Sponsorer

Bildlärare och konstprofil men missade längs vägen att barn är fridlysta. Tvärtom verkade han bli både glad och nyfiken när han träffade på en minderårig i chatten. Samtalet gled snabbt över på sex och vad han skulle vilja göra med ett barn. I chatten rannsakar han sig själv vid ett tillfälle då han tänker på att hans elever inte skulle tycka om honom om detta skulle komma ut.
Eftertanken varade dock inte länge.

Strax efter en konstvandring i Tranås, vid en fontän i en park skulle de båda träffas första gången. Under konfrontationen nämnde han att flickan ändå är fjorton men den släppte han snabbt och drog istället iväg en liten onanivideo. Träffen blev nog inte riktigt vad han hade tänkt sig och eftertanken kom snabbt tillbaka.

28 thoughts on “Konstprofilen (Napp #438) Tranås

  1. Usch! Måtte du aldrig komma nära barn och ungdomar igen.
    De är skyddsobjekt och får inte röras. Jag äcklas

  2. ”Det var hon som triggade mig”.
    ”Fantiserat om en del elever”.
    ”Jag kan visa den om du vill”.
    ”Får jag berätta om något jag gärna vill göra med dig? Det låter lite kinky”.
    Osv.
    Skäms‼️‼️

  3. Skäms på dig gamla gubbe.. Lärare, gift… stå å runka ute.. nu kan du titta på Dumpen och dra upp brallorna.. usch

  4. Var en väldigt bra bildlärare. Äckligt att veta att fantasierna fanns där för barn.

  5. Blir på riktigt mörkrädd. Äckliga fanskap!!! Barn är inget sexobjekt, sök hjälp!!! Äckel

  6. Trodde aldrig man skulle se honom som pedofil. Har igentligen bara goda minnen om den läraren tills nu🤢 Fan Lasse…

  7. ännu en stackars försvarslös man , levt i över 60 år men kan inte skydda sig mot dessa barn som vill ha sex . han försökte 2 ggr lägga ansvaret för hans agerande på ett barn . han blev triggad . en sån ska alltså jobba som lärare o lära ungdomar det här med eget ansvar osv o vara en förebild . hur svårt kan det vara att bara välja att blockera barn som kommer med sexförslag ist för att skicka runkvideo . bra fångat o jag hoppas han aldrig får jobba som lärare igen

  8. Jag började bli orolig ojojoj…Samma igen med dessa för jag har inte hört någon hittills som inte bara tänker på sig själv.
    Visst att hans liv blir annorlunda nu med vad hans innersta tankar varit under alla år med att tända på yngre inom sin yrkeskarriär och sin fru och alla han känner och känner honom och barn mm när detta blir offentligt men att bara tänker på sig själv verkar det som utan att tänka på en våldtäkt som hade kunnat bli.
    Nä håll tungan i styr men den får väl användas rätt på vuxna efter en behandling och inte på barn hoppas jag verkligen!

  9. Sorgligt.. Vilken tragisk person.. Hur fan kan man uppnå den åldern och bete sej så idiotiskt? Vidrigt

  10. Han erkänner i chatten att han fantiserar om sina elever. Ännu en porrskadad snuskgubbe. Beskriver en halv porrfilm för ett barn…usch

  11. Bra att det här kommer ut och att han förmodligen aldrig får jobba som lärare igen Hoppas innerligt att han aldrig så mycket som tittar på en elev igen, och att han verkligen tar hjälp. Äcklas av att han varit min bildlärare.

  12. ”Min fru pratar väldigt dålig svenska och kan missförstå..”

    Jag vill verkligen veta vilket missförstånd som är värre än verkligheten.

  13. Lasse: tänder sexuellt på barn, bland annat på dina egna elever.
    Lasse: har kontaktat barn i sexuellt syfte på nätet under ett antal år.
    Lasse: tar nu kontakt med ett barn i sexuellt syfte, groomar och bokar in en sexträff.
    Också Lasse: ”Det va barnet som triggade mig” 🤔😆😆

    1. Är man inte pedofil så triggas man inte av ett barn. Krävs att man tänder på barn för att lockas av ett barn…
    2. Och sen när har barn ansvar för vad vuxna gör mot det??? 🤯

  14. Man blir bara så ledsen att det finns så sjuka människor. Dom ploppar ju upp överallt 🤢

  15. Säg inget till min fru, hon talar så dålig svenska och förstår svenska dåligt. Hon kommer att missförstå. Det var ngt nytt 🙂 aldrig hört förr. Äckelgubbar ! Skyller på 14-åringen gör han med 🙁 hoppas frun hoppar av !!! Hoppas rektorn ställer ut honom på skolgården !

