Sponsorer

Här gick det undan minsann. Han bad en fjortonåring pojke att skicka lite nakenbilder, men när det inte gick så blev det en bestämd träff istället. Glid och sug och allt möjligt var diskussionsämnet, men när han dök upp så sprang han snabbt iväg när han insåg att det inte kom något barn med tåget.


VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

21 thoughts on “Lite små kallingar (Napp #419) Göteborg

 1. Passande namn han har ”dothrakind”, där ”Dothraki” är ett folkslag i game of Thrones som gärna våldtar kvinnor och män, antagligen även barn också då de används som slavar men inte för att det uttrycks explicit. Sedan blir det bara löjligt när han försöker anspela på ordet ”kind” som att det är ”kind” att våldta småbarn?

  Men men, kanske associerar sig lite omedvetet?

 2. GÖTT att han blev ertappad!
  Enligt sägnen så hörs hans slafsiga sandalsteg fortfarande i göteborgsnatten… 🏃

 3. Han kommer precis som de andra som torskat via Dumpen säkert springa resten av livet, men vart!? DU kan inte fly från denna verkligheter att du är ertappad. Går ju verkligen inte att jämföra med en bot för fortkörning, snatteri etc, det kommer folk att glömma! Du å alla andra på denna sidan e sååå jävla rökta!
  Tur att ni finns Dumpen, keep up the good work. Otroligt sorgligt/läskigt/sjukt dock att det ens finns ett sånt jobb!!!

 4. Det är lätt att skratta åt denne som sprang så snabbt att till och med Patrik lät imponerad, fast egentligen är han ett precis lika vidrigt as som alla de andra gäddorna. Beredd att utan några som helst betänkligheter ta hem en 14-årig kille för en våldtäkt, kådis och glid finns tillgängligt, även nattplats. Fy fan!

 5. Ytterligare ett jä..a avskräde till man- villig att våldta en pojke på 14 år,här har det minsann inhandlats både glidmedel och Kondomer ..🤬🤬😭😭Ditt lilla lilla patetiska äckel- varför springer du när du redan är identifierad- spring för Guds skull till första bästa mottagning som jobbar med sådana som dig! Jag har ett syskonbarnbarn på nyss fyllda 12- skulle han få kontakt med en Gädda som dig vette’fasen vad jag skulle göra! Det är ju för f…n BARN-inga leksaker för sjuka män som du! Föraktet för dig o dina likasinnade är mycket stort!

 6. Nämen Sara och Patrik. Är ni verkligen så skrämmande 🤣🤣🤣. Mig hade ni inte skrämt i alla fall men nu dras jag ju absolut INTE till barn heller!! Den blicken och sprången gav mig ett gott skratt i alla fall!! Heja er

 7. Herre jesus va han fick eld i baken! 🔥 🤣 Känns som vi har rätt många gäddor nu till ett framtida ”Peddo-run loppet” 😘 Roligast va nog den gäddan som tjackad till tänderna skulle möta ett barn på en skogsväg & sprang iväg rakt in i skogen som en påtänd tomte bland barr och nässlor 🤣 Man kan bara skratta åt eländet

  1. Visst var det den som var utanför Ullared?
   Ja jag undrar hur långt han sprang 🤣

 8. Springer som en , ja jag vet inte vad ,löjlig stil!! Och på det ett clownhår! Tänk vad snabb peddosen blir när han blir påkommen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *