Vill skriva men det är faktiskt svårt att finna ord. En äldre, överviktig man som uppenbarligen har en patologiskt hög sexlust. Bör få något som sänker den, eftersom hela hans värld verkar handla om att dra i snoppen o dessutom tänder han på barn i yngre tonåren. Han är i en äldre ålder o har troligen haft denna drift i hela sitt liv. Hade en dotter som han inte hade någon kontakt med, man kan undra varför? Var det något som hände för längesedan? Om han får minsta chans att snuska med barn så tar han den. Kan inte låta bli att bli upphetsad o måste funka när han ser sambons barn som är på besök när de går förbi i t-shirt o trosor😳 Han tror på fullaste allvar att det är vanligt att flickor som har hund men inte pojkvän låter hunden slicka dem!!!!!! Va??!!
  Så djävla sjuk! Vi behöver inte undra om han har utsatt många barn. Det är klart att han har. Han kan ju inte låta bli. Nej, medicin o inlåsning med 0 internet. Arma människa som blivit sådan.

 25. Men detta var så vidrigt, så jävla sjukt. Vilken äcklig typ 🤮Stackars barn som råkat ut för detta😰.
  Tror det finns mycket mer han har att erkänna i sin historik.
  Bra jobbat Sara, att du höll dig så proffsig👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 26. Jag tänker på flickan som blivit utsatt och hoppas att hon snart mår bättre. Jävla skithög till gubbe. Det är aldrig, aldrig barnens fel. Jag hoppas att flickan får upprättelse genom denna konfrontation och kommer stärkt ur detta.

 27. Får frun något extra stöd? Som jag förstår det från chatten är hon filippinska, oklart om hon kan svenska. Predatorn skryter om hur han kollade in hennes barn under sommaren. Den här informationen – i all sin vidrighet – måste frun få. Hon har bröstcancer och kanske inte har så mycket kraft, men hon måste få hjälp att komma ifrån sin vidrige make. Tack Dumpen för att ni visar sanningen. Ni gör ett så oerhört viktigt jobb.

 28. det här klarade jag inte av att läsa allt , blev enormt chockad av vad han skickar för typ av video till barn o inte inser att det är skadligt . inte ens vuxna människor skulle vilja ha detta skickat till sig . detta var en helt ny nivå gränslös o sen blanda in tankar med djur o grejer , det lär finnas fler än 1 offer han träffat fysiskt . det är var verkligen * alla fula ord jag kan hitta * så hemskt . lider med barnen o lider med familjen

 29. Den där videon ,(kunde såklart inte kolla klart) på den där Jabba the hut wannabe är så sjukt äcklig!
  Han har väl ögon som alla vi andra, och MÅSTE ju inse hur sjukt oattraktiv han är?
  Som fiskare måste ni nån gång brustit ut och bara skrikit ”dra in likmasken och ta ut staven ur röven”!!
  Hoppas hoppas det riktiga offret får någon form utav upprättelse🙏

 30. HUR kan en gammal gubbe någonstans tro att ett barn vill se hans feta mage, slappa kuk och bleka röv? Vafan det här var vidrigaste materialet hittills. Riktigt riktigt farlig gubbe och han har garanterat varit på flera barn, när han själv säger att han inte riktigt kommer ihåg men han tror att det bara är henne han träffat så är det för att han inte riktigt vet om ni har kontakt med fler… Nej alltså dra åt helvete vad många äckel det finns där ute🤢 Minns själv när man var ute på forum som 12åring och stötte på precis såna här äckliga gamla gubbar och man bara skrattade och gick vidare.. Man var liksom van.. Ni gör ett oerhört bra jobb med att ränsa upp bland äcklen💪🏻

 31. Nog för att alla pedo är vidriga men denna tog fan i mig priset! Fy fan vilken äckel gubbe!!! Jag vill bara kräkas 🤮 som

 32. Vidrigheten personifierad! Vad är det för fel på vissa personer?
  Hjärndöd, och fri från samvete

 33. Mina tankar går till hans fru och tidigare offer. Honom har jag inte ett skit till över för för attvara ärlig. Hjälp önskar jag honom, för att inte fler ska råka ut för hans sjuka intresse för barn! Han kan omöjligen INTE veta att det är sjukt, olämpligt, farligtoch vidrigt att göra som han gjort och gör.
  Jag kan för mitt liv inte förstå, hur han ens kan tro att en ung tjej skulle varaintresserad av att se honom dra i slapptasken…
  Sara, en elog till dig för ditt lugn i samtalet med honom!

 34. Detta va nog de mest vidriga!
  Är så fruktansvärt imponerad av Saras lugn.
  Tänker på de stackars barnet och hans stackars fru.
  Undra hur länge hon levt med en pedofil.
  Fy f*n.
  Tack dumpen.

 35. Har man ingen självinsikt, man blir ju äcklad av att se honom. Så fruktansvärt att han dessutom tror att ett barn vill se honom!!!!Stackars tjej som var utsatt av honom. Han borde buras in!

 36. Jag brukar inte kommentera eller spy galla, men det här tar verkligen priset…

 37. Usch så ledsen jag blev av att höra detta om denna stackars flicka. Hoppas hon snart mår bra igen❤️Det är så fruktansvärt läskigt och obehagligt hur mycket farliga och sjuka människor vi har på samma yta. Har själv en son på snart 11 år och är så orolig att det ska hända honom något.. Han hade snapchat och där var det en kvinna som skickade naket till honom osv. Jag tog ifrån honom telefonen och tog bort appen direkt.. Och förklarade för honom hur farliga såna plattformar är och hur viktigt det är att inte lägga till en massa folk man inte känner. Skulle någon skada honom på något sätt så är det de sista den personen gjort i sitt liv,om jag så ska jaga människan till världens ände. Och sen sist så måste jag berömma ditt lugn Sara… Du är så jävla duktig och professionell så klockorna stannar. Du är en ängel,både du och dina medarbetare🙏Tack för att ni finns❤️

 38. Lite kul i allt elände att gäddan är rädd att flickan är ”en gammal böggubbe” i princip. När han själv är gammal, gubbe, kör upp en dildo i rumpan och suger av en dildo.

 39. Det här var en riktig Halloweenskräckis! Tack för ert arbete dumpen ❤️‍🔥🔥

 40. Nämen vad fan!!! Kunde bara kolla 5 sekunder på denna äckliga video… det här var fan det äckligaste jag sett!!

  Sara och Patrik: Braaaaa jobbat!! Och hoppas ni anmäler honom

 41. Jag måste erkänna att jag skrattade hjärtligt åt detta. Men så är jag också en medelålders man som nog sett det mesta och som sökt mig till Dumpen av egen maskin och därför var beredd på vidrigheter.

  Vidrigt var det. Riktigt äckligt. Människor som han måste ha tappat verklighetsuppfattningen helt. Vem är intresserad av att se en blekfet gris rycka i sin skinnflärp? Vem vill se samma grisajävel stoppa upp föremål i sin egen bak?

  Även om man skulle gilla runkvideos och stjärtpill så borde man förstå att en blekfet gubbjävel INTE gör sig på bild i denna sunkgenre.

  Tycker synd om ungar som tvingas beskåda sånt här vidrigt skit. Hoppas någon känner igen grisen så han kan dömas för sina obsceniter.

 42. Så mycket äckligare än så här blir det inte 🤮 Kunde inte se klart filmen, VEM skulle uppskatta den??? Fy fan!!! Tack Dumpen för att ni finns och gör skillnad för barnen❤️❤️

 43. Fyyyyyy faaaan vad äckligt. Att tro att någon(ens en vuxen) blir upphetsad av att se den videon. Vilken total avsaknad av självinsikt🤮🤮🤮

 44. Vill bara skriva till den unga flickan han våldtagit att det är inte hennes fel och jag önskar att hon kommer kunna må bättre och till slut bra. Är så ledsen/arg över alla hemska pedofiler och hur de skadar barn för livet.

 45. Sett mycket äckel i mina dar pga jobbet. Men detta tar fan priset, maginnehållet kom nästan upp. Men för i helvete, låt barnen vara i fred. Hoppas fru o anhöriga får hjälp

 46. Viljen OTROLIGT vältränad kropp. Och RIKTIGT välutrustad i mellanregionen är han också. Självklart så vill en 13årig tjej få en så sexig video från en sådan ung,snygg,vältränad och välutrustad man❤️❤️❤️ Helt otroligt att han verkligen tror att en ung 13årig tjej skulle tycka att det är upphetsande att se en video där en ful,överviktig gubbe runkar sin storleksmässigt inte så imponerande snorre och kör upp en leksak i röven. Helt otroligt att man kan vara så avskärmad från verkligheten. En så totalt avsaknad av självinsikt.

 47. Tycker så synd om fiskarna som måste hålla på med dessa äckliga varelser dag ut och dag in. Måste ta så hårt på psyket att skriva med så äckliga människor. Dom gör ett otroligt bra och viktigt jobb. Jag skulle inte klara av det. Mår dåligt bara av att läsa chatterna. Och videon från denna gädda var ju så äcklig och vidrig att det är svårt att glömma den😫 Tänk att behöva kolla på den samtidigt som man måste prata med denna vidriga människa😫😫😫

 48. Jag har sett alla konfrontationsvideor, det verkar som Sara har ändrat taktik vid konfrontationerna istället för att gapa och skrika för hon är ett resonerande samtal. Denna taktik verkar ge bättre resultat eftersom de inte går i försvar. Just denna pedofil erkände glatt och villigt vad han gjort och sina problem. Om han sedan och gör någonting åt dem är en annan sak… Runkvideon ger en god inblick i hur pedofilen tänker och vad det är som driver honom. Intressant konfrontation eftersom man får en inblick i pedofilens drivkrafter..

 49. Så imponerad över arbetet ni lägger ner. Förstår inte hur ni fixar att ha kontakt med dessa människor och se deras äckliga videos. Helt makalöst material denna gången….Stackars barn som får detta material skickat till sig och alla de som också utsätts fysiskt.

 50. Om syftet är att minska/få stopp på sexuella övergrepp på barn får man försöka nå den del av personligheten hos pedofilen som står för ansvarstagande och ingen.tror jag.blir uppmuntrad att söka hjälp om denne får höra att du är ett jävla äckel som borde hängas upp i ett träd.Jag är väl medveten om att många är så sjuka att de nästan är bortom all hjälp.(dubbelgäddor) De flesta pedofiler söker ingen hjälp innan livet kraschar fullständigt,Man bör också vara medveten om att det finns pedofiler som aldrig agear ut sitt sexuella tändningsmönster och inte begår övergrepp,Hur som haver är sexuella övergrep på barn ett gigantiskt problem.En eloge till fiskaren som låter oprecis som en liten osäker flicka=skickligt skådespekeri✌️

 51. Den här groteskt vidriga avarten tar nog alla rekord. Noll självinsikt, han tror på riktigt att han är Guds gåva till barn och att de tänder på att se hans gubbfläsk, den slappa lilla snorren som dessutom är mindre än hans hängpung och hans blekfeta arsle med en dildo i…🤯 Helt uppenbart lever han i en egen liten verklighet där sånt är fullkomligt acceptabelt. Men nu gick han på en mina av det större slaget, tack och lov! Frågan är bara om han har tillräckligt med förstånd för att inse att precis ALLA kan se hans vidrigheter och läsa vad han skriver till barn. Han må ha en överdrivet grandios självbild, men jag tvivlar starkt på att han har särskilt mycket mellan öronen. Ta bara hur han formulerar sig både i tal och skrift, det säger mycket!
  Hoppas bara att hans fru hittar styrkan och förmågan att lämna aset, jag känner verkligen empati för henne som på detta sätt får veta vad hennes ”man” håller på med. Och jag hoppas att HON inte blir utsatt för omgivningens reaktioner och fördömanden. Det är inte henne skulden och skammen tillhör!
  Och Sara, du är verkligen helt jävla GRYM i dina konfrontationer! Ditt lugn, jag kan inte för mitt liv begripa att du kan bemöta dessa predatorer så professionellt lugnt och sakligt!
  TACK till er alla på Dumpen! Ni är verkligen barnens ljus i mörkret!🙏❤️

