Sponsorer

Plats nummer #116 går till en man som uppfyller alla kriterier för en standardgädda.

1. Verkar tycka att det är fritt fram att förgripa sig på andras barn.

2. Skickar intimbilder i alla upptänkliga vinklar.

3. Åker för att träffa barnet.

4. Skyller ifrån sig och kör med riktigt dåliga lögner.

Mannen som hade lärt sig att göra finurliga stickers via Snapchat borde nog för sin egen skull fortsatt med att dölja sitt kön bakom diverse dekaler. Han borde även stannat hemma, inte gett sig ut för att varken spela fia med knuff eller våldta en trettonårig tjej.

Turligt nog så nådde just denna konversationen inte fram till ett riktigt barn. Karln fick nog dessutom sig en ordentlig tankeställare när barnen som han mötte var medelålders och ganska irriterade på hans lilla tilltag.

Arbetsnamnet stinksvampen tillkom efter någon av mannens bilder.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

50 thoughts on “Stinksvampen söker barn (napp #116)

 1. Alltså jag förstår mig inte på dessa män…! 🤯🤯🤯 Varför tar de risken att bli uthängda av Dumpen eller åka fast av polisen? Varför kan de inte ens hålla sig till åldersgränsen 15 år??? Störda jävlar, som bara bryr sig om sig själva 🤯

  1. Jag förstår att lagen säger 15 år. Men att hålla sig till 15 år är också äckligt. Enligt mig. Förstår inte varför dom där äckliga gubbarna går till folk i sin egen ålder.

   1. Vilken patetiskt äcklig gubbe. Har han ingen spegel hemma???
    Han är en pedofil och sen försöker han dessutom göra sig till offer. Smutsiga patetiska gubbe.

  2. Du ditt sjuka fanska! 15 år är också barn för i helvete. Den där jävla lagen om att ett barn som är 15 år är byxmyndig måste vara skapat av pedofiler. Vart fan går gränsen för människor som er egentligen??????

   1. Tror att din kommentar inte alls är riktad till Anonym, utan till gädda #116

 2. Den ångesten han har där i bilen går nästan att ta på. Jag hoppas allt går åt helvete för denna gädda!
  Det är inte slumpen när man hamnar på dumpen. – Bra där Sara och Patrik!

 3. Blir så jkla trött på de här kräken med sina löjliga bortförklaringar. Vad hade hänt om det var ett riktigt barn han mötte? Fia med knuff? Nä en våldtäkt och varken mer eller mindre. Tack för att exponerar asen som vill våldta barn.

 4. Är de flesta bra på att ljuga nu? Annars brukar väl Patrik nästan tvångsmässigt säga till dem att de ljuger dåligt.

 5. Tänk att man sitter och tror sig chatta med sn ståtlig höjdhoppare. Så dyker det upp en 14-is på dejten istället. Antiklimax,

 6. de ärthjärnor som tycker synd om dessa äckliga varelser pga kommande skilsmässor, hemlöshet, inställt umgänge och arbetslöshet mm, förstår ni inte att er argumentation stinker väldigt illa ?

 7. Jag minns när jag själv var en underårig tjej, precis fyllda 14 år och tyckte det va spännande med killar. Jag sminkade upp mig, klädde mig i högklackat och lite mer vuxet. En kompis mamma smugglade in mig på en pub. Där fatta en snygg man tycke för mig och vi tog följe hem i natten. Vi kysstes och hamnade bakom en buske med vilt hångel, jag va oskuld men sa att jag ville ligga med honom, han va nog 35-40 år. Då fråga han lite undrande hur gammal jag va och då sa jag 14 år. Jag märkte en tydlig förändring hos honom, han sa att jag va superfin och allt, men är jag bara 14 år så kommer han definitivt inte ligga med mig. Hans energi gick från att va lite småberusad, het och kåt till att bli mer nykter, vuxen och beskyddande. Han sa åt mig att hoppa upp på hans rygg så bar han mig hela vägen hem till min kompis mamma där jag skulle sova över, han såg till så jag kom hem tryggt och säkert. Jag bär med mig det minnet med värme än idag när jag är 40 år och har barn själv, just det där att han faktiskt frågade efter min ålder, inte försökte utnyttja min låga ålder och utsatta läge (han hade ju lätt kunnat pressa mig till sex eller våldta mig om jag ångrat mig i sista sekund) samt att han valde att stänga av sin kåthet för att istället få mig hem i säkerhet, för att han insåg att jag var ett barn och ett barn ska skyddas – inte liggas med 💗 Det är sån djup kontrast till hur dessa män som åkt fast på Dumpen agerar, de verkar sakna hjärta och bara bry sig om sig själva 💔

  1. Det är precis så vi vanliga män fungerar. Skönt att du fick en fin start på ditt liv och inte mötte någon av gäddorna.

  2. Tusen tack för att du delade ett hoppingivande – alltför sällsynt minne.
   Det är med stor sorg, för majoriteten av oss kvinnor, som vi allt som oftast inte kan lita på att män faktiskt uppriktigt känner/tar ansvar för att inte själsligt och kroppsligt ärra och skada unga tjejer, kvinnor, minderåriga för att möta sina egna ”behov”.
   Det är tyvärr inte bara för att man ”haft otur” att träffa den sortens män, utan det är för att de flesta män faktiskt – på grund av många faktorer, såsom en värld där det pågår ett konstant krig gentemot kvinnor och barn, som får fortgå. Varför? Jo, för att män – j*vligt många män helt obekymrat deltar och ger konstant bränsle till hela apparaten. Där det finns makt finns det män, män som tar det dem vill, känslostörda rovdjur. Dem håller alla varandra om ryggen.

   Ni män som lägger tid på att köra något uttjatat “inte alla män” nonsens – Varför agerar ni inte istället? Allierar er och känner ett ansvar att göra det ni kan för att ta avstånd ifrån förtryck.
   Sexsidor som tillsammans med andra sidor av samma karaktär. Ni som besöker dessa sidor (Som f.ö. TYDLIGT normaliserar ince*t, övergrepp mot barn, och sadism av kvinnor och flickor, det räcker att vara inne på sidan i 20 sekunder. Så ingen kan påstå att dem inte sett detta.) skall veta att varje gång ni klickar på en video – oavsett hur ”oskyldig” du tycker att den är, så lägger du pengar i samma fickor som profiterar på övergrepp mot barn, bl a.
   Det är en bra början som man att avstå ifrån detta, och skaffa lite ryggrad och våga ta samtalet med män i deras liv.
   Proof us wrong-istället för att lipa och uttrycka BS om hur ni är offer för ett väldigt befogat manshat.
   Skulle bara fattas.

  3. Intressant story, men varför i hela friden tog din kompis mamma med dig överhuvudtaget,,,,sen kan man undra om varför denna mamma inte stoppade raggningsförsöket, det kan hon ju inte ha missat……bara det låter fel i mina öron. Om jag hade släpat med mig mitt barns minderåriga kompis på en pub så hade jag aldrig släpp blicken på den minderåriga, i detta fallet du då. (Men jag hade ju inte ens tagit med dig på en pub oavsett). ” visst heder till mannen i fråga” ELLER så kanske han insåg att han inte ville fullfölja sin ”aka dröm”- bara för att han avstod betyder inte det att han var genuint bra. Jag tror flertalet män faktiskt är en inbyggd ålderskompass och kan läsa av rätt så bra genom att se hur en ung tjej beter sig gentemot en ”äldre tjej som är över 20 gentemot en 14 åring” ….På samma sätt kan vi äldre tjejer/kvinnor göra likadant.
   De positiva här är du klarade dig, men hur vet du att någon annan i din ålder gjorde/gör det?!? En förstagångens förbrytare som söker lust på minderåriga och avstår, kan bero på att de tar tid att ta det ”första steget” fullt ut att begå en brottslig handling om man ser till psykiatrins kriterier. Jag är helt övertygad om att mannen i fråga anande att du var minderårig och fick det bekräftat genom att fråga hur gammal du var, förmodligen efter ert/under ert ”hånglade och kyssandes” , var vid ett lagbrott redan begåtts eftersom att du var ny fyllda 14 år. Fakta är att hade en polisanmälan upprättats hade han blivit dömd och att han så gentlemannsaktigt bar dig hem kan indikera på att han visste om att han skulle åka fast om du eller någon i din närhet fick veta detta och gjorde en anmälan. Så snällheten kan mycket väl bero på att han inte ville åka fast. Så kanske han var genuin eller bara smart nog för att inte åka fast.

   Jag jobbade på en psykavd då de kom in en pedofil och denne kom in självmant till psykiatrin, la in sig frivilligt efter att ha utsatt en 3 åring på dagiset han jobbade på. Då gäller andra regler, ingen grundlig visitation, ingen genomgång av telefon, inga frågor fick ställas som kunde riktas in på de brott han begått. Inte ens polisen kom. Kommunen la locket på så att inte ens föräldrarna fick veta vad deras barn råkat ut för. Vissa anställda från dagiset besökte psykiatrin, de var villrådiga och visste inte hur de skulle bete sig. En av dessa anställda frågade mig, ” hur gör jag, ska jag tala med föräldrarna, jag får inte för min chef/ – kommunen?- PÅ det svarade jag ” om de hade varit ditt barn, skulle inte du då vilja veta?!?!” just för att han skulle berätta för föräldrarna vad som hänt deras barn. Här får jag som anställd sedan skäll av mina egna kollegor på psykiatrin för att jag tryckte på känslor gällande mitt svar till den anställde som jobbade på dagiset där flickan vart utsatt.

   Vad vill jag ha sagt med detta, Ja att det mörkas mer än ni tror inom psykiatrins väggar gällande dessa pedofiler och att de finns inte en enda neuroleptikum som får dessa människor att sluta begå dessa brott. Inte ens kemisk kastrering hjälper, för lusten gör gällande att använda andra ting som hjälpmedel för att begå brottet och dela det med andra pedofiler etc etc. Dess rus sitter inte bara i en ejakulering utan handlar även om makt, kontroll bl a. Vidare finns det fall som når domstol/Tingsrätt där man säkrat bevisning med läkarintyg/bilder på skador på barns genitalier, kroppar m m men likt ändå döms de sällan till hårda straff eller inget straff alls.

   Efter aka METOO rörelsens uppkomst som tar upp stor plats i domstolar med vittnen/brottsoffer som uttalar: ” ja, jag minns inte riktigt, de var ju 30 år sedan, men jag tror att de var han som var med och några andra med som jag inte riktigt minns vem de var, eller vem som gjorde vad, men jag tror….att de kan ha varit Kalle”…..Sån skit upptar tid i domstolar i hela världen medans brottsoffer av denna kaliber, dvs de som utsatts för övergrepp, pedofiler knappt ens blir förhörda av viss polisenheter, eller som inte ens blir trodda, fall läggs ned för ”brott kan ej styrkas” MEN i METOO världen kan man sällan heller styrka brott men likaväl så upptar det domstolar just för ” ja jag minns inte riktigt, men jag tror”…..

   VIDARE försöker unga blivande politiker i ungdomsföreningar, dvs kommande generationer få bort byxmyndighetsgränsen som för närvarande är lagstadgad, med motiveringen att; Individen själv ska få välja när de är redo att vara intim, samt att man vill lyfta fram att pedofiler, nekrofiler och andra läggningar inte ska ska vara annat än läggningar och att man inte ska bli dömda för ”sin läggning” som vi alla vet blir mer än bara en ”läggning” i slutändan. En normalisering pågår av dessa förövare världen över, för de anser att dom har rättigheter att skydda sin läggning. ……….

 8. Hej!
  Tack för ett bra arbete.
  Men tänk gärna på ibland och inte avbryt personen när ni ställer frågor till honom. Jag tror det är större chans att personen inser att den är ute på djupt vatten när den får tid att försöka förklara sig varför han befinner sig där och han gör försöka ljuga sig ur detta.
  Istället att ni ska avbryta och skoja med han istället.

  Tack som sagt för ett bra arbete.

 9. Deras självförtroende… Tjocka håriga medelålders gubbar. Ja det är ju det barn går igång på.

 10. Ännu en tragisk figur som tror att hans beteende är normalt. Att det sen (som många ofta upprepar när det handlar om det här) skulle vara så mycket bättre att den här sortens män går på femtonåringar istället vet jag inte… bara för att något är lagligt är det inte lämpligt. Tonåringar är också små och måste få vara ifred ifrån sånt här. Det stora problemet är normaliseringen av att män/gubbar söker barn/ungdomar i sexuellt syfte. Vilket Dumpen visar gång på gång. Även Stockholmspolisens groominggrupp gör ett bra jobb i att lyfta de här frågorna. De finns bl a på Insta (polisen_grooming_stockholm samt polisenonline.) Det är värt att diskutera och problematisera den här sjuka utvecklingen mer. Låt småtjejer få vara de barn de är, lär dem att se igenom groomingens mekanismer och att markera när vuxna män sexualiserar dem. Mer upplysning och diskussion behövs – i skolan t ex. Alla vettiga vuxna måste börja se hur illa det blivit när småtjejer förväntas agera eskorter. Viktigt att reagera mot detta.
  Tack Dumpen för att ni fortsätter att exponera gränslösa män. Det blir intressant att se om lagstiftningen hänger med framöver.

  1. Kan inte någon åtminstone försöka skriva en unik kommentar i stället för att använda manuset från förra uthägningen, Dumpen behöver ju bara använda copy past från föregående Gädda. Jag utgår ifrån att ni inte kommer publicera detta inlägg heller som så många andra av mina inlägg.

   1. Vi publicerar inga kommentarer som uppmanar till våld, mord eller mobb. Inte heller personangrepp.

   2. Har försökt ett antal gånger , av nån anledning är det inte önskvärt.

     1. I inget av de två inläggen som nekats har jag nämnt ” …våld , mord eller mobb…” som du hävdar är diskvalificerande ämnen. Jag har däremot tagit upp medborgargarden vilket möjligtvis kan misstas för ”mobb”
      för den som inte är insatt i begreppets betydelse. Vissa av oss gör försök till att åstadkomma konstruktiva inlägg som faktiskt är tänkta att bidra till att göra det svårare och/eller obekvämare för de här odjuren att antasta barn , men som jag skrev tidigare så är det av någon anledning inte önskvärt på den här sajten. Rent intelligensbefriade kommentarer däremot ex. (borttaget av Admin) anser ni uppenbarligen vara relevanta nog för publicering !?

     2. Vad som är intelligensbefriat eller inte är subjektivt. Svaret är ja.

      Dina två nekade inlägg handlade om 1) du nedvärderar en man som skäms för att vara man när han läser på dumpen.
      2) Du undrar vilken kategori som kan tänkas inneha posten om vem det är mest synd om, eftersom det inte var p*dofiler.
      Har du andra inlägg som blivit nekade, så är dessa inskrivna i annat namn.

      Kan vi komma överens om att sluta dissa varandra i gruppen och istället fokusera på hur vi kan minska antalet utsatta barn?

   3. Kanske för att alla gäddorna är lika äckliga och det finns liknande kommentarer att ge för dem alla? ”Sten” är du suris för att folk inte älskar såna typer? 🥱🤣

 11. Så bra självförtroende.. och de där emojisarna över snorren.. lagomt pinsamt 😅 tror han att någon ska vara intresserad ? Vill en 13/14 åring ha ngn i deras ålder eller en äcklig gubbe med emojis över snorren.

  Han sa något om vad gör en 13-14 åring på sexchattar det ska inte spela någon roll, han ska se till att bara prata med folk 18+ och ärligt talat med hur äckligt gammal han är borde han hålla sig till 25+ Även många som är 25+ hade tyckt han är för gammal.. dock

 12. Vilken loooser🤮
  Sitter och håller sin äckliga snigel som sin dyraste ägodel, kan den prata?
  Ljuger som de flesta och inbillar sig att det låter trovärdigt 🤮
  Vidriga vidriga nolla🤬
  Ge fan i alla barn, barn är barn och vill inte bli våldtagna. Ni är inte snälla, ni jobbar enbart i eget syfte, och barnen luras in i era perversa sjuka handlingar. Ta och rannsaka era handlingar med en psykolog, så förstår ni ”förhoppningsvis” att denna sjuka läggning, kan man inte använda i verkligheten. Och ni som aldrig gör en ansträngning att tänka till och ge fan i barn, må ni få mycket stränga straff. Lagen kan ändras, och då ska ni bort från gatorna.

 13. Tack för det fina arbetet ni gör med att skydda det viktigaste vi har, våra barn!
  Jag har ett tydligt minne från när jag var cirka 7 år. Stod ensam på en fotbollsplan och lekte med ett leksaksflygplan. Då kommer det fram en man till mig och börjar prata. Han tyckte det var jättespännande med mitt flygplan och föreslog att jag skulle följa med honom upp till lekplatsen (som var folktom) så vi kunde fortsätta prata flygplan. Upplyst som jag var om ”fula gubbar” sa jag snabbt att ” Min mamma och pappa väntar mig, vi ska strax äta middag” kastade mig på cykeln och försvann därifrån.
  Det gick ju bra den här gången.
  Så mitt budskap till alla småbarnsföräldrar. Tala med era barn, upplys dem, på ett bra sätt, utan att för den delen skrämma upp dem.
  Tack än en gång Patrik, Sara och alla Fiskare.

 14. Jag fattar att det är en svår balansgång och att man vill ge barn sin intergitet men många av dessa barn även på oskyldiga appar som TikTok blir kontaktade privat av äckel som denna typ.

  Jag är ingen expert men jag hade hört med mina barn mycket om vilka dem pratar med online och förklara, barn och speciellt tonåringar går alltid sin egen väg och är inte alltid dem lyssnar på vad ”mamma” eller ”pappa” vill men jag tror ändå det är viktigt.

  Det verkar som många av dem barnen som blivit kontaktade har föräldrar som inte alls haft koll på deras barns konvos, jag fattar att barn kan dölja det men det känns som det skulle kunna förebyggas mer

  Jag var ett barn under 2000 talet och hade ofta under min barndom tillgång till telefon och dator, mina föräldrar hade inte så mycket koll på vad jag gjorde så känns som jag hade många vuxna som ville sexcchatta med typ en 10 åring äckligt många som vill sånt

 15. Herregud vilka fula k*kbilder han skickat. Samt en massa bilder på sina egna fötter. Karln verkar vara totalt tappad bakom en vagn. Helt ofattbart hur dessa gubbar kan vara så otroligt blåsta i huvudet. Självinsikten är noll..

 16. Han ljuger så dåligt att till och med ”mogen gift man söker” hade skruvat på sig. Och detta är inte direkt en passande situation för att vara nonchalant och uppkäftig, men självinsikt och gubbar går sällan hand i hand.

 17. VIKTIGT till admin!

  Jag har sett på olika forum att dumpen.se är en godispåse för pedofiler för att dom älskar att läsa dom äckliga chatt-loggarna! Jag fattar vikten av att ha dom kvar, men ändå inte. Jag är glad att jag kan se ansiktena på svinen som är ute efter våra ungar, och det räcker för mig. Men chatt-loggarna….jag förstår syftet men samtidigt så är det tydligen många pedofiler som älskar att läsa detta.
  Kan ni på något sätt fixa detta? Ta bort loggarna eller vad som helst.
  <3

  1. Dumpen har valt att visa chatt-loggarna för att vi ska se det som barn dagligen tvingas att få till sig.

 18. Jag har så svårt att tänka mig att dessa män kan vara en älskad make och pappa, farfar/morfar. Att de kan vara en uppskattad vän eller arbetskollega. En hyllad idrottsledare eller fritidspedagog/lärare.
  Bagare/kock/kurator/läkare… you name it.
  Ändå är det så de gömmer sig i samhället i våra barns omedelbara närhet, redo att slå till närhelst vi inte ser och kan skydda det käraste vi har. 😥

 19. Ni gör ett extremt viktigt jobb. Så många som får livet förstörda pga dessa avskum

  1. Storleksmässigt var den väl helt normal? Inte för att det spelar någon roll. Både micros och macros ska hållas på säkra avstånd från barn.

 20. Den dagen det kommer en som skall träffa ett barn o ni konfrontera honom eller henne och personen då säger rakt ut att ja jag skall kn*lla ett barn. Då skall jag köpa en trisslott. Det är så. Jag tror inte på slumpen.

 21. Det här är HELT SINNESSJUKT!!🤯🤯
  Att skylla ifrån sig på Barnen!
  Det är för fan vuxna människor !!
  Det är ingen annans fel än den vuxna människan som söker efter barn i sexuellt syfte.
  Dom vet att det är barn.
  Dom vet att det är olagligt.
  Dom vet precis vad dom gör.
  Vuxna människor!!!
  Jag har ingenting övers alls för er som gör så här mot våra barn 💀💀
  LÅT BARN VARA !!! FY FAN !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *