Sponsorer

Han har flyttat från Stockholm och lagt om sin stil. Allt för att inte bli igenkänd som Napp 116.
Han gjorde ett så bra jobb att vi inte kände igen honom där han stod och förklarade varför han söker barn i sexuellt syfte och bestämmer träff med dem.
Än idag, två år efter konfrontationen verkar han vara slav under sin dragning till barn så det beteendet har han inte förändrat. När han dök upp för att träffa en fjortonårig flicka blev det först en liten språngmarsch i parken där han verkade bli väldigt förvånad över att det dök upp dumplings med kameror i parkens alla hörn. Precis som i första konfrontationen skyllde han på allt möjligt, men denna gången kryddade han storyn med att han tycker att vi är elaka.

Förra publiceringen hittar ni här:

Stinksvampen söker barn (napp #116)

 

 

 

10 thoughts on “Stinksvampens återkomst (Napp #490) Helsingborg

  1. Trodde han verkligen att en flytt skulle hjälpa då han gör samma sak igen.
    Äckel

  2. Han säger att 14 åringar idag är mycket mognare än 14 åringar för 25 år sedan.

    Eller är det snarare så att fjortåringarna för 25 år sedan nu är i 39-års åldern och ”för gamla” för dig?

    Tragisk människa.

  3. Nu har han inga barn, men i avsnitt 116 hade han ”bara vuxna barn.”
    Undrar om de helt tagit avstånd till honom efter förra Dumpenavslöjandet och inte vill veta av honom, därav utlämnandet. Eller hade de kanske gjort det tidigare med tanke på det Sara sa om tidigare sexbrott?

  4. Tack Dumpen för att ni är så jävla jobbiga xD
    Hellre vara jävligt jobbig än att jaga efter barn!

  5. Ett obotligt peddo som inte vill ta ansvar för sin sexualitet som skadar andra…. Han hade kunnat ta medicin som dämpar sin sexlust men han vill uppenbarligen inte det, han vill fortsätta att grooma och våldta andras barn…. Det enda som gäller för en sån här individ är FÖRVARING.

  6. OM!..Han nu promt måste dejta och vilja ha samlag med en yngre tjej så borde hon INTE vara under 20 år. Jag har väldigt svårt för att förstå hur man som äldre medelålders man söker sig till så pass unga flickor.
    Men en 20+ kvinna är ju i någon mening mer kapabel till att inte bli duperad och så pass illa utsatt, även om det tyvärr händer också.
    Men en 20 åring få väl anses vara ungt nog, tänker jag. Rör inte unga tonåringar eller interagera med dom på något sätt om du har läggning att gilla yngre individer. Även om många inte kanske är pedofiliskt lagda i ordets mening och lagen är att inte ha sådant umgänge med någon under 15 år, så är det högst olämpligt, perverst och för att citera Patrik ”man har ett skevt synsätt”.
    Men med så många beroenden och missbruk som finns i vårt samhälle så tänker jag att dessa individer kanske inte förstår hur illa det är ställt med dom själv. Kanske inser och förstår de det när det blir påkomna eller efter en tid när de fått hjälp ur detta tragiska beteende.
    Tur att ni finns Dumpen. Jag kommer att skänka ett bidrag till er vid nästa löning.

  7. Jaha du herr Stinksvamp. Blir till att flytta och ändra stil igen nu när jobbiga och elaka Dumpen dök upp från alla håll? Du har seriösa problem vet du om det? Att påstå att 14-åriga flickor är mognare nu än förr är så dumt så jag inte tror mina ögon. Vad syftar du på som är ”mognare”? Att ha sex med medelålders män eller? Evolutionen har gjort att flickor nu för tiden vill det mer än förr? Vet du vad detta kallas för? Jo, kognitiv förvrängning, dvs du anpassar och ändrar verkligheten så att den passar dina sexuella fantasier. Även om lagstiftningen säger något helt annat och sunt förnuft likaså.
    Jag tror inte att du någonsin kommer att inse att du har en störning och behöver ta itu med den.
    Ses vi igen om två år så det blir tredje gången gillt eller??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *