Förra gången denne herren var i rampljuset sökte han efter en partner i Tv3s program ”hemliga beundrare”. Denna gången hade hittade han vad han trodde var ett barn online. De pratade sex och han bestämde träff med barnet men mötte oss istället.

Vi har tidigare haft Tullen via andra barn konton.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

23 thoughts on “Hemlige beundraren (Napp #359) Kalmar

 1. Vad fan ”Tullen”.. Du va rätt snett på de i ”hemliga beundrare”. Men att börja söka barn när ditt game och förmåga att läsa av människor inte funkar?!

 2. Var det inte han som bjöd ut sin chef? Jobbade väl på en bar och han trodde att hon var intresserad? Eller så minns jag fel! Hur som helst, vidrigt beteende och bra att ni fått tag på ytterligare ett kräk!

 3. Åh det här är så sorgligt. Dålig självkänsla och stor ensamhet. Kan se varför han vänder sig till utsatta barn som är lättare att kontrollera. Jag hoppas han får den hjälp han behöver och att han läker så han kan träffa någon vettig i sin egen ålder.

  1. Förlåt mig men ursäkta? Hur kan vi som vettigare människor ursäkta ett sådant beteende med ensamhet och dålig självkänsla? Bara för man har det betyder det INTE att man dras till barn. Finns många incels som inte ens skulle röra ett barn, även om dem vart oskulder hela sitt liv för de är, äckligt och fel. Dessutom ett barn som blivit våldtagen redan vid 11 års åldern. Snälla tänk ett extra steg. Mvh

   1. Att förstå innebär inte att ursäkta. Att förstå varför någon skulle kunna ta sig till metoder som detta är första steget till hur vi som samhälle kan börja arbeta preventivt och se till att dessa personer får den hjälp de behöver innan det gått för långt.

    Jag kan med se att hans dåliga självkänsla och ensamhet har gjort att han drar sig till människor som är lätta att kontrollera. Jag kommer dock aldrig att ursäkta det.

    Allt gott.

 4. ”Inte haft sex under 8 år” men tror på fullt allvar att en fjortis som han inte träffat, vill ha det… Alla konsumentombudsmän samt poliser, menar att om något låter för bra för att vara sant, är det inte sant. Varför skulle en fjortis vilja ha sex med honom? Var han känd från tv3? Var han rik? Hade han dödat drakar o räddat prinsessor? Mannen behöver en örfil, terapi och få lära sig att bli man.

  1. Känd är väl att ta i men han var med i programmet hemlig beundrare eller vad det hette. Kikade på det igår och min känsla var väl lite… Ytlig och bortgjord tror jag. Sök på det får du se.

 5. Jag förstår liksom inte, varför gå för någon under 18 ens… eller jag förstår att det är en störning för dom som söker barn.

  15 år är byxmyndig i Sverige men även det är inte okej (Min åsikt )

  Vänta tills någon är 18-20
  Minst!

  Denna mannen har ju vetat det är olagligt och i chattloggarna hör det är en 14 åring och bryr sig inte. Bara upprepade sexuella inviter inte så mycket kärlek där inte. Han verkade ju vilja låstas vara kär.

  Om du läser detta du som blev konfronterad: hoppas du kan hitta hjälp och om du kan sluta söka för unga kanske livet kan bli bättre för dig. Jag förstår det är
  Svårt att hitta relationer det är
  Det för
  Många men lösningen ligger inte i att söka för unga..

 6. Vilken tragisk kille. Detta är den första gädda som jag känt någon form av sympati för, för att han verkar så tragisk, man lider liksom med honom på nåt sätt. Men faktum kvarstår ju ändå, att han kontaktar barn, i sexuellt syfte. Alla vuxna män, oavsett tragiskt liv eller inte, bör ha det i sig eller lära sig att barn ska fredas. Det står tydligt i lagen att ”ge fan i barn”, annars åker du in bakom galler. Vissa tragiska män verkar söka sig till barn för att de inte kan få en kvinna eller för att de mentalt själva är på ett barns nivå i huvudet. Dock är det lika jäkla illa för barnen som utsätts. Barn har inte färdigutvecklade hjärnor, de provar vuxna grejer utan att förstå konsekvenserna av dem, de sätter sig i dumma situationer de sen ej vågar dra sig ur eller kan komma ur, de mår dåligt efteråt även om de själva ville från början osv. Vi har ju en 15-års-lag av en anledning! Hoppas både denna man och andra liknande män får sig en rejäl tankeställare, söker hjälp och låter barn få vara barn – om inte för barnens skull så i vart fall för sin egen skull…

  1. låt 15 åringar vara med för den delen… (min personliga åsikt..) vänta tills 18 minst..

 7. En gång åkte jag dit för fortkörning. Men det var inte jag.
  Polisen trodde mig inte.

 8. Ännu en som förstört för sig själv. Undrar hur det går för alla gäddor. Flyttar de till annan ort och försöker börja om? Kan man visa sig på stan i en liten ort som Kalmar efter att man blivit outad på Dumpen?

 9. Ytterligare en SJUK individ identifierad…. HUR har det blivit så här? Man upphör tydligen ALDRIG att förvånas at liderlighetens vidrigheter och störningar

 10. Läste på Dumpens Facebook att nån tyckte att det va fel tillvägagångssätt att håva in denna Gäddan, bland annat för att det fiktiva offret inte var en liten söt snäll flicka typ, utan istället en trasig ghetto-talande småbrud som är väldigt sexuell och påstridig i sitt sex-sälj-snack. Typ en skyll-dig-själv-tjej. Istället är det den haffade killen som är offret.

  Tragiskt nog speglar det synen många har ute i stugorna i Sverige. Det finns ”värdiga” våldtäktssoffer (söta snälla flickor = riktiga offer) och ”ovärdiga” våldtäktsoffer (skyll dig själv, tjej som utsatt sig för situationen = ”ber om det”). Likadan retorik är det i domstolar gentemot vuxna kvinnliga våldtäktsoffer; hade hon kort kjol eller inte, är hon en hora som förtjäna det eller inte, sa hon nej eller inte…

  Barn som säljer sig själva för cigg/vodka är ju inte lyckliga barn, det begriper väl den mest dumme fan också? Säljer sig gör man om man redan blivit våldtagen, utnyttjad och psykiskt skadad till den grad att man hatar sig själv. Det är ju inte vilket barn som helst som säljer sex. Forskning visar på att det är de våldtagna barnen, som blivit utsatta för incest, pedofil våldtäkter som litet barn eller övergrepp när de inte ens hunnit nå puberteten. Skadade och våldtagna barn som är utåtagerande hamnar på SIS hem – inåtagerande barn hamnar på psykakuten, BUP, anorexia vård…

  Denna mannen ”Tullen” likt de andra Kalmar-männen har kraffsat runt och letar efter barn online, till slut hamnade de på kroken hos detta skadade ”fiktiva barn”. Hon va påflugen, ville sälja sex och matcha deras sexuella preferenser (barn, köpt våldtäkt, utsatt tjej, verka va ett riktigt barn och inte Dumpen). Männen kände att hon var ett tryggt byte: För vem ska tro ett skadat barn som varit inlås på SIS/Familjehemsplacerat? Hon är ett säkert kort för alla dessa Kalmar-män som nappat på hennes profil. En skadeskjuten ängel, ett våldtaget inlåst barn, hon kan man förgripa sig enkelt på. Ingen har nånsin skyddat henne. Och männen som våldtar och köper henne går alltid fria. Ingen skulle tro henne om hon försökte stå upp för sig själv. Dessa skadade barn finns överallt i vårt samhälle och dessa män letar upp dem dagligen på nätet. Kalmar-männen är ett bevis på det.

 11. Blir bokstavligen illamående när jag läser hur vuxna män skriver till vad de tror är barn! Fan va vidrigt

 12. Denna ”fetish” är tragisk och drabbar barn, det leder till tragedier för barnen , barn är SKYDDSOBJEKT, dessa män borde söka kontakt med kvinnor i lämplig ålder. Sexualdriften är starkare än suget efter narkotika och män har BEHOV, tyvärr finns det en sexköpslag i Sverige som inte ser mäns behov. Vore det tillåtet att köpa sex av vuxna kvinnor skulle en del av dessa fångas upp och få sina behov tillfredsställa på ett lagligt och bättre sätt.

 13. Ja du ”Tullen”
  Du gjorde bort dig redan på hemlig beundrare, misstänkte att du skulle hamna här för du har alltid haft såna vibbar ditt äckel. Var tur att dumpen kom o träffade dig och inte ett riktigt barn. (Borttaget av Admin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X