Sponsorer
Jag var 6 år gammal då jag och mitt syskon var ute i området vi bodde.
Det var alltid ett säkert område där alla barn kunde springa omkring och leka utan att vara rädd att något skulle hända.
Det var iallafall det jag trodde tills den dagen allt förändrades.
Det var sommar och det fanns en man ca 50 plus  som bodde runt vårt område som hade flakmoped, som alla barnen ville åka på. Alla barnen fick åka och alla tyckte om denna man och såklart ville jag och mitt syskon också åka på mannens flakmoped, han sa till oss ”En annan gång”.
Dagen efter var det bara jag och mitt syskon ute, dom andra fanns inte där och vi gick hem till denna man och knackade på.
Mannen öppnande dörren med enbart vita tubsockar en kudde framför sitt kön då han skulle precis tappa upp ett bad sa han, vi tyckte inte det var konstigt att han inte var påklädd då vi syskon alltid var nakna som barn hemma så för oss var det normalt.
Mannen bad oss om hjälp med kranen i badrummet och snälla som vi var gick vi in och försökte hjälpa honom utan att lyckas.
Därefter minns jag inte så mycket mer än att han lyfte upp mig och la mig i hans säng och drog ner trosorna, även där tyckte jag inte det var konstigt för som barn hade jag mycket problem med urinvägsinfektion och torr vulva så mina föräldrar smörjde till och från med salva på.
Därefter lägger sig han ovanpå mig och jag förstår direkt att detta var fel, så gör man inte, jag försökte mota bort honom med mina armar men ett litet barn som jag var hade inte ens chans, jag tittade rädd mot mitt syskon och mitt syskon såg lika rädd ut som jag för vad skulle mitt syskon göra? Mitt syskon var snart 8 år och var också ett barn så jag klandra inte syskonet.
Jag kände mannens penis mot min snippa och jag försökte mota bort honom så den inte skulle komma in i min snippa.
Mannen gav sig till slut då han också var väldigt full och han sa ”stick härifrån” och jag och mitt syskon sprang ut till friheten.
Mitt syskon ville hem och säga till pappa men jag vågade inte först, för vad skulle pappa och mamma säga? Mina föräldrar hade ju varnat mig och mina syskon för ”fula gubbar” och så hamnade jag själv i klorna på en.
Vi kom hem och mitt syskon berättade allt för min pappa som såklart ringde polisen och min mamma.
Tur var väl det att vi gick hem för när polisen skulle gripa mannen så hade den mannen åkt iväg och hämtat en yxa, vad han skulle göra med den vill jag nog inte ens tänka på, kanske för att tysta mig och mitt syskon för den akt han hade begått oavsett det var ett sexuellt övergrepp och inte en våldtäkt.
Jag vill ge all min heder till dom två poliserna som tog hand om mig den dagen, för mig som barn påminde dom mig som kling och klang från pippi Långstrump och gjorde att jag direkt kände mig trygg. Dom gav mig en fin nalle som hade varit deras maskot i polisbilen och köpte min favorit festis innan vi åkte till sjukhuset.
Mannen blev dömd till 4 års fängelse men dom minnen han gav mig fick jag livstid.
Idag blir jag 30 år och det har nu gått 24 år sen dess men jag pratar aldrig om det för jag vill beskydda det barn jag än gång varit från den hemska dagen.
Tack dumpen för allt ni gör ❤️

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA!

4 thoughts on “Vi ville ju bara åka på hans flakmoped

  1. 4 år🤬🤬🤬= 2 år och 8 månader. Svenskt rättsväsende är verkligen toppklass🤬

    1. Många länder har ett liknande system med frigivning i förtid. Men det är villkorat. Döms man för ny brottslighet då kan man få fullgöra straffet. Anledningen är förmodligen för att man ska ha frigivna i samhället som inte vill fullfölja fängelsevistelsen och därav sköter sig, för att skötseln sen ska bli en vana om att sköta sig.

      Det är en fin tanke men som inte fungerar på gängkriminella och pedofiler.

  2. Innan Dumpen fanns så hade jag ingen aning om hur vida utspritt detta problem är. Äckliga gamla gubbar som gör vad dem vill med barn bara för sig egen korta njutning. Det är fan hemskt. Och det är fan på tiden att det görs något för att bemöta detta problem. Dumpen gör en monsterinsats och jobbar hårt i motvind. Men vi som samhälle måste väl ändå försöka hitta ett sätt att skydda våra barn? Hur i helvete kan vi låta det fortsätta så här??

    1. Det finns gott om äckliga gamla kärringar också. Något som jag har egen erfarenhet av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *