2013 ratificerade Sverige Lanzarotekonventionen. Man förband sig att förebygga alla former av sexuella övergrepp mot barn. Förebygga. Inte agera efter skadan är skedd.

Likväl så är det än idag lagligt att skriva att man vill kissa på, kedja och fista någon som man tror är ett barn. Han hade inte kontakt med ett av våra barn, utan flera. Och frågan är hur många riktiga barn han skrivit med.

Hade försök till grooming varit ett brott, så skulle polisen kunnat anhålla MrDick för att titta i hans telefon och se om man hittar de barn som han pratar om. Men Sverige lever inte upp till den konvention man skrivit under. Och därför kan våra barn inte skyddas brottsförebyggande.

Man kan fråga sig varför svenska barn skyddas med en reaktiv lagstiftning när barn i andra länder skyddas av en proaktiv lagstiftning.

Hade MrDick bott skrivit som han gör till ett brittiskt barn, och dessutom kommit för att träffa barnet så hade straffet blivit ett flerårigt fängelsestraff. Men MrDick bor i Sverige och här offrar vi barn för att lagföra förövare.

Mössan i videon har ingenting med personen att göra.

 

Telefonsamtal:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Barn 2

Barn 3

20 thoughts on “MrDick (Napp #410) Hudiksvall

 1. Kanonbra jobbat dumpen.
  Ännu ett lågbegåvad rovdjur som nu får ta konsekvenserna för sitt efterblivna beteende

 2. Skönt att ni äntligen fick fast den störde jävlen! Här har vi en man som är sugen på och beredd att förstöra många trasiga små tjejers liv. En sexualsadist som är beredd att begå våldtäkt mot barn. Nu vet alla äntligen vem han är. Tack Dumpen 🙏

 3. Fy fasiken vilket vider. Har precis lyssnat på två ljudböcker om jätteunga tjejer som blivit utsatta för fruktansvärda övergrepp under sin uppväxt och det gör att man verkligen blir påverkad av ett sådant här as.
  Jag kan inte fatta hur i helsike detta kan fortgå i svergie och att det är så lätt att slippa undan som äcklig pedofil och misshandlare. Misshandlare eftersom han tänker använda både knytnävar och redskap. Fy faaaan.

 4. Hmm ja jösses, kollegorna och chefen blir nog imponerade, väldigt lik ett kollega till mig, oändligt tacksam att det inte var han, fyfan vilka svin vi har lösa i vårt samhälle!!

 5. Som ni skriver så måste det till en lagändring. I UK så hade polisen kommit med en buss med bur i och kräket hade fått flera års fängelse. Beviskraven är väldigt höga där och de som avslöjar pedofiler har ett färdigställt protokoll med chattar utskrivna och allt digitalt sparat på en usb. Telefoner beslagtas omedelbart och det görs husrannsakan i hus bilar fritidshus och på företag etc.

 6. Rädd för dumpen men så jävla sjuk att söker ändå kontakt till höger o vänster. Arbetsgivaren borde nog fundera pä om han har för lite att göra på dagarna.

 7. Wow, nu måtte du väl vara stolt när dina vänner, släkt, kollegor och svenska folket sett dej vifta runt med din lilla veke . Grattis!!!
  Och ditt språk är ju fantastiskt , vilken glöd, underbart, sträck på dej av stolthet!

 8. Det här var helt intelligensbefriat, precis dom mycket annat man sett på Dumpen. Ännu en varelse som inte tvekar att exponera och pressa upp sitt kåta skrev i synen på betraktaren…å så samma urdäkter å lögner som man tidigare hört. Man får intrycket att han lever i en fantasivärld där han erövrar världen med sin lilla drake som sitter mellan låren på barnens bekostnad. Men så är det ju inte! Han är en liten människa med ett sjukt sinne. Bra jobbat Dumpen!🏆

 9. Mållös, i min stad !
  Undra hur många tjejer han varit på där han trasat sönder både kropp och själ?
  Du skulle låsas in!
  Ännu en intelligens befriad som tror att barn tänder på att se pinkdonet, där ni ska kallas män, planerar att våldta, förnedra, misshandla…
  Jag tänker på barnen…och får ökad andning, av ilska och frustration, hur många tjejer har du förstört för?

  Tack Dumpen för ert kämpande och uthålliga arbete med allt vad ni gör!
  Vi ser bara detta, men förstår alla timmar, minuter, dagar, sekunder med ett noga grundarbete som ligger till grund för att fånga dessa vidriga på kroken.
  Sätt alla tillsammans på Alcatraz!
  Tack Dumpen,
  Nu är det inte Glada Hudik, nu lär den där inte våga sig ut…skäms på dig!

 10. Hudiksvall, en mysig liten stad. Blir jobbigt för honom nu bland kompisarna på firman, för att inte tala om frugan, hon blir ond på honom nu. Snacket på stan…. ”Det är jag som är Mister Dick” vilken skam.. 😬

 11. usch så arg o illamående så kunde inte ens läsa allt det var verkligen det mest extrema inom sex o det vill man utsätta barn för o riskera att dom svimmar lr dör lr gråter . han överväger faktiskt att träffa en 13 åring . får han fortsätta så kommer det bara gå lägre o lägre i åldern o det kommer att bli grövre . nånstans önskar man att män som vill nedvärdera o kontrollera andra människor liv dvs med breath önskar jag fick bli utsatt av det själv . så otroligt sjuk individ o jag hoppas faktiskt att detta följer honom livet ut . kallar barn för slyna ska sätta gagball , plåga, kväva o pissa på vad är mysigt o sexigt med det usch usch usch för det jag vill säga egentligen skulle inte få synas

 12. Men vilken sadist, totalt gränslös och
  beräknande 🤬Fruktansvärt.
  Är det så här våra barn ska behöva uppleva livet?
  Bra jobbat Dumpen👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰
  Nya lagar behövs för att dessa typer lättare ska fångas in, på gator och torg bland våra barn, ska dom inte vara i allafall.

 13. När ni frågar om han hade tyckt det vart okej med hans eget barn så lät han obrydd och sa han vet inte vad hon gör. En del av dessa bryr sig faktiskt inte finns till och med föräldrar som antastar sina egna säger inte att han gjort det. Men det finns tyvärr

 14. Det är intressant att han inte ville berätta i telefonsamtalet om hur gammal den yngsta var som han hade sex med. Han säger istället: ”ja, hur gammal kan hon vara idag, 20 kanske.” Det innebär att hon knappast var 19 år när han hade sex med henne. Då har det enbart gått ett år, vilket inte kräver en betänketid angående hur gammal man är ett år senare. Han är korkad, men inte så korkad att han inte vet vad 19+1 blir. Hur pass korkad är han då? 18+2? 14+6? 9+11? 1+19? Hon kan ju ha varit hur ung som helst eftersom att han inte ville säga hennes ålder vid tidpunkten för gärningen utan enbart hur gammal hon möjligtvis är idag.

  Det är också intressant angående att han tycker det är bra när en tjej är ”blöt och grejer”. Ungefär som att det är okej att knulla tjejer som inte är kåta, men det är extra najs när tjejerna är kåta. Man ska inte knulla tjejer som inte är kåta. Lillen det är våldtäkt då. Att tjejer är blöta ska inte vara någon extra fetisch eftersom att blöthet ska utgöra en omständighet som alltid ska äga rum. Det ska inte kunna anses som någon extra bra grej om det inte är så att han helt enkelt är så kass i sängen så att tjejer enbart under enstaka tillfällen har blivit blöta av den där gubben.

  Det är intressant också att när Sara pratade om att han kommer få telefonnummer till vårdalternativ i chatten, ett offentligt och ett privat vårdalternativ, då förstod inte pedofilen vad privat vård är. Antingen har han noll koll om sin omvärld, eller så var han så inställd fortfarande på att inte bli publicerad så när han hör ordet privat, så hade han hopp om att han skulle få vara privat angående sin vilja om att våldta barn.

  Sök vård peddo.

  Kom på att det numera är olagligt att uppmana någon om att ta livet av sig så det tänker jag inte göra. Tänker inte heller insinuera det för det kan också vara olagligt. Ta inte livet av dig peddo.

  Ring till 90101 om du har tankar om självmord. Ring 112 om det föreligger en akut risk. Det är bra att träna, sova under dygnets mörka timmar och äta näringsrik mat för att förebygga depression.

 15. Det är så obegripligt svårt för mig att förstå varför man vill ha sex med barn! Hur kan man känna attraktion inför något som är så outvecklat?
  Allt som gör en kvinna vacker existerar ju inte på ett flicke-barn.
  Hursom, det är glädjande att han åtminstånde följer Dumpen-modet och dyker upp ovårdad i varseljacka och arbetskläder!

 16. Hur kan vissa människor ha så lite att göra på sina arbeten att de hinner onanera och spruta sperma i handfatet på arbetstoaletten? Snälla sök den hjälp du behöver. Låt bli barn och tänk över vad du sysslar med.

 17. Så var den här dagen också förstörd. Jag blir faktiskt spyfärdig av att läsa dessa historier, ändå kommer jag tillbaka hit då och då.

  Fiskaren är ju kung (eller drottning). Ett himla gediget arbete att få kräket på kroken.

  Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X