Sponsorer

Första fiktiva barnet som han hade kontakt med ville han betala för en våldtäkt. Andra och tredje bad han om hjälp med utlösning. Första gången vi skulle träffas blev han jättenervös och körde rakt förbi.
vi såg honom och han hamnade en tid i karantän.

Nästa träff bokades med det tredje fiktiva barnkontot. Han körde runt i området där de skulle träffas men ville inte riktigt stå still. Till slut hittade han en parkeringsplats där han kunde spana på busshållplatsen som träffen bestämts vid.
Vi körde efter in i skogsbrynet och pratade lite.

Vänligen respektera att varken arbetsgivare eller anhöriga vill bli kontaktade.

 

 


28 thoughts on “Utlösningshjälpen (Napp #423) Gävle

 1. Han var fullt medveten om att det är ett barn som går i skolan och tänkte lura in barnet i en firmabil dagtid i tjänst på rasten eller arbetstiden för egen njutning…Hmm behövs det kommenteras mer än så? Tror inte det…

 2. Han verkade ju ärlig men man kan inte vara säker. Oavsett så behöver han hjälp med sitt snea sexbegär.

  1. Tror han är ’ärlig’ för att hoppas komma undan lindrigare. Det är det enda alla dessa äckel tänker på, att slippa konsekvenser.

   Tyckte först att de ”ärliga” förtjänar … Vet inte vad, något, men kommit fram till att det inte finns något de kan säga eller göra, enda som betyder något är vad de hade tänkt göra 5 mins innan mötet. Sedan att de aldrig försöker igen, vilket många inte kan hålla sig ifrån… 🤷🏼‍♂️

 3. Ja det är ingen ände på skiten… det att aldrig slut på dessa svin. Tack för ert otroligt stora arbete,det krävs en del för att fånga dom!

 4. ”Om du faller mig i smaken…..” .
  Var finns självkritiken? För att inte tala om samvetet?
  Så jävla vidrigt!

 5. 1,Förutom att hon är ett barn, så börjar med att säga att hon är på ett HBV-hem, och han har ingen respons på det?

  2,Vad är det med alla dessa förbannade kukbilder!?!! Det är så jävla vidrigt, och när jag var i 12-13 års ålder (jag är 36 nu) så redan då förekom sånt och det är riktigt, riktigt obehagligt att få sånt av vuxna människor. Fyfan.

 6. Så jäkla bra arbete ni gör bara tuta o kör! Sånt här ska vi inte ha i vårt samhälle! Så sjuka människor!

 7. Den insiktsfulla gäddtypen…
  Gud vad tröttsamma de är när de försöker säga rätt saker utan att alls mena det. Säkert lyckas de lura någon med sitt bullshit.

 8. Så. Nu blev jag glad igen. Skadeglad. Glad att inget barn kom till skada, alltså.

 9. Peddot: ”Å nu är jag väldigt obekväm med det här!”

  Hur tror du att ett barn mår efter att ha blivit sexuellt utnyttjad? Betydligt mer än ”obekväm”.

 10. 2600 dagar på KIK. Över 7 år 🙂

  Säger det igen.. Det är något grovt fel på en person när han använder KIK så länge. Inte en enda person i min umgängeskrets har denna app. Inte en enda!!!!! Alla har Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, Signal.

  Tror ju inte det är första gången han var på en sån här barnträff. Inte första gången på 7 år, och då nitlott pga dumpen. Det anser jag vara helt osannolikt.

  Bra peddofångst med andra ord! Tack dumpen.

 11. Ska ni inte ändra taktik ? Dom som kollar dumpen borde ju inte nappa på nån på HBV
  Men tydligen läser dom aldrig dumpen
  För alla era konto verkar bo på HBV.
  Ingen logik.

   1. Jo. Men om jag tänker som gädda. Många låtsaskonto från HVB. Undrar om ni hade hittat fler om ni variera ?! Nu nappar dom mest desperata. Simmar resten fritt ?! 🤷🏼‍♀️

 12. NU när ni står här och konfronterar mig om att jag jagar efter barn att våldta får jag fruktansvärt dåligt samvete. Men FÖRST nu händer detta. Annars om det varit en 14årig flicka som jag kunde våldta som stod här för att möta mig så hade jag nog mått rätt så bra efteråt och inte haft fruktansvärt dåligt samvete. Hade jag ägnat en tanke åt hur den 14åriga flickan känt efteråt? Hmmmmm,förmodligen inte. Huvudsaken är ju att jag fått vad jag vill ha och INTE har fruktansvärt dåligt samvete. Du är ett skrämmande och farligt monster med väldigt begränsad empatiförmåga och insikt i hur andra människor mår. Och du är ett STORT hot mot våra barn.

 13. En taktik som han använder ser man ofta. Försöker vara medgörlig men i själva verket lyser det igenom. Jag känner mig obekväm. Jag vet att barnet skadas. Jag ska söka vård etc. Sjuk jävel

 14. Han ljuger som en häst travar. Kollar man chatten så är han singel, särbo (har barn) och gift och har familj. Att han vill vill vara diskret. Det riktigt tröttsamma är hur han tror att hans förmodade ärliga uppsyn och respons på konfrontationen ska rädda upp situationen som han själv har försatt sig i. Och så blir han obekväm också… Ja, det SKA man vara när man försöker köpa sex av barn! Det ska vara så in i helvete obekvämt, det ska svida rejält i pälsen! Det borde även få rejält kännbara konsekvenser rent juridiskt, men där är inte Sverige i framkant precis – och det är precis därför Dumpen fyller en väldigt viktig funktion.
  Han var beredd att träffa ett barn, att köpa sex av ett barn och han uppvisar ingenstans i chattarna någon som helst hänsyn till att det är ett barn, inte en enda reaktion på barnets ålder eller situation. En normalt funtad människa hade avslutat chattadet när ålder uppdagades, vilket är tidigt i dessa chattar. Den här, han gasar på istället. Skriver vad han vill ha. Skickar dick picks. Och sist, men inte minst, han dyker upp på avtalad plats för att våldta ett barn.
  Hoppas bara att hans familj får vara ifred, DE har inte med det här att göra och de har inte valt detta.

  Tack för att ni finns, Dumpen! 🙏

 15. Säga vad man vill, men de som är villiga att hålla med om att de behöver vård, även om det bara är nåt de säger för att bli av med kameran i nyllet, så tror jag de är en bra bit närmare ”bot” än vad en som blånekar är.

 16. Att dom utsätter barnen för sin egen njutning skulle,
  Tänk om dom visste vilken skada dom orsakar dom under livet med allt det innebär för dom,
  Och vad det skadar för ev fru och barnen i familjen dom själv har
  Med skilsmässa otrygghet till vuxna för barnen,

 17. Ja det e mycket lös snoppar utan ägare som cirkulerar i universum hela biblioteket uhh uhh så j äckligt

 18. Redan i de första raderna av kommunikation så börjar han deala sex med en tjej i uppenbar beroendeställning. Helt utan uttryck för medkänsla. Han är en sk*thög med andra ord.
  (Borttaget av moderator) 😡

 19. Utlösningshjälp av ett barn…. Herregud vilken störd jävel 🤯🤯🔥 Hoppas han skäms så mycket att han får krypa längst gatorna i sitt samhälle….

 20. Tyvärr, så tror jag inte heller på att han kommer att kontakta vården. Han vill bara bli av med kameran och att det ska se bra ut.
  Tack Dumpen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *