Sponsorer

Ledig annonsplats

Som några av er kanske har noterat har vi tagit bort de automatiserade Google-annonserna från vår webbplats och ersatt dem med annonser från våra sponsorer, vilka generöst stödjer Dumpen. Det finns nya banners och olika företags logos som nu pryder webbplatsen på olika ställen som säkerligen inte undgått er.

Dumpen befinner sig i en tillväxtfas. Vi syns och hörs mer, och antalet besökare ökar för varje dag, vilket återspeglas i de imponerande resultat vi ser i vår statistik. Som mest har vi haft cirka 2 miljoner besökare på en månad, något som vi är mycket stolta över. Det visar att vi når ut till allmänheten och till en bredare publik och gör oss hörda vilket är något vi strävar efter.

Vi har noterat ett intresse för att annonsera på vår webbplats, vilket vi nu har möjliggjort. Vi har därför tagit fram lediga annonsplatser som nu finns tillgängliga. Om ni är intresserade eller har frågor angående annonsering på Dumpen.se, vänligen kontakta oss på [email protected] för vidare information eller fyll i formuläret nedan.

 

 

 

Integritet- och dataskyddspolicy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *