Sponsorer

En varm dag i Maj blev vår fiktiva fjortonåring kontaktad av en man. Chatten fortsatte direkt över till appen KIK och i början av konversationen får mannen veta att han chattar med en fjortonåring.

Mannen svarar att han gillar söta pojkar som gillar att suga. Pojken skickar en bild på sig själv och sexsnacket kommer igång på allvar.
Mannen berättar att han gärna träffas.

Via kartfunktion i Grindr kan man se att mannen befinner sig precis i närheten av fiskaren och mannen skickar en livebild på var i Varberg han befinner sig för stunden.

Mannen vill gärna träffas och skickar en livebild på sig själv. Mjukvara bekräftar att livebilden är äkta. Fiskaren ringer och frågar om vi kan åka dit och isåfall när. Vi svarar att vi behöver minst 1,5 timme innan vi kan vara på plats.

Efter kontroll av bilden visar det sig att mannen sitter som vice ordförande för kommunfullmäktige i Halmstad. Han berättar att han måste åka iväg om en timme, alltså inser vi att vi inte kommer att hinna ner.

De bestämmer att de ska ses på en adress ute klockan elva dagen efter, för att sedan gå hem till barnets mamma. Mannen skickar två (ej live) snoppbilder.

 

Vi försöker få honom att stanna lite längre så vi har en chans att hinna ner. När han har en halvtimme kvar innan han måste köra frågar han barnet om de kan ses snabbt, bara för att säga hej.

Barnet berättar att det inte går sålänge som mamman är hemma. Men mannen står på sig för han vill så gärna spruta i barnets mun. De kommer överens om att träffas nästa dag, och där stannar konversationen.
Dagen efter skriver han en förklaring om att han behöver köra iväg och är sedan tyst ett par dagar.
När han till slut hör av sig berättar han att han inte kan träffa barnet för att inte vill vara kriminell.

Men sexchatta går tydligen bra när andan faller på.

Vi ville gärna träffa honom för att fråga varför han sexchattar med barn, så vi gjorde ett sista försök med att killen ”fyller femton om två dagar” Mannen sa grattis på pojkens födelsedag men blev nog lite misstänksam och blockade senare.

Vi visste förvisso var mannen bor, men försöker in i det längsta att göra hemma-hos reportage. Speciellt om det bor andra på adressen.

Efter tips fick vi fram att han troligtvis är ute på valkampanj för partiet. Efter lite mailande till Sverigedemokraterna Halland fick vi veta att de skulle stå på Stortorget i Halmstad den 8/6. Vi satt och spanade en stund men kunde inte se honom.

En volontär gick fram och frågade efter mannen och fick besked om att han befinner sig i Trönninge där man delar ut flygblad.

Vi åkte ut till Trönninge och mötte honom.
Han ville dock varken se loggar eller prata om varför han sexchattar med barn.
Han åkte iväg, men kom tillbaka för att hämta andra kampanjearbetare men hade inte blivit mer pratsugen under den stund som han var borta.

 

 

 

 

 

 

 

32 thoughts on “Kampanjegäddan (Napp #426) Varberg/ Halmstad

 1. Haha så jävla skönt att alla hans kollegor får reda direkt vad det handlar om. Tryckt stämning i bilen 😅😅

 2. Så vidrigt att gå på barn! Saknar gubb-fan spärrar?

  Bra jobbat Sara och Patrik och alla fiskare! Gäddorna finns överallt! Vi måste skydda barnen!

 3. Tack för ert suveräna arbete med att sätta dit dessa människor som är beredda att begå våldtäkt på barn. Har de ingen skam i kroppen? Bedrövligt att det finns så många människor som beter sig på detta vis.

 4. Älskar slutet när han kom tillbaka för att hämta upp sina kampanjarbetare och ni basunerar ut hans förehavanden på nätet. Skön stämning i den där bilen… 😂

  1. Sara: han vill nog inte prata med mig.
   Kampanjarbetare: Nähe okej hehehehehe.

   Definitionen av nervöst skratt!

 5. Tack för ert fantastiska arbete med att både ta fast och moder att dessutom visa dessa fula fiskar! Förstår man inte som en såhär pass offentlig person att alla ämbeten är väldigt körda nu? Dessutom val idag. Usch, vidrigt!

 6. Blev han trollad i trollfabriken….😎

  Förhoppningsvis en snart avpoliterad vice ordförande och utesluten ur partiet.

  Vidrigt ! Än värre när s.k förtroendevalda eller andra samhällsmedborgare som har någon högre post, gör dylikt

 7. Hahaha alltså herregud Expressen m.fl. är så tragiska. De älskar att hata på Dumpen och dess fantastiska arbete. Men kan i samma stund nyttja, vad de kallar uthängningar (vilket jag kallar upplysningar), för att skriva nyhetsartiklar typ som nedan bara timmar efter publicering på Dumpen.se

  ”Lokala SD-toppen uthängd av Dumpen”

  https://www.expressen.se/nyheter/sverige/lokal-sd-topp-i-halland-uthangd-av-dumpen-/ går tydligen bra?

  Då passar det sig? Så. jävla. patetiska.

  Underbar peddofångst som vanligt Dumpen. Vi tackar.

  1. Den artikeln som du länkade till innehåller inget hat. Det är en korrekt beskrivning sv skeendena. De kritiserade inte utan angav att ETC har kritiserat tidigare.

 8. Finns många vidriga äckel som håller på så här. Bra jobbat Sara och Patrik!

 9. Ahahha jag var fan på bussen när ni tog honom i trönninge. Undrade vad det var som pågick.

  1. Hans orimliga svar är nog ett resultat av att han upplevde höga nivåer av stress eftersom att han vet att den politiska karriären är över. Hans hjärnas kapacitet räckte inte till.

   Ha det så roligt med Arbetsförmedlingen peddo!

 10. Ni gör ett så otroligt bra jobb! Kommer alltid vara evigt tacksam till alla som engagerar sig med att exponera dessa svin!

  TACK!

 11. Bedrövligt och så jäkla fel , folk börjar prata om troll m.m . Han är en person och därmed ansvarig själv . Förändrar inte min röst då personen är verklig.

 12. ”Du vill kanske ha mitt telefonnummer också?” Frågar Sara när gubben sitter i bilen.
  Kan man gissa att svaret va: ”Det känner jag inte till”

 13. Shit… det tar aldrig sluuut! ”Längtar tills du sprutar mig i munnen”……
  Varför skall alla gäddor flasha med sin lilla, skrynkliga och krokiga snopp som om den vore något gudomligt vackert att se? Noll självinsikt…

 14. Sorry! Pedofiler förekommer överallt, i alla länder oavsett religiös tillhörighet, i mängder av kulturer och sekter världen runt. Hudfärg, fattig eller rik spelar ingen som helst roll.

  Det värsta torde vara att tonåringar inte förstått vad ”nätet” innehåller. Det gör inte politiker, inte ens de flesta föräldrar! Om man ser till helheten av världens vuxna vägrar de flesta inse fakta.

  Du är inte ensam? Det stämmer inte alls då flertalet är det, speciellt när det kommer till att fajtas mot just pedofiler. När någon gör det är uppfattningen att man måste varit utsatt själv vilket inte stämmer alls! Det hör till var och en att gå emot oavsett utfall, det är en plikt utöver allt annat.

  Jättebra att det kommer till ytan men den verklighet vi lever i är långt mycket grövre än den visar upp här. Mängder av riktigt små barn, även spädbarn torteras och våldtas ständigt, många dör!

  Barn, riktigt små barn säljs överallt! Vanligt på semesterparadis medan turister solar och festar som om inget hänt, fast det händer runt omkring dem.

  Kanske kommer min kommentar inte in, är van då jag aldrig varit ”online” oavsett hur mycket jag betalat överallt i mängder av år.

  Somliga får synas, höras och ses, andra får betala med sina liv! Det spel som pågår världen runt med en manipulation som förstört de ungas hälsa är någonting som kommer att kosta samhället enorma summor, därtill mängder av liv.

  Det finns ingen ”fristad” eller ens en enda plats i hela världen inkluderat rymden att tillgå när det kommer till världsomfattande lögner, det är tragiskt därtill oerhört farligt!

  Skulle du skriva det här under ditt eget namn hälsar Liza Landolin (mitt namn) tack!

 15. Tänk om denna politik hade fångats av agenter från främmande makter? och tänk på hur många som redan har fallit i fällan av de som vill bryta upp och kontrollera landets inre angelägenheter?
  Dumpen gör ett riktigt viktigt arbete.

  1. Nu hade ju denna snubbe typ ingen riktig makt som tur var så att något sånt skulle hända är ju ingen större risk. Men man förstår ju om SD gärna hade mörkat vad en del av deras medlemmar håller på med.

 16. Riktig bra Dumpen, bidrag från mig!

  Den här killen var noga med att transor inte skulle få läsa för barn eftersom kan kunde missa sin chans då.

  1. Sen kan man ju göra sig lustig över att det finns folk som är tveksam till att sexualisera barnens sagostund. Om man läser på lite i detta ämne så märker man ju att det är inte bara gulligt och tolerans det handlar om. Det är verkligen tveksamheter i detta ämne.

   1. Det finns absolut ingenting sexuellt med att drag-personer läser sagor för barn. De är superbra på att gå in i olika roller och läsa med inlevelse och givetvis sker det ju fullt påklätt. Barnen tycker det är jättekul!

   2. Det är ju dock oftast vita heteromän som begår övergrepp i förskolan. Detta handlar ju om en övervakad högläsning. Snacka om att skifta fokus från det som man faktiskt behöver granska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *