Sponsorer

Grooming.

Jag var mobbad i skolan och kände mig ofta sviken av vuxenvärlden. Det gjorde mig till en utmärkt kandidat för att bli utsatt för grooming. Plötsligt fanns det ju fler vuxna som gav mig bekräftelse och sa att jag var fin. 

”Gud vad du är sexig!”

”Kan du inte visa bara lite mer?”

Jag lyssnade på de vuxna, skickade bilder, filmer, visade mig i cam. Att jag var ett barn brydde de sig inte om, eller jo, brydde sig om det gjorde de nog, det var nog det som allra mest lockade.

”Jag sitter och ser på en film med en tjej som visar upp sig.

Jag tror det kan vara du.

Visar du mer så lovar jag att inte skicka det till dina föräldrar”.

Fanns det något vuxenvärlden hade kunnat göra? Ärligt talat så vet jag inte det, det som hade behövts av vuxenvärlden var vuxna som inte ville begå övergrepp.

En värld fri från pedofiler.

Att få möjligheten att skriva för Dumpen hjälper mig att känna mig mindre ensam.

I så många år kände jag att jag bar skulden för vad män tog sig rätten att utsätta mig för , jag missade den där aspekten att jag var ett barn, oskyddad och utsatt, i en värld där vuxna ville utnyttja och använda mig. 

Jag vet att det fortfarande finns barn som utsätts för de saker jag utsattes för, Dumpen är ett bevis för det. Jag känner så mycket för de här barnen och önskar att de slipper känna sig så ensam som jag gjorde. 

Om det här når ett av de barn som utsätts vill jag säga att det inte är ditt fel.

Jag vill också förmedla budskapet att be vuxna om hjälp, finns det ingen vuxen du känner förtroende för så kontakta Dumpen eller kontakta mig via Instagram sol.angelica.c så ska jag se vilka trådar jag kan dra i.

Du ska inte behöva ha det såhär. 

Ansvaret över att det finns män som njuter av att utnyttja barn måste ligga helt hos de utnyttjande männen, det tog så många år för mig att förstå det.

Ansvaret ligger aldrig hos barnen. 

Det är inte slumpen som gör att du hamnar på Dumpen.

 

// Sol

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA!

1 thought on “Sols Krönika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *