Sommaren 2022 var vi i Luleå för att träffa Calle som i sin tur trodde att han skulle träffa Smilla. Calle kom cyklande för att träffa barnet som han skulle gå hem till. När han fick syn på oss anade han dock ugglor i mossen och försvann som en oljad blixt på sin cykel. Vi körde efter men han lyckades cykla iväg.

Mars 2024 var det dags igen. Då hade han via ett nytt konto etablerat kontakt med två av våra fiktiva barn. Ett av barnen skulle han träffa utanför biblioteket i Luleå, men han var nervös.
Vi var tyvärr på lite olika håll och höll utkik.
Mannen gick innanför dörrarna på biblioteket och där satt jag. Han kände igen mig och jag honom. Men han höll sig kall och gick fram för att ta en broschyr. Sedan gick han ut. Jag gick efter honom med kameran. Han blev arg och vi stod och en stund och hade dragkamp om min telefon. Min film försvann i dragkampen men en medarbetare hann ikapp och fick mannen på film.

Efter konfrontationen har vi haft kontakt och han uppger att han kommer att söka vård.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

16 thoughts on “Dragkampsgäddan (Napp #408) Luleå

 1. Hemskt att han jagar flickor som är i hans sons ålder… 😢 Så hemskt för fru och barn. Men det hade varit ännu hemskare om han hade mött upp ett riktigt barn (som han ju ville) för då hade han dessutom varit våldtäktsman, dömd pedofil och bott ett par år i fängelset…. Trist för anhöriga att han väljer att begå brott istället för att ta hand om sin familj..

 2. Inte bara viljan att våldta ett barn, men även attackerar kvinnor. Får en stark narcissist-varning på denne.

  Sedan har han tagit bild på sin håriga ölmage och dennes ”paket” och säger ”spara inte 🙂” till barnet, som att det är något man ens skulle vilja ha på sin mobil?

 3. Han verkar ha glömt polisens telefonnummer. 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️

 4. Hahaha, exakt vad jag tänkte. Varför måste han bläddra så mycket för att hitta 112?
  Han letade väl efter vilket barn det var som var Dumpen.

  Jag önskar att jag hade självförtroendet som de där har. Nästan 60 och tro att unga kvinnor (barn i detta fallet) är attraherade av en är nästan avundsvärt. Hur intalar man sig det?

 5. Fascinerad ändå av denna besatthet för sex med barn och denna katt o råtta lek som han håller på med Dumpen år efter år… 🌟🐀🐈🌟

 6. 408 st nu…. Om vi kollade upp precis varenda person i sverige och deras telefoner och datorer, undrar vad antalet skulle bli? Riktigt skrämmande tanke.. Bra jobbat som vanligt dumpen, ta dom ni kommer åt👊👊👊

 7. Baxnar av förvåning över alla dessa män med så litet förstånd så de söker kontakt med barn under 15 år, fattar de inte att det är olagligt? Barn är SKYDDSOBJEKT!
  (Borttaget av Admin), de är oskyldiga, mannen är en idiot!

 8. En sak jag inte förstår med dessa filurer. Hur kan man ens tro att en 14 årig flicka skulle vilja träffa en gammal gubbe?

 9. hade varit intressant om han ringt polisen , hej jag har pratat sex med barn på 13 år o förväntade mig att få träffa henne idag så jag kan våldta , men ist var dumpen här o filmade mig jag vill anmäla det ?? hur fel i huvet kan en människa ha fin ring på fingret med . I det här fallet vet vi att det är inte första gången så har definitivt räddat många barn . Mår illa när han säger att hon ska inte behöva ha läppstift o smink allt för att se till att barnet verkligen ser ut som ett barn . spännande att ses var är spännande med att våldta barn . Skulle en 13 årig pojke kontakta mig skulle det inte vara spännande jag skulle blockera direkt , direkt olämpligt

 10. Vilken liten ynklig stackare som ska ringa till polisen…. Jag blir riktigt illamående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X