Sponsorer

Han bestämde träff med vår fiktiva trettonåring för en 69. När han dök upp så blev det inte alls som det var tänkt. När han istället blev filmad så kvistade han iväg full av ilska.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA


20 thoughts on “Boxaren (Napp #403) Luleå

 1. Ännu en Luleåbo. Så jäkla bra att ni täcker hela landet. Ni är så välkomna till Norrbotten o dra fram äcklen i ljuset. ♥️♥️♥️

 2. Han skulle stannat vid ”Nä om du är 13.” Men är man sjuk så är man. Tragiskt nog.

 3. Man ser i hans ögon när han försöker vara tuff och puttar till Sara att när Patrik får tag i hans arm så förstår han ”ahh här har jag ingen chans”.

  Sara är ingen man trampar på i första taget, men tack o lov är ni två.
  Säkerheten främst.

  All kärlek till er!

 4. Ni har gjort en enastående insats mot dess övergrepp och bidrar till att göra internet säkrare, stor eloge till er för detta.

  Varje gång jag ser dessa videor är jag orolig för att ni nån gång stöter på en person som dessutom kan vara våldsam, tänk kniv eller dylikt. Snälla var försiktiga och gör allt för att skydda er när ni konfronterar!

 5. Ännu en som åkte på pumpen när de fått oväntat besök av Dumpen.
  Att ha figurerat på Dumpen är inget man skriver i sitt CV.

 6. Obehaglig typ, tur för han att han inte började veva mot Patrik ia f.
  ”Jvla h*ra” liksom, väx upp smh…

 7. Härlig kille, börjar direkt veva mot Sara. Tecken på fantastisk kvinnosyn. Välvårdat språk till på köpet!

 8. Välkommen till Lule!! Hejja er!
  Bra att ni sätter så många svin 🐷 på plats.

 9. Vilken tönt. Vifta lite och sen ett automatiskt skällsord. Han kommer inte komma långt i livet. Hans mamma kommer nog inte bli så stolt.

  Igen, bra jobbat, ni är alla barns hjältar!

 10. Wow han skulle bara röra en kvinna en gång till. Sen så bör han skaffa sig ett lexikon för att lära sig vad ordet h*r* betyder innan han kallar nån för det. Fantastiskt gjort av er! 👏🏻❤️

 11. Varför använder så många ordet hora ?
  Dom vet ju inte ens vad det betyder. Men visst det är ett nedsättande ord på tjejer/kvinnor, och de som kör med detta vokabulär avslöjar själva vilken kvinnosyn dom har. 🤬

 12. Undrar om det är lönt att kommentera. De flesta kommentarerna som inte faller inom den yttersta pk gränsdragningen ser aldrig publiceringens ljus. Har skrivit så många gånger här, men publiceras inte.
  (Resten av kommentaren är borttagen av Admin)

  1. Det här svaret gäller alla som får sina kommentarer refuserade: Vi har regler för vad kommentarer här på hemsidan får innehålla och inte. Kommentarer som inte följer reglerna publiceras inte, det är inte svårare än så.
   /Katta

 13. Skrämmande kvinnosyn, det hade slutat dåligt för en verklig 13-åring som mött detta rovdjur! Bra jobbat Dumpen, Sveriges Riksdag borde göra det olagligt att söka efter barn i sexuellt syfte, hoppas någon lyfter detta. Hur svårt ska det vara?
  Barn är SKYDDSOBJEKT sluta ta kontakt vidriga monster!

 14. Har bott på samma område som honom. Ytterst obehaglig typ. Sluta aldrig med det ni gör, tack för att ni rensar upp bland avskummen!

 15. Älskar när Patrik tar tag i armen så snabbt ! Vilken jävla reflex! Va fan vore Sverige utan er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *