Sponsorer

I november 2022 anmälde vi #171 då han spred övergreppsmaterial. Han hade ett stort intresse för filmer med spädbarn som våldtas. Därefter bestämdes en fikaträff med honom på Gullmarsplan.

Polisen var på plats när mannen dök upp och det tog inte många sekunder innan han låg på marken och gallskrek efter att han försökt fly från platsen.

Nu har 171 varit uppe i rättegång för det material han hade i mobilen när han greps. Han dömdes till ett års fängelse för grovt barnpornografibrott, brott mot knivlagen och våldsamt motstånd.
I domen står att läsa att han inte tidigare är dömd för liknande brottslighet, det är dock en sanning med modifikation då han 2009 dömdes för sexuellt utnyttjande av barn. Domen är dock så gammal att den inte ligger i hans belastning.  Båda domar ligger för nedladdning här:

Dom 2009:

B1673-09

Dom 2024:

B18562-22

Instagrammannen (Napp #171) Bålsta/Gullmarsplan

 

 

3 thoughts on “Napp #171 dömd

  1. Så mycket sjukt i denna människa och bara ett års straff! Hjärtat gråter .. ska lägga ansiktet på minnet.. för säkerhets skull

  2. Bara 1 år?? Är inte barnens liv mer värd, fy fan så arg jag blir🤬 Barnen får lida av detta hela sitt liv och idioten sitter ETT ÅR ?

  3. Det är på riktigt helt fruktansvärt att han inte får ett direkt straff för sitt brott. Ett år där han inte kommer sitta mer än några månader för att han spridit filmer av småbarn som våldtas och skadas, och ingenting för att ha letat runt och försökt hitta spädbarn han själv kan våldta och skada. Det är fruktansvärt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *