Sponsorer

När en man som företräder och sitter i styrelser för  fackförbund och samverkansråd konfronteras av Dumpen så blir det brådska att rensa bilder och kopplingar online.
En efter en försvinner de i rasande fart.


Och när Martin är helt ledig från dessa engagemang så tittar han på film.
Han hävdar i vår konfrontation att han inte alls tänder på unga pojkar men ser man till vilka filmer han klickat i att han gillar så verkar det inte stämma. Ett utbud av de filmer som han klickat i att han gillar finns här:

 

När Martin kom i kontakt med vår fiktive fjortonåring berättade han vad han tycker om att göra. Ingenting av det är lagligt att göra med ett barn. Han skrev att han gärna ville träffas och ha det skönt. Och funkar det så kunde de ses fler gånger.

Igår skulle de träffas när Martin kom på att barnet kunde åka hem till honom. Barnet ville dock ses ute först så de skulle gå ut och äta lite så Martin kunde se om de klickade. När han träffade oss så klickade det inte minsta lilla, alltså bestämde han sig för att åka hem istället.

Barnets namn är borttaget ur video.

37 thoughts on “Styrelsegäddan (#422) Stockholm

 1. Blir så irriterad på hur han anstränger sig för att säga det rätta för att försöka rädda situationen så mycket som möjligt. SJÄÄÄÄÄLVKLART vill barn inte bli våldtagna,det förstår jag,barn ska vara barn. MEEEEEN det spelar ingen roll att du säger dom där rätta orden. Du KOM till ett möte med en 14årig pojke som du skrivit sexuellt med. Du TÄNKTE våldta honom. Tro inte att du blir en bättre människa för att du står och säger de rätta orden efter att du blivit påkommen med att vara en människa som vill våldta ett barn.

 2. Patrik: du tänder på småbarn
  Peddot: nä det för jag inte, egentligen

  Alltså, du är närmre till att vara en dinosaurie än vad du är till att vara ett barn. SÖK VUXNA I DIN EGNA ÅLDER!

  Patrik: ”barn vill inte bli våldtagna”
  Peddot: ”Nä självklart inte”
  Fastän du precis hade planerat att våldta ett barn. Sedan säger han bara ”Barn ska få vara barn” vilket bara är luft utan betydelse eller substans pga det du precis tänkt göra – förstöra ett barns liv. Låt dem få vara barn då och få vara ifred ifrån predatorer som dig! 😡

  Äckel.

 3. 2:e vice förbundsordförande
  Martin Johansson
  (Uppdrag pausat)
  Haha, hela ditt liv måste vara pausat nu efter detta avslöjade.

  Snyggt jobbat Dumpen

 4. Det måste kännas trevligt att hela svenska folket kan se att man vill älska men en minderårig gosse,
  Kan bli lite ångest relaterat kan jag tro för honom (ha ha)

  1. Tycker det är välförtjänt jämfört med vad ett sexuellt utnyttjat barn mår. Han hade iaf chansen att inte sexchatta och planera våldtäkt, och då även slippa vara dumpen-kändis. Dum som han var… Jobbigt läge, var det värt det nu såhär i efterhand?

   Bättre att en skyldig än en oskyldig (barnet) får ta smällen. Synd att inte rättsväsendet kan ta hand om dessa och aktivt jaga de så Dumpen inte behöver ta allt ansvar. Så många fler som inte skulle få sina liv förstörda.

   (Inget i texten är riktat mot dig ’Medborgare’). 🙂

 5. De här männiksorna styr vårat land – vakna Sverige!

  Jag blir så jävla förbannad av förnekelsen och oviljan att ta ansvar.

  De är själva barn i vuxna människors kroppar – säkert därför de tänder på barn också.

 6. PEDOFILERS VANLIGASTE URSÄKTER/REKATIONER:
  – ”Jag kom bara hit för att berätta om att det är fel att chatta sådär som ung!!
  – ”Näää… Jag har inte skrivit något…🙄”
  – Peddon ser Sara och Patrik komma: *SPRIIIIING*
  – ”Du, jag har faktiskt fått min profil/identitet HACKAD!! 😤”

  Lika tröttsamt som Aftonbladet och Expressens påstående om att Dumpen är en sajt som ”””HÄNGER UT”””. Hahah men snälla nån varför använda det i en så negativ klang. Snarare upplyser samhället*.

 7. ”Barn ska vara barn”
  ….
  Hur många fler fackpampar och fint folk finns det inte som gömmer sig bakom sina förmena uppdrag..

  1. De är egentligen enbart vanliga knegare men som besitter en aningen högre nivå av läsförståelse än medelsvensson. LO:s nya arbetade som svetsare förr. De riktiga pamparna har för mycket att förlora. Dumpen har inte håvat in någon som kan benämnas som pamp ännu.

  1. Pride är till för HBTQI-personer och deras vänner och anhöriga. Det finns ingen koppling mellan att vara förövare och Pride. Men det var kanske inte det du menade, heller? Svårt att veta men vill poängtera att en sexuell störning (som tex pedofili) inte är samma sak som sexuell läggning eller könsidentitet. De sakerna är inte kopplade till varandra. Problemet med förövare är inte deras sexuella läggning eller könsidentitet utan deras sexuella störning.

   1. Jag svarar förstås inte för signaturen M, utan för mig själv.
    Det känns bara så jäkla typiskt att ”fina” fackrepresentanten frotterar sig bland (bland andra) unga glada förhoppningsfulla pridedeltagare. 😡

   2. Äntligen någon mer som poängterar detta. Det är väldigt viktigt att förstå! Det är inte särskilt kul heller för en person med annan läggning än den normativa, att förknippas med pedofili.
    (Tror inte det var det M menade dock).

 8. Det stämmer ( AT ) att rättsväsendet skall skärpa lagarna om att söka sex med mindre åriga barn,
  Många söker inte hjälp för sin dragning till barn,utan ser det inte som ett problem tyvär ,
  Ev längre fängelse straff som i usa kan få dom att tänka 2 gånger ,
  Tack till sara-patrik bra jobb ni gör för barnen,

 9. URK 🙁 trodde han att ni gick på det där snacket ?! Hoppas han förlorar jobbet för ngt annat straff blir det väl inte.

 10. Det här fick hela min kropp att ila av obehag pga att jag har en närstående som detta stämmer in på (och som jag har ertappat med liknande innehåll)

 11. Fuckpampar i hawaiiskjorta som försöker leka vältaliga är de värsta svinen. Munknulla ett barn? Jisses.

 12. Vanliga undanflykter igen och försök till att manipulera vid konfrontation. Kommunikation är inte hans starka sida. Han är en vanlig simpel svagsint pedofil och vettvilling. Tar nog en stund innan han inser det med tanke på att han under hela konfrontationen försökte avleda uppmärksamheten från hans problem.

  ”Vill ni ha en konfirmation på att jag gör det här?”

  Det låter som ytterligare en sån där pedofil som vill försöka framstå som världsmästare angående pedofilvårdssökande i hopp om att slippa publicering. Taktikbyte från den tidigare taktiken som avsåg förnekande.

  ”Barn ska vara barn” säger han som vill våldta barn. Förneka sen stryka medhårs.
  (Borttaget av Moderator)

 13. Jag var pojken män som dessa bokade upp för möten, det var aldrig någon som dök upp för att ”rädda mig”. Istället handlade det om att leva ut sina böjelser, den ene värre än den andre.

  Att höra denne desperat och förtvivlat försöka förklara sig, det gör bara ont i min mage. Fega kräk! Ta ansvar för dina gärningar!

 14. Denna människa är nog den värsta jag sett på dumpen. Han vet vad han gör i minsta detalj och låter som om han inte förstod ett dugg. Det är brottsligt att ta hem en underårig och ha sex med denne så jag är övertygad om att om han bor i hyresrätt så kan värden säga upp honom.

  Men det är egentligen inte det jag stör mig på, jag stör mig på att för sin egen sexuella lust inte bry sig om att han förstör en annan människa.

  Att han är bög är väl sådär men att han är pedofil är så sjukt att han inte borde vara utanför murarna någonsin. Han är en direkt samhällsfara. Vad säger grannarna? Vad säger kollegorna om denne man?

  Oförlåtligt beteende.

 15. Matematik:
  8 år på kik samt påkommen av Dumpen = 8 års fängelse.
  (så borde det vara åtminstone)
  Om bp finns med i sammanhanget så tar vi med kvadraten. 8×8=64 år i fängelse.
  Man får väl drömma…

  1. Om du inte vet det så är kik en ganska vanlig chattapp man behöver inte va peddo för o ha det… utomlands används det som whats up typ.

 16. Vilken riddare som hjälper barn från detta äckliga träsk.. Vilken täckmantel han tror sig bära🙄 och tror att någon tror på hans fabler.
  Han har uttryckt i skrift vad han vill med barnet, ingen fungerande vuxen pratar så med ett barn. Nej du gubbe, nu har du tack och lov blottat dig och får ta konsekvenserna av dina vidriga handlingar.
  Barn är fridlysta

 17. Patriks första mening till honom,du är här för att träffa en 14årig kille. Hans svar var nej. 10 sekunder senare i samtalet. Jo men vi skulle ju bara prata.

 18. Älskar fallhöjden. Det får på något sätt mer tyngd i debatten när det börjar bli tomma stolar runt omkring de som bestämmer runtomkring i landet. Kanske får vi upp frågan i regeringen först den dagen en riksdagsledamot fastnar i nätet.

 19. Detta var en chock! Växte upp med Martin, gick i samma klass och våra föräldrar umgicks. Trodde inte han hade sjunkit så lågt..

  1. Jag tror att han skojat sig fram genom livet men nu fastnat i dumpens garn. Hur ska han ta sig ur detta? Man kan knappast jobba kvar på samma arbete och inte heller bo kvar i samma stad. Jag fick spykänslor när jag såg denne fete äldre man som ville ”mysa” med en 14-åring. Martin ska vara glad om han kan ta sig förbi detta då det är sjukt, han är sjuk.

   Jag tror inte han kan se det från Patriks sida alls.

 20. Där fastnade han med tassarna i syltburken… 😎👍👍👍 Undrar hur många våldtagna barn ”barnporr” han har tittat på genom åren, utan nåt som helst samvete… Ett riktigt ego, fy fan. Tacka gudarna (dumpen) att han blev avslöjad! 🙏

 21. Usch vilket kräk, vadå hjälpa honom???
  Sök hjälp redan igår.
  Usch det tar ALDRIG slut på äckel

 22. Fy fan! Suttit i samma möte som honom och tyckt att han varit så bra talare och förebild, bakom fasaden så döljer sig ett monster.
  Chockad blev man och han är ingen förebild längre…..

 23. Så jävla skönt att det finns sånna som er fortsätt så, tack för jobbet ni gör.

 24. Denna gädda tillsammans med det faktum att den här läraren som det rapporterats om i det senaste, som fotat minderåriga och sedan som systemet är upplagt, köpt ut och sedan flyttas till en annan skola där personen sedan FORTSÄTTER utan problem -> Gör att man med rimligt logiskt tänkande kan dra slutsatsen att det är någon eller några i högre positioner som bibehåller status quo här och avsiktligt inte gör något åt det -> Då dom själva troligen konsumerar det här materialet, eller utför liknande saker själva.

  Kan inte komma på någon annan logisk förklaring. ABSOLUT det är stora processer för att ändra lagar med mera – Men vafan; det ska liksom vara en omöjlighet för en lärare att fortsätta öppet om dom kommits på med det här.

  Men systemet tillåter det. Beklagligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *