Ninjaboii var ytterst försiktig när han han skulle möta upp barnet som han beställt träff med i sexuellt syfte. Han såg bussen komma in och gick fram först när han såg sin träff gå av och då skulle barnet följa efter honom från platsen så att de inte syntes ihop.

Telefonsmtal med Ninjaboii

Ninjan hade bestämt träff med barnet som skulle rymma från sitt familjehem. Han skulle bjuda på sprit och verkade hoppas på att få till en våldtäkt. Han skickade en bild på när någon suger av honom och blev så glad att barnet skulle komma att han sköt upp ordinarie sysselsättning.

Efter träffen ringde han upp och skyllde på att han gillar att trolla på nätet. Sedan ringde han upp en gång till och var arg för att han inte var välkommen hos Impulskollen då de inte har behandling för nättroll.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

14 thoughts on “Ninjaboii (Napp #401) Kristianstad

 1. Helt overkligt. Sabbar sitt liv TOTALT för att få doppa kuken i en 14-åring 🤯 Det är så man tappar hakan rakt ner i golvet. 401 gäddor utan nån form av självbevarelsedrift, som spolar sig själva ner i toalettstolen. Det bästa är dock att minst 401 barn slapp av bli sexuellt utnyttjade av dessa nötter, tack Dumpen 🙏

  1. Det kan vara både fler och färre barn. Vissa gäddor hade nog aldrig kunnat träffa någon irl och andra hade säkert kunnat förstöra tiotals…

 2. Tryggt att veta att en person som jobbar inom vården både nyttjar narkotika och vill utföra våldtäkter mot barn. Fan samhället måste börja göra mer stick-kontroller på drog användning med så vi slipper bli vårdade av folk som kan vara höga på jobbet.

 3. Usch vilket telefonsamtal. Jag fattar inte hur någon kan vara så hjärtlös och behandla ett utsatt barn på det sättet. Jag tror inte det är sant hur han uttrycker sig till den unga flickan. Fy för dig, gäddgubbe!

 4. Helt sjukt att han skickar så detaljerade bilder från arbetsplats och sig själv så många av dessa saknar helt å hållet självbevarelsedrift 😶‍🌫️

  (Det är ju bara bra för oss som vill sätta dit dom)

  Men visar också hur orädda dom varit för att försöka förgripa sig på barn för inga konsekvenser har funnits förut

 5. Av chattloggen framgår tydligt att flickan bara är 14 år, att hon tidigare har tagit överdos, att hon medicineras och att hon bor på ett familjehem. Men det spelar inte Ninjaboii någon roll, en träff i syfte att förgripa sig på tjejen ska han uppenbarligen ha till ändå. Han åker till den bestämda mötesplatsen.
  .
  Ninjaboii tar droger och vill begå sexuella övergrepp, han tror att han är allmänt överlägsen den lilla flickan. Men vad han inte vet är att tjejen är på en mycket bättre plats i livet idag, annars hade hon aldrig klarat av att spela upp något som kanske var en del av hennes gamla liv. Hon tycks ha stor distans och styrka idag, såpass mycket att hon numera kan ge förövare efter förövare rejäla snytingar, om de ens försöker ge sig på barns rätt till normal trygghet i samhället igen.
  .
  Tack till dig fiskaren. Och den där vidrige Ninjaboii… du har gjort ditt val, precis som alla andra gäddor (dag ut och dag in). Och när man tittar på hur det går för gäddorna, så tycks det inte bli så lätt för dem. Hur kan det vara värt det, varför söker ni inte hjälp istället?

 6. Måste säga att jag är rätt chockad över att enbart Dumpen lyckats, på så kort tid, få fast över 400 pedofiler. Och då får man inte glömma de forum och sidor Dumpen inte kommer in på, eller de gånger gäddan backar. Siffran är säkert betydligt högre än så. Jag som levt i en bubbla om att pedofili är något extremt litet problem och ytterst få av hela Sveriges befolkning sysslar med… Men på Dumpen ser man äntligen hur det ligger till. Till synes ”vanliga” och ”normala” (om man ska vara klassiskt fördomsfull och gå på utseende) människor som har fru, barn, stabilt jobb och ett väl fungerande liv är idag pedofiler och i Sverige är det dessutom fullt lagligt att förbereda våldtäkt mot barn så de kan gå hem och fortsätta – såvida inte en polis 1 av 10 gånger väljer att hjälpa Dumpen vid konfrontation, beslagta mobil/dator och hitta barnporr.

  Fyfan vad tragiskt att Dumpen är så motarbetade mot gammelmedia. Antar att de är avundsjuka att det är ni som kommer med journalistscoopen och inte de…

  1. Jag är inte ett dugg förvånad testa å bli medlem på typ kamrat o säg du är 12 du kommer bli spammad

 7. Hahaha älskar att han skyller på att han är ett nättroll. Ok så varför får du PANIK när de kommer med kameran istället för att dö av garv (så som ett äkta nättroll som lyckats med att lura dit ngn hade gjort)???? Du är ett nättroll och blir rädd, täcker för ditt ansikte och SPRINGER. Inte ens när de ber dig stanna så stannar du. Hahahaha gubben du är inget nättroll. Du är en pedofil. Lär dig skillnaden.

 8. Jösses vilken jäkla tur för dig att du hade huvan upp och sprang iväg snabbt som ögat,för nu har vi ju absolut ingen ANING om hur du ser ut eller vem du är. Känns det bra?🙂😄 Sluta jaga barn. Skaffa dig lite heder och moral. Bli en bättre människa. Bättra dig. Ta det här som en ordentlig läxa och tänk igenom vad du gjort och varför det är fel. Och sen bättrar du dig och gör vad du kan för att sona dina riktigt dåliga val. Du får inte skada våra barn,det måste du innerst inne förstå.

 9. Tack för ni finns! Utan er skulle samhället fortfarande har 400+ peddo som springer runt våldta barn…. Tyvärr alldeles för många som kommer inte få något straff, men det ni gör är mer än tillräckligt! Skrämmande att ni gör 1000000ggr bättre arbete än poliser!

  1. Dom kanske gör det även fast dom är tagna av dumpen tyvärr. Dessutom finns det ju tusentals andra som inte är fångade menar inte att vara negativ självklart har dumpen skrämt bort en del från att förgripa sig på barn men dom värsta individerna kanske bara hittar andra vägar 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X