 52. Nej men.. herregud, är detta på riktigt? Är dom helt verklighetsfrånvända? Fyfan vad äckligt.

 53. 🤮🤢🤢satan i gatan så vidrigt.Tankar går till dem han utsatt tidigare och att de får all hjälp de kan få .Vilket stöd av sin man kvinnan har,redan går igenom det svåraste och så detta??Saras nya taktik är mycket proffsig.Skulle aldrig klara hålla mej så lugn , saklig efter att jag sett nåt sånt och att det var skickat till nån han trodde var ett barn.Jävla gubb kretin

 54. Det var lite för nära ”sex” med denna förövaren.
  Tror ni inte att förövarna skulle gå med på dessa sjuka saker utan att ni måste Fejka tillbaka.
  Skona er själva även om ni är vuxna.
  Ni får ändå utstå alldeles för mycket!
  Ta hand om er.❤️

 55. Folk verkar leva i en bubbla som tror att det inte finns sånna här monster i samhället.

  Tänk dom som tyckte det var dåligt att hänga ut pedofiler innan för man ”hetsade fram nåt”

  IDIOTER! vakna folket!

 56. Detta Gav mig rejält illamående och hjärtklappning!
  Tänker på de barn han trasat sönder, för naturligtvis så har han säkerligen varit på många barn.
  Han grät inte för vad han gjort utan för att han blev tagen!
  Och inte kontakt med sitt eget barn, det kanske finns barn-barn som….sambons…fy vale.!
  Tack dumpen!
  Ni gör ett unikt arbete!
  All kredit till er !

 57. Det blir svårt att hitta en äckligare film än den här gubbens film….
  Tack dumpen för allt ni gör! ❤️ All kärlek till flickan som blev ett offer till den här äckliga slemmiga gäddan 🤮

 58. Jag saknar ord😭! Må du ALDRIG komma nära ett barn!! Och din FRU…din stackars fru!!! Hoppas att hon får allt stöd hon behöver❤️❤️❤️!!!!

 59. Här kan det finnas många offer. Om han nu med framskriden ålder, fetma och impotens har sådant sexdriv, vågar man inte tänka på hur det kan ha varit när han var yngre. Oavsett om han dragits med fetma och impotens hela livet så tenderar man ju att ha lite mer lust i yngre år. Och med fantasier om 7-åringar är han extremt farlig!

 60. Jag har som sagt sett alla konfrontationsvideor och minns särskilt pundaren (?) som konfronterades på en öde landsväg och älgar i väg längs den tomma landsvägen i sina Foppatofflor för att sedan vika av ut över en äng och in i skogen.
  Jag gapskrattade så jag fick ont i magen !!! 😁😅
  Nissen i Karlskrona som levde på att stjäla grillar i trädgårdar och sälja dem för att köpa knark har också fastnat i minnet som en riktig galning.
  Många ser helt normala ut men är uppenbarligen oerhört störda vilken man bör ha med sig i det vanliga livet när man umgås med folk,

 61. Man undrar vad hans fru säger när hon har sett hans videor, Det blir nog ett tvärt slut på fredagsmyset😅😅

 62. Endelig en ærlig en.

  Dere håndterer dette bra.

  Første steget er å være ærlig om problemet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X