Bateman

Bateman dömdes till 21 månaders fängelse för försök till kontakt med barn i sexuellt syfte efter att ha sexchattat med en fiktiv trettonåring. Den fiktiva trettonåringen var egentligen polis. 

https://www.leaderlive.co.uk/news/23178280.deeside-man-jailed-attempting-engage-sexual-chat-child/

 

Tennant dömdes till tre års fängelse för försök till kontakt med barn i sexuellt syfte efter att ha sexchattat med ett fiktivt barn. Den som satt bakom kontot var en polis på enheten för Cyber-brott. 

https://www.news.cumbria.police.uk/news/man-who-attempted-to-communicate-sexually-with-a-child-is-jailed-for-thee-years

 

I Sverige är försök till kontakt med barn i sexuellt syfte lagligt och våra barn offras på löpande band innan förövare kan lagföras.
I Storbritannien lägger polis och press upp förövare på hemsidan.
I Sverige betraktas Dumpen som kontroversiellt.

5 thoughts on “Bateman och Tennant

  1. det är så sjukt att man ska behöva slåss för nåt som borde vara en självklarhet . Det borde vara en självklarhet att det ska vara olagligt att ta kontakt med barn i sexuellt syfte . Det borde vara självklart att det är bättre vuxna blir kontaktade ist för barn så nån aktivt kunde jobba med att fiska upp dessa o lagföra . Det är så sjukt att det är dumpen som har fått det jobbet , man är så tacksam att ni finns för ingen annan myndighet verkar vara intresserad av att skydda barn

  2. Svårt att berätta sanningen är nog första försvarmekanismen. Men ska de göra bot måste de inse att lägga alla klrt på bordet.

  3. WORD! 👍👍👍
    Det sätter verkligen saker och ting i sitt perspektiv. Folk glömmer bort att lagar är något som måste stiftas – oftast efter press från opinionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE NYHETER

sv Swedish
X