Sponsorer

När jag blev sexuellt utnyttjad av min låtsasfarfar skedde det massa saker i mig.

Jag kopplade bort mig själv för att överleva.

Jag började leva i min egna fantasivärld.

Här är dom tecken jag kommer ihåg att jag uppvisade:

1: Jag blev helt personlighetsförändrad och gick, från att ha varit ett utåtriktat barn, till att bli en mycket introvert person. Jag fick dödsångest och jag blev så rädd och bokstavligt talat gömde mig.

2: Tidigare hade jag varit lugn och snäll men efter att övergreppen började blev jag våldsam mot ett annat barn. Slog min kompis hårt, jag var riktigt jävla elak.

3: Jag straffade mig själv genom att skada mig själv i underlivet med hårda föremål.

4: Jag ville inte längre ligga mellan låtsasfarmor och farfar. Jag ville inte mer sova med personen jag tidigare hade älskat. Från den ena dagen till den andra så bad jag om att få slippa det men det viftades bort.

5: Min kropp reagerade starkt av oväntad beröring eller att ha någon bakom ryggen.
De flesta övergreppen ägde rum i en lada där jag satt och lekte. Han kom alltid in oväntat bakifrån. Det sitter kvar i min kropp än idag. Jag rycker till av rädsla och kroppen går in i försvarsläge vid oväntat beröring eller när det är folk bakom min rygg.

6: Jag började skämmas för min kropp. När jag skulle byta om kändes det som att alla tittade och att dom såg hur äcklig och smutsig jag var och vad som hade hänt. Vad ”jag” hade gjort.

Det kändes som att hela världen visste och dömde mig

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA!

2 thoughts on “Jag kopplade bort mig själv för att överleva

  1. 😥 Glöm inte att det är 0% ditt fel!!
    Och att du är värd att älskas 100% ❤️

  2. Tack för du delar med dig av detta fruktansvärda du upplevt. De är oerhört viktigt att se signalerna och agera på dem!
    Önskar av hela mitt hjärta att du kunnat läka och önskar dig allt gott🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *