Brunstige Uffe lade slumpmässigt till ett barn på Snapchat.
Lyckligtvis var just detta ett fiktivt barn och en av våra fiskare.
Det hindrade dock inte Ulf från att outtröttligt tjata på vad han trodde var ett barn om bröst och nakenbilder, som han gärna ville betala för.

När Brunstige Uffe outtröttligt väntade i firmabilen på parkeringen där han stämt träff och hoppades få våldta ett barn, gled istället Sara och Patrik upp.
Uffe lärde sig därmed att det inte är slumpen som gör att man hamnar på Dumpen.

Vill du att andra, såsom Ulf, ska kunna lagföras innan ett riktigt barn faller offer för att slumpmässigt läggas till och pressas till att skicka nakenbilder eller träffas?
Skriv på vår namninsamling HÄR

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

10 thoughts on “Brunstige Uffe betalar så gärna för bröstbild (Napp #416) Alvesta

 1. Kallar sig ”Brunstig66” när han jagar småflickor att våldta. Fin kille. 🤮

 2. Oj vad han inte brydde sig. Han lyckades inte dölja det. Han försökte gömma loggan på bilen och med första blick så kändes det som han tänkte riva visitkortet. Han ångrade att han åkte fast. Inget mer

 3. Ännu en tjomme med reflexjacka och firmabil. Vad är det för fel på dessa sluskar med noll självkänsla?

 4. Alltså dessa pedofiler är såååå många fler än jag någonsin kunnat tro innan jag hittade sidan dumpen.
  Dom är ju överallt helt sjuuuuuukt!!!!!!
  Om man nån gång trott sig kunna ” se” på nån att den är pedofil så fattar man iaf nu att nejjjjj det kan va vem som helst. Precis vem som helst.
  Jag har dessutom börjat tänka tillbaka på min egen barndom med nya ögon efter att ha följt dumpen några månader minst nu och visst fan fanns dessa äckel runt omkring mig me som gjorde sina försök. Men man såg det inte så DÅ. Och inte sen heller men nu fattar man ju.
  Som sagts många ggr redan, lagarna i Sverige är SANSLÖST slappa. Heeeeelt ofattbart.

 5. Ännu en, till synes normal människa som gör PR för sitt företag. Finns ju gäddor med klent förstånd/drogproblem och som inte förstår eller har något viktigt att förlora. Men när personer som verkar fungerande i samhället riskerar allt, familj ,jobb o all anständighet. Då blir man mörkrädd på riktigt

 6. Förstår inte denna ”fetisch” – en vuxen man borde veta bättre, han borde lösa sin sexualdrift på annat sätt än att söka efter barn, 13 år då är det ett barn och ett barn har inte något intresse av en 58 årig man.
  Föräldrar till barn borde hålla koll på barnen och SnapChat har ett moraliskt ansvar för vad som pågår.
  Sök inte efter barn – de är SKYDDSOBJEKT och vill inte bli våldtagna.

 7. Jag tänker så här.
  För mig, om en tjej är 14-16-17 år är det i min mening nästan samma sak.
  Jag vet att lagen säger under 15, så är man barn, och det är bra att det finns en lag som gör skillnad. Över 15 så anses man vara ”byxmyndig eller något”. Jag kan dock ibland ha svårt att identifiera det hela som ren ”pefofili”. Pedofili är enligt min känsla minderåriga barn från kanske 12 och neråt. MEN, jag anser personligen att lagen borde vara från 0-17/18 år. Under 18 år så får man inte som vuxen ha sex med någon under 18 år tycker jag.
  Jag menar att lagen borde vara typ så. Om man är över, säg 35 år-40 år så borde man enligt lag inte få ikta sex med en person under 17-18 år.
  Sen kanske jag inte skulle kalla alla pedofiler så som det benämns här. Utan snarare att det rör sig om en vuxen som har en mycket skev sexuell uppfattningsförmåga som tänder på så unga personer som inte är i ens egna ålder.

  Hur som helst så är det ju ändå bra att lagen finns och satt en ålder så det beskrivs som brottsligt. Men det är ju kanske inte alla, exempelvis något äldre herrar, som har barnpornografiskt material på sin dator och som därtill aldrig skulle kunna tänka sig att ha sexuellt umgänge med en väldigt ung person som inte kommit i puberteten.
  Men som sagt så tycker jag att det är fullständigt förkastligt hur dessa män beter sig så smaklöst och inte har någon moralisk känsla. Skickar äckliga bilder och kommer med vidriga förslag.
  Det är sådant lågvattenmärke. De borde leta på sin ”egna hylla” och inte bland mycket unga personer.
  Jag hoppas att personer som är verkliga pedofiler eller har sådana drag systematiskt kan avslöjas i tid och att antalet minskar drastiskt. Det genom att upplysa barn och unga ungdomar och föräldrar om dessa hemska fonomenen samt att polisen får mer befogenheter att förekomma sådant här över internet.

  Avslutningsvis så tycker jag att det är helt och hållet förkassligt att man utsätter unga ( och äldre personer) för sexuell uppvaktning där det är frågan om att risken finns att personen är i ett utsatt läge, socialt och ekonomiskt, och därmed utnytjar en svår situation hos någon för egen njutnings skull. Det är hemskt tycker jag i alla dess former.
  Sen också hur dessa(oftast män) bedrar sina fruar och sviker familjer.

  Jag hoppas att Dumpen också kan vara ett uppvaknande för dessa personer som har sådana här läggningar, att de gör något åt sina begär innan de skrider till handling.

 8. Lägg märke till de första han gör är ställer sig bakom reg skylten, tittar snett ner mot skylten, detta då för att dölja skylten. Tyvärr blev situationen bara värre då, skylten lämnades oblurrad då man trodde den inte syntes. Kallar detta för karma.

 9. Ja, han var snabb att dra till Norge efter detta så så mkt för att söka hjälp 🤮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X