Kåt dominant pappa kallar vår fiktiva fjortonåring för ”pappas lydiga hora” och vill att barnet som han tror att han ska träffa kommer utan trosor.

Kåt dominant pappa är en av de som först måste skada ett riktigt barn, innan han kan lagföras.

Men vad skickar regeringen för signaler till vår minderåriga befolkning, när ett par barn måste offras innan män som Kåt dominant pappa kan lagföras?

Han kom till platsen, redo att förgripa sig på ett barn, och försvann från platsen på snabba fötter när barnet inte fanns. Då var han inte så kåt och dominant längre. 

Nu undrar vi om vi kan få lite hjälp med information om vem denna Kåta dominanta pappa är.

IDENTIFIERAD 18.22

Vill ni att barn ska skyddas förebyggande så ber vi er att dela och skriva under namninsamling:

https://www.skrivunder.com/2forty2_kraver_lagandring_for_skydd_av_vara_barn

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

24 thoughts on “Kåt dominant pappa (Napp #415) Varberg

 1. Får känslan av att det slisket har tillgång till ett ställe, där även andra som han använder. Och tanken att bjuda in flera flickor. Tror han tillhör nåt större nätverk.

  1. Precis min tanke Cecilia!
   Den här lille fjanten har betalat för att förgripa sig på både myndiga och omyndiga i många år. Och har ordnat sitt liv så att han och hans polare ska kunna hålla på utan upptäckt. Polisen borde titta närmare på honom.

 2. Sånt här avskum får en att ibland ifrågasätta beslutet att sätta barn till världen. Bara tanken på att de skulle råka ut för dessa vidriga avgrundsdemoner får mig att gråta. 😞💔
  Tack för allt ni gör för våra barn, Dumpen. 🙏🏼❤️

 3. Nästan 4000 dagar på kuk. Allt uträknat med lägh för att förgripa sig på barnen. Måste finnas många offer.
  Sjuk jävel,rollspela som styvpappa mm. Alla har sett dig ditt svin. Hjälpte inte att springa.

  1. Jag hade nästan 4000 dagar innan Kik bannade mig eftersom att jag anmälde de till Apple för att de inte tar bort konton som sprider barnpornografiskt material när man anmäler. Hade screenshots på deras erbjudanden, screenshots på min anmälan till Kik och screenshots som visade att kontona fanns kvar som jag skickade till Apple. Kontona finns kvar än idag. Kik verkar inte kontrollera anmälningar. De har nog slutat utveckla appen för längesedan. De bara cashar in från reklamintäkter.

   Jag tror inte att många känner till att man kan anmäla appar väldigt bekvämt om man har en iPhone. Man hittar det i appstore på den sida där man laddar ner appen till telefonen. Där scrollar man ner till ”rapportera ett problem” sen väljer man ”rapportera olagligt innehåll” efter det kan man välja att man rapporterar sexuella övergrepp på barn. Fler borde anmäla. Kik-utvecklarna blir vansinniga eftersom att de riskerar att få sin app bannad från appstore eftersom att de gör noll för att få bukt med problemen.

   1. Jag tror att Apple bryr sig lika lite som Kik gör. Kik är en halvdöd, omodererad plattform vara servrar enbart hålls igång för att intäckterna fortfarande smakar mer än vad de kostar, och Apple är likadana. Så länge dem tjänar pengar på att ha Kik i sin appbutik så kan de se mellan fingrarna, vilket beviserligen stämmer att de gör

 4. Han är en undergiven kuvad incel. Svag röst, en obetydlig uppsyn och springer från obehag framkallat av sig själv. En liten tönt. Han blir nog dominerad av alla vuxna. Förmodligen enbart i jämförelse med barn som han tror att han kan upplevas som dominant. Om jag hade varit hans chef, då hade jag bett honom komma in till mitt kontor imorgon. Där hade jag beordrat denna beta-okönade mindervärdesmänniska om att putsa mina skor och sen hade jag gett honom sparken.

  Sök vård peddo.

 5. Hahahahahaha ännu en idiot som reagerar helt onaturligt. Tänk att en vuxen kvinna kommer och babblar om något barn som inte kom. Och istället för att svara något vettigt, så säger han ”vad pratar du om”, får panik och SPRINGER? HAHA vilken vuxen man gör så ens.. ja förutom en pedofil tagen på bar gärning såklart. Men ger mig fan på att han ändå kommer förklara bort det till nära och kära 🙂 Förklara varför du sprang och kom till en avtalad mötesplats exakt på klockslaget istället, gubben lilla.

  1. Det var precis det han gjorde har jag fått höra av Halmstad bor. Han sa till nära och kära att hans telefon blev hackad. Konstigt att han va på plats på exakt samma ställe som skulle träffas när den som hackade honom skulle vara där🤔

   1. Det är bara statliga aktörer som kan hacka telefoner, med anledning av hur begränsade systemet är jämfört med datorer. Det gäller både iPhones och Android. Om någon privat aktör har fått vantarna på en möjlighet att hacka telefoner, så kommer han inte slösa den möjligheten på en nobody som en pedofil. Man använder den möjligheten på högt uppsatta politiker eller högt uppsatta i näringslivet.
    (Borttaget av Admin)

 6. Det är imponerande hur snabbt folk blir identifierade.
  Jag har, tack och lov, aldrig känt igen någon här.
  Bra jobbat!

 7. Som man njuter varje gång när ni exponerar dessa vider till människor. Dessa vider har kunnat grooma och förgripa sig på barn i det dolda i alla år. Jag ÄLSKAR 💗 att Dumpen kommit in som en Batman, superhjälte, i en tid där de flesta i Sverige har haft beröringsskräck gällande sexuella övergrepp mot barn och denna helt sjuka peddo-vänliga censur som alltid funnit i media kring vilka förövarna är. Äntligen en superhjälte som står på barnens sida i kampen mot pedofilerna 💗

  1. Men jaaa exakt!! Superhjältar!! Inget barn ska behövas utsättas av vuxna människor!

 8. Om man ska låtsas vara oskyldig så kanske inte det bästa knepet är att springa iväg…

 9. Obegripligt att beslutsfattarna inte är villiga försvåra för pedofilerna ta kontakt med barn.
  (Borttaget av Admin)

 10. Fy fan säger jag. Man blir inte överraskad längre. Att dessa människor som fastnar med handen i syltburken, hängs ut, tycker jag är bra för att skydda barnen.

 11. Helt sjukt, trodde aldrig att man skulle få se en bekant på denna sidan. Innan detta hände visste jag inte ens att sidan finns, nu vet jag, plus hela Hstd å många andra i vårt avlånga land. Kommer bli svårt att promenera runt i vår lilla stad framöver… Ingen normal människa kommer ju tro på att hans telefon blivit hackad!!! Vad skulle han isf göra i Vbg just vid den avtalade tiden. (Borttaget av Admin)

 12. Orkar inte läsa men jag kräver av vårt rättssystem att dom skärper sig och skyddar våra barn + rejäla, mångåriga straff ( Helst riktig livstid) för förövarna. Finns en del att lära av USA.

 13. SVERIGE – skärp er å strama till LAGAR/REGLER/STRAFF… …ingen vill väl att små barn/ungdomar SKA bli utsatta UTAN att de SJUKA VUXNA kan lagföras. Barn är barn o ska inte behöva utsättas för sjuka vuxna!
  Ingen vill att ett barn ska behöva drabbas innan de vidriga pedofilerna fälls!!! En lagändring måste komma NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X