Napp #200 lär vi inte se till på ett tag. Den 5 april dömdes han till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.

Han dömdes för förberedelse till mord, sexuellt ofredande, olaga hot, olaga hot och misshandel.

Pedo-nekrodrömmar i Norrköping (Napp #200)

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

6 thoughts on “Napp #200 dömd till rättspsykiatrisk vård

  1. Jag följde hans facebook inlägg hösten 2023. På ett sätt var det ”intressant” att följa hans downward spiral, han sjönk djupare och djupare ner i sin psykos för varje dag som gick.

  2. Ni är bäst.
    Förstår inte att samhället är så vekt att rättssamhället inte tar itu med sådant här
    Nu är guld värda

  3. Usch! Kände inte igen honom när ni publicerade första inlägget om honom, men nu när jag googlade hans namn så insåg jag att han sökt kontakt med mig flera ggr 🤯

  4. Tyvärr vet jag av yrkeserfarenhet att dessa galningar som döms till rättspsykiatrisk vård skrivs ut så fort deras psykos medicin ”har ställts in rätt”, trots att de är lika tokiga som de var när de låstes in så får de gå rakt ut i fria samhället…. Så ge det ett par månader med ”medicin-inställning” så är han ute igen på våra gator……

    1. Förutom att detta är särskild utskrivningsprövning och därmed är det förvaltningsrätten som skall besluta och inte läkare. Detta då jan har ett antal våldsbrott på meritlistan också så tror jag att han kommer få behöva sitta mer än att bara få rätt nivå av medicin. Typ ett par år av Beteendeterapi är nog högst aktuellt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X