Jag är 33 år gammal idag och har först nu, mycket tack vare dumpen insett hur stort problemet med pedofili är.

För ett barn var jag, när jag som 12-åring miste oskulden genom en våldtäkt av en vuxen man.
Ett barn var jag när jag som 13-åring hade en sexuell relation med först en 44-årig man, sedan en i 30-års åldern, sedan en i 25-års åldern.
Mellan 13-17 års åldern dyker fler ansikten och åldrar upp, många, många, många vuxna män.

Självskadebeteende, in och ut från psykiatrin, självmordsförsök, missbruk, ärr på armar och ben från rakblad, destruktivt sexuellt beteende.

Först nu i vuxen ålder har jag förstått att dessa äckel som jag ”låtit” ta del av min kropp i så ung ålder faktiskt var sjuka äckliga män som hade ett gemensamt intresse; att ha sex med barn.
Det var inget konstigt eller ovanligt, varken för mig eller mina vänner, att ha sex med äldre män.

Det var nästan mer vanligt än ovanligt att det var så. Man kände sig plötsligt sedd och bekräftad, smickrad på något sjukt vis.
Det är ju precis det som dessa sjuka avarter är så bra på, att grooma barn, att få barn att tro att dom är trygga, när dom i själva verket är så långt ifrån trygga som dom bara kan bli.

Det farliga som förälder eller vuxen är att inte förstå hur vanligt förekommande detta är.
Det farliga är att som vuxen inte vilja prata om hur lätt det är att råka illa ut som barn eller ung vuxen.

PRATA MER OM DETTA SJUKA SAMHÄLLSPROBLEM!

Var inte tyst för att något känns obekvämt att prata om!
Klart som fan att det är obekvämt att prata om vuxna människors sjuka böjelser för barn…

…men det är mer obekvämt att prata om antalet barn som tar livet av sig på grund av sexuella övergrepp !!!

Ta bladet ur munnen och rädda liv!!

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA!

4 thoughts on “Det är väl inget konstigt att ha sex med äldre män

  1. Tack för din berättelse. Viktigt inte minst som information till alla de människor som hävdar att dumpenbarnens motsvarigheter inte finns i verkliga livet. Att Dumpen lurar oskyldiga män genom att duka upp ett orealistiskt scenario och sedan pressa dem så svårt att de går med på något de normalt aldrig skulle ägna sig åt.
    Tanken att barn (som det barn du var) utsätts hela tiden känns outhärdlig för de allra flesta. Då är det bekvämt att luta sig tillbaka i tron att verkligheten är vacker medan man formulerar en DummaDumpen-kommentar till sina sociala medier.

    All lycka till dig, starka modiga Sol. ☀️💚

  2. ja det är väl den sorgliga insikten man kommit till när man ser dumpen , så otroligt många män som fastnar här , så många som är villiga att förstöra barns liv för deras njutning . manipulerar lr hotar till sig träffar . o det är som du säger viktigt att vi pratar mer om detta . man skulle behöva ha detta som ämne i skolan idag mer än nånsin med tanke på alla sociala medier o appar som är överallt , tack för att du delar din berättelse

  3. Barn är så naiva och lättmanipulerade! De vill ha kärlek, de vill bli sedda och de vill bli älskade! Lätta offer för människor som bara tänker på sig själva. Du är stark som vågar berätta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X