Detta är min historia.

Jag är nu 18.
Allting började när jag var 6-7 år gammal, min mamma blev tillsammans med denna kille som kommer senare att bli min styvpappa.
De började smått som de brukar göra kommentarer och någon hand på rumpan, allting gick så fort.

Jag har ett minne bränt in i min hjärna där jag inte kunde sova och skulle väcka mamma, tyvärr så sa hon att min styvpappa kunde lägga mig till sängs,  jag minns att jag satt på hans knän och han kramade om mig och jag tänkte inget mer på det, för mig så var de normalt, sen kom de kletiga vita grejen, jag gick då till mamma och berätta detta men hon sa bara att jag skull tvätta av mig och lägga mig till sängs igen.
Efter detta så trodde jag att man gjorde så om man tyckte om någon, så jag började gå online, massa killar tyckte om mig, att jag hade fin kropp och jag var så vuxen för min ålder, än idag så ångrar jag mig men sen inser jag att jag var bara ett barn.
Jag prata med min mamma i efterhand och fick veta att hon var påverkad en hel del på droger under min barndom och såg inte alla varnings klockor som hände efter våldtäkterna.

Nu så har denna man egna barn och har gift sig med någon annan, jag är väldigt rädd för hans barns skull och jag önskar att jag vågade anmäla, men de gjorde jag aldrig.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

3 thoughts on “Mamma tyckte jag skulle tvätta av mig och lägga mig till sängs igen.

  1. Stackars dig ❤️❤️❤️

    Jag är så ledsen för att du blev utsatt och att omvärlden svek dig! Du förtjänar ett liv utan det här! 💝🌹

  2. Preskriptionstiden börjar först gälla den dagen du har fyllt 18 år. Med andra ord, det är absolut inte för sent att anmäla honom! Gör det, för din egen skull och för framtida/andra offers skull! ❤️

  3. Även om du inte klarar av att anmäla kan du säkert berätta om situationen till socialen så de kan hålla ögonen öppna. Det är inte ditt fel och inte ditt fel i framtiden mot va han gör andra heller men för din egna skull och hans barn. Försök. Ibland känns det skönt att bara fått ur sig allt. Även om det inte leder till fällande dom så kan det va en befrielse att få ut allt. Önskar dig lycka till för vilket dun bestämmer dig för men du är värd bättre. Visa vem som får sista ordet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X