Sexton månaders fängelse för grovt barnpornografibrott blev straffet för Robinsongäddan. Mannen som fick nummer 144 dök upp i augusti 2022, på en bensinmack i Vilhelmina för att träffa den fiktiva pedofilmamman Malin och hennes treåring.
Ljudfilerna som han pratade in lär vi sent glömma.

Dom: Lycksele tingsrätt B 565-22 Dom 20240326

Robinson-gäddan (Napp #144) Borgafjäll

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

10 thoughts on “Robinsongäddan (napp 144)dömd

 1. Fantastiskt, även om det tog lång tid!
  Och som sagt, vad man kan ta fel på människor och de värsta monstren finns mitt bland oss och t.o.m på TV.
  Jag hejade faktisk på ”Robinsongäddan” denna säsong. Han hade sin trygga norrländska jargong och tyckte att ”Det som sker det sker”
  Ja, det är mycket som har skett! 😡

 2. 16 månader🤬 Och så drar man av 1/3 lite över 10 månader. Svensk lag är VIDRIG.

 3. En seger för barnen! Tack Dumpen! Utan er hade detta vidriga rovdjur fortsatt fått härja fritt och förstöra livet för barn.

 4. Tack vare Dumpen som denna äckliga pedofil greps av polis. Annars hade denne avart fortsatt sponsra de vidunder som skapar filmerna och bilderna på ett eller annat sätt.

  Enligt flertalet individer så heter det ”Dumpen gör ingen skillnad.” Eller ”Dumpen förvärrar bara situationen”. Det problematiska är att ingen politiker som faktiskt kan förändra samhället har under flertalet årtionden inte intresserat sig för sådan förändring. Ni behövs verkligen, det inser man när man läser fup:en:
  ____________________________________
  ”Tomas Nyberg har berättat följande. I materialet fanns inte mycket s.k. samlarbilder, alltså bilder som endast visar nakna barn. I materialet fanns fler framställningar av våld och tortyr än vad som vanligen är fallet. Det stack även ut att många barn var 15 år och yngre, en hel del barn var i fem- tioårsåldern. Utifrån Tomas Nybergs klassificering av materialet, som tingsrätten inte heller finner anledning att ifrågasätta, framgår att 289 bilder och 36 filmer är att betrakta som särskilt hänsynslöst övergreppsmaterial. Tingsrätten ifrågasätter inte att det urval av bilder och filmer som visats vid huvud-förhandlingen är representativt för urvalet i övrigt. I materialet ingår bilder och filmer som visar verkliga sexuella övergrepp av barn som utnyttjas på ett särskilt hänsynslöst sätt. Fråga är till exempel om barn som är särskilt unga samt bundna barn som penetreras. Enligt tingsrätten gör materialets karaktär i sig att brottet bör bedöms som grovt. Även den totala mängden särskilt hänsynslöst övergreppsmaterial, totalt 325 bilder och filmer, talar för att brottet bör bedömas som grovt.”
  ____________________________________

  1 år och 2 månader blev ”straffet”, ute efter 2/3, dvs ca 10 månaders fängelse. Ett sinnessjukt skämt jämfört med den skada barnen får utstå, något som han njuter utav att ruinera.

 5. Domstolens beslut är på tok för milt. Men likväl en framgång för Dumpen och Sara som utsatte sig för viss risk i den här konfrontationen (…det var väl där hon satte den ovanan 🙂

  Den som inte har sett konfrontationen, titta via länken ovanför. Det är så härligt att se den ena civilpolisen som skymtar förbi i bakgrunden, samtidigt som Sara tar chansen att skälla ut gäddan efter noter.
  Robinson vandrar därefter iväg ensam, medans Sara står kvar i säkerhet, därefter griper polisen gäddan runt nästa krök.

  Stående ovationer med handfast klappande till hela team Dumpen! Och till polisen för en så snygg insats! Tjohoo! 👏

 6. Vidrigt, det är ett hån mot alla stackars barn.
  Hoppas att hans liv inte blir bra.
  Hut går hem, sade alltid min mormor..

  Denna pedofil, gav mig kalla kårar när han var med i Robinson. Hade väldigt svårt med hans personlighet.
  Det var något med honom som inte stämde.
  Nu har jag fått svar!
  Värsta vidriga monster, hans samtal är nog det hemskaste jag någonsin har hört..

  Det finns många andra vidriga gäddor, som matchar denna sjuka individ.

 7. Den här fula fisken måste vara en av Dumpens värsta. Eller bästa, ur barnens perspektiv. Dock löjligt lågt straff, med tanke på det vidriga beteende den här avarten uppvisat. Vad mig anbelangar hade samhället med fördel fått låsa in honom på rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Då hade fanskapet suttit i tryggt förvar för en mycket lång tid framöver.
  Men nu vet i alla fall folk vad han går för, och jag gissar att han omgivningen inte kommer att vara direkt förlåtande. Bor man på en liten ort, vilket han gör, så vet folk allt om alla. Jag hoppas och tror att ingen normalt funtad människa kommer att släppa honom in på livet.
  Han har varit nog så kaxig i det offentliga rummet tidigare, men det tror jag inte att han har så mycket för i framtiden. Han får nog istället vackert finna sig i att vara rejält i bakgrunden.
  Tack Dumpen! Så jäkla bra jobbat! 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X