    1. Rektorn har ställt ut honom på skolgården för alltid! Sen har även de här uppmärksammats i våran lokala tidning! Så INGEN i Tranås har missat detta!

  16. Tydligen pratar frun bra svenska 🤔 Trodde han seriöst att frun inte skulle få nys om detta?? 😆

  17. Dehär var OERHÖRT äckligt och Tråkigt att se!!!! Han som alltid varit så trevlig och snäll! Väldigt trevlig att prata med på restaurangen som han äger!
    Han var också en VÄLDIGT bra lärare som satte betyg utifrån varje elevs egna kompetenser osv! Och såg alltid till de eleverna som va lite utanför vänskap!!! Ja hade ALDRIG kunnat tro de här om honom!!! TVÄRTOM!!!!! VERKLIGEN TVÄRTOM!!! I alla fall de åren han va min lärare 2005-2008!
    Äckligt att han ens har fått upp en endaste äcklig tanke om vissa av sina elever!!!! 🤮🤯

    TACK DUMPEN för att ni uppmärksammar dessa gäddor även i mindre städer!!!
    TACK för att ni får än att få upp ögonen för att de finns så nära än och att man får ett uppvaknade vid att de kan vara VEM SOM HELST i ens närhet som tänder på barn!!
    Den man minst anar, säger man ofta! Men när de väl blir verklighet så blir man lika chokad varje gång tyvärr!!!!

    Den här Mannen lär nog ALDRIG mer söka efter barn! Och ja tror verkligen att han är en av de gäddorna som kommer söka hjälp! De är i alla fall min förhoppning!!
    Och åter igen TACK för att ni tog denna gädda innan hans fantasier hann förstöra ett riktigt barns liv❤️

    TACK för ett fantastiskt arbete!!!!

    Mvh : En förvirrad Tranås bo och STORT fan av Dumpen!

    1. Om han nu varit professionell och rent av föredömlig ända fram till pensionen, kan man ju undra om det är något mentalt som har inträffat. Tyckte att han resonerade något konstigt.

      Man får nog väga in de positiva bitarna under alla år.

      Det är en tragedi att det här blev ”slutknorren”.

  18. Vedervärdigt och så jäkla äckligt!

    Det är också vedervärdigt när man hör att folk redan varit inne på hans frus restaurang och levt rövare och tagit sönder saker. Hans fru och dotter är väl redan offer i hela situationen. Smutsig baksida av ett annars bra avslöjande.

    1. Ja folk är fördjävliga, lämna anhöriga ifred, de får lida tillräckligt.

  19. Anhöriga blir tyvärr alltid drabbade när det är pedofiler inblandade,
    Dom får utt för hatet med sex med mindre åriga barn.
    Det borde sätta stopp för flera pedofiler som utnyttjar barn,
    Men dom tänker ej på vilken tragedi dom skapar för alla inblandade vid sex med mindre åriga barn,
    Tack igen pumpen,
    (Ni borde få en miljon var i lön för varje gädda ni fångar)

  20. Ja, helt galet och elakt att förstöra i restaurangen. Jag kan tänka mig att hans fru verkligen får kämpa för att ens orka gå till jobbet efter detta och sen blir hon attackerad där trots att hon också är ett offer för denna man. Folk borde väl stötta och hjälpa de anhöriga som befinner sig i en mardröm på grund av dessa mäns beteenden. Det är väl det Dumpen handlar om?

    1. Ja det är oerhört beklagligt. Pinsamma individer som låter sig styras av sin känslor. Sådana individer är farliga då dessa är oerhört lättmanipulerade, bättre att använda intellekt innan man tar beslut. Som du säger är hans fru ett offer och borde bli stöttad istället för att få sin verksamhet saboterad av troglodyter.

  21. Lasse har alltid varit och är fortsatt en fin människa som tyvärr gått väldigt fel här. Han reagerade rimligt vid konfrontationen och verkar ta detta på största allvar med gryende självinsikt. Denna händelse gör ingen åverkan på mina fina minnen från åren då han undervisade mig med bravur, eller den sporadiska kontakt vi haft efter examen.

    Att hänga ut nån offentligt är att bestraffa anhöriga. Att höra att folk varit på restaurangen och levt rövare är så ofattbart sorgligt och upprörande. Jag har alltid gillat Lasses fru och personalen på familjerestaurangen. Dumpen lockar fram apbeteende ur de lägst begåvade människorna, och det är förjävligt. Pöbeln botar ingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *