En liten flicka blev kontaktad av en vuxen man.
Han gav henne komplimanger.

Flickan visste dock precis hur man ska agera när man har en gädda i telefonen. Alltså förklarade hon för mannen att hon är ett barn, och frågade om han verkligen tycker att han ska skriva till barn. Sedan berättade flickan för sin mamma.

Mamman registrerade ett Facebook-konto där hon uppgav sin ålder till fjorton. Mest för att se hur långt han hade varit beredd att gå. Det visade sig att han var intresserad av att våldta barn. Mamman kontaktade oss, och vi kom överens om att boka upp en träff med honom.

Samtidigt kontaktade vi honom från ett annat barnkonto som han visade stort sexuellt intresse för. Vi hade två träffar, två dagar på rad bokade med honom.

Första dagen bokade vår fiskare upp honom. Till konfrontationen åkte en av våra medarbetare, samt den arga mamman, vars dotter inledningsvis kontaktade oss.

De pratade med honom och gick sedan därifrån.

När de hade gått, skickade mannen ett meddelande till barnet som han skulle träffa nästa dag. Han skrev att två kärringar jagar honom och inte vill att han ska träffa någon.

 

Nästa dag var han dock sitt vanliga jag och ville träffa barnet. När han såg oss i en bil, skrev han att det är skumma människor på platsen men valde ändå att sitta kvar och spana efter barnet.

Första gången mannen dömdes för sexualbrott var 2005. Han dömdes till för tio sexuella ofredanden till villkorlig dom och böter.

Nästa gång han döms är 2009. Återigen rör saken sexuellt ofredande och han döms ännu en gång till villkorlig dom.

Tredje domen är från 2010 efter att han ofredat en en flicka född 2003. Denna gången döms han till skyddstillsyn med föreskrifter om deltagande i kriminalvårdens vårdprogram.


Fjärde domen rör sexuella ofredande mot en 11 och 12 årig flicka. Domen är från 2018 och mannen dömdes ännu en gång till skyddstillsyn med föreskrifter om deltagande i kriminalvårdens vårdprogram.

Tredje och fjärde domen:

Mikael-3 Mikael-2

 


VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

 

24 thoughts on “Gäddan och den arga mamman (Napp #414) Helsingborg

 1. ”jajajojöjö” så jävla äckliga dessa ”män” är.
  Alla dessa äckel är ett hot mot barn men får ändå gå lösa fritt utan konsekvenser, förrän nu då… Täääänk om politiker ville ändra lite politiskt och förbättra istället och låsa in dessa.

 2. Fy satan vilket vider! Men heja er och heja mamman och dottern! SÅ bra gjort! ❤️

 3. Ett bra exempel på att politiker behöver sätta sig ner och se över från början till slut hur dom ska ordna upp det här i Sverige! För det är uppenbart att Sveriges system och hantering av icke dömda och dömda personer som uppenbarligen är pedofiler får går lösa utan vård och självbehäskning och aktivt söka sig till barn.
  Inför ett NYTT SYSTEM!! INGA FLER BARN SKA BEHÖVA LIDA!!

 4. Herregud vilken hjärnslut människa. Han kommer att fortsätta tills den dag han trillar i graven. Sanna mina ord. Tre sexualbrottsdomar borde ge förvaring… Just saying… Varför är han ens ute i det fria?! Helt jävla galet. Sverige vakna! Hårdare lagar mot sexualbrottslingar!

 5. han bryr sig verkligen inte ett dugg , han nästan flinar på andra videon . hur svårt ska det vara att fatta låt bli barn . Man fattar inte att såna här kan dömas om o om igen men ändå få vistas ute bland barn och skapa fler offer , jag hoppas helt ärligt att få synas på dumpen ger honom nåt att fundera över o att det blir kännbara konsekvenser

 6. Det är ju inte lönt att prata med en sådan människa för han fattar inte allvaret i det hela bara besvärad att han blir störd hela tiden när han ska ut och våldta barn… USCH

 7. Så starkt och fantastiskt rätt och bra gjort av mamman och dottern att få ut det här skabbiga och skitiga aset i rampljuset… igen. Tyvärr är han nog ”vårdad och botad” så långt det är möjligt och har inga som helst intentioner att sluta. Inom en nära framtid kommer vi läsa dom # 5 och 6 och så kommer det fortsätta så länge som rättsväsendet låter honom vara ute i samhället.(Borttaget av Admin) Jag lider med alla hans offer och deras familjer, nuvarande och framtida, och tappar ytterligare lite framtidstro, och jag skäms som man att tillhöra samma människosläkte som denna slemmiga amöba (ingen förolämpning av varken slem eller amöbor är menad)

 8. Hoppas det går att sätta dit honom för nåt han skrev till den riktiga flickan. Men tre domar och ett dubbelmöte med Sara.. den här kommer aldrig sluta ens om han skulle åka in en fjärde gång.

  Nuvarande lagstiftning känns futtig och tandlös här. Vi behöver som samhälle hitta en bättre lösning på att såna här människor finns. Att låta dom gå lösa och fortsätta jaga barn varenda dag tills nåt riktigt allvarligt händer är inte ett bra alternativ.

 9. Hopplöst fall. Han kommer aldrig att sluta. Mycket är fel i ett rättsväsende som inte kan stoppa hans framfart. Men mest hos politikerna som inte agerar.

 10. Jag tror inte det finns någon vårdform som kan få honom att ändra sitt beteende utan han kommer fortsätta. Det skulle behövas konstant övervakning av honom och hans datorer och mobiler.
  Jag tror personligen att hen kommer fortsätta med detta.

 11. Jävlar vilken läskig person. Hur många ”riktiga” barn har han träffat, eller utsatt online.

 12. Nä men alltså fy f***n vilken hemsk Människa! Hur I allsin dar kan de tro att en 14- årig jänta vill bli deras flickvän? Det är så äckligt o vidrigt så jag spyr!! LÅT BLI BARNEN!!!

 13. Han verkar inte ens skämmas? Han frågar seriöst hur man ska svara ett barn, om man får blocka barn? För alternativet är tydligen att fråga barn om man får ta deras oskuld? Han är dömd men vet ändå inte vad problemet är? Eller bryr sig inte, över huvud taget. Ett försök till. Han ler gång på gång och skämtar om att han tänkte sluta igår men vet inte varför han fortsatte idag. Yolo, liksom. Jag förstår ingenting. Så obehagligt. Finner egentligen inga ord. Det är dags för ändrad lagstiftning kring sexuell kontakt med barn. NU.

 14. Han bryr sig inte ett smack och kommer fortsätta tyvärr. Han verkar lite bakom flötet också. Bra jobbat dumpen men men, han dyker nog upp fler ggr….

 15. Hur kan han tro att ett barn skulle tända på honom när inte ens en 70 åring skulle göra det. Vad är det för fel på på vissa peddon. Fortsätt erat jobb Sara och Patrik

 16. Boka upp en tredje träff och se om han dyker upp igen och kör samma med samma skitsnacka igen för han verkar ju ha noll empati och bryr sig inte ett skit.

 17. Vad ska det till för att våra politiker ska vakna? Vad är problemet? Det e helt sjukt att någon kan gång på gång fortsätta sin resa att äckla sig på detta sätt. Stackars barn. (Borttaget av Admin)
  För helvetet, vakna (Borttaget av Admin) politiker!

 18. Min gamla granne fy fan jag är i chock denna har jag varit granne med jättelänge!

 19. Han är dessvärre helt tappad men ni kan ju hålla ögonen på honom och boka fler träffar tills han blir hjärntvättad på riktigt och så kan vi hoppas att polletten trillar in i hjärnan tillslut även och det går långsamt.

 20. Och ring på fingret har han med, hoppas sambo eller fru, sparkar ut han så långt det går, fy vilken vidrig människa om man nu kan kalla han det, mer ett monster som tror att han kan ta för sig av barn, hoppas ni har stenkoll på han. Tack Dumpen för bra jobb att sätta dit äcklen.

 21. Om man ser denna video och jobbar inom regeringen så är det kraftigt fel i huvudet om man inte tänker ta tag i detta på ALLVAR. NU är det dags att kriminalisera alla som tror att de pratar med ett barn under 15 år.

  1. Men en 15 åring får man göra vad man vill med eller? Vilken logik har du där? 🙁 tänk på stackars mig som 15 åring dom ingen bryr sig om för jag är en månad för gammal. Min utsatthet är dubbel

 22. Men mig som är 15 år får man fan göra vad man vill med för över en natt är jag inte längre ett riktigt barn. Och inte heller skriver jag flörtigt på det sättet utan är så mycket mer passiv. Jag blir så jävla mycket mer utnyttjad än 14 åringarna men ingen kommer någonsin se mig som ett offer för jag är en vuxen kvinna fastän jag är i puberteten? Till och med polisen sa så till mig. Hoppas inte min kommentar försvinner för spottar bara sanning ingen annan bryr sig om

  1. Fruktansvärt… man är inte myndig förrän 18, kan inte få vuxenstraff innan dess, men gamla äckel kommer undan, för offret är ”byxmyndig” 🤮 spyr på svensk byråkrati ibland!
   Mitt ex kunde knappt spela wordfeud utan en massa dreglande miffon. Så jävla tragiskt…ta hand om dig tösabet! Lita inte på nån innan du är 100!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X