Mannen kom i kontakt med vårt fiktiva barn via en webbsida. När han insåg att han chattade med en trettonåring brast han ut i:
– Tänk att jag är 60 och snart kan få se en trettonåring utan kläder!
Mannen trodde att hans stora lycka var gjord när han kom i kontakt med vårt fiktiva barn. När de pratade i telefon så blev det ett stönande samtal med massor av önskningar som barnet skulle uppfylla. Han var inte alls lika talför när vi träffades på mötesplatsen.

Här följer telefonsamtal:

Video från vårt möte:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

33 thoughts on “Snoppdragaren i Hallstahammar (Napp #400)

 1. Detta samtalet var bland det värsta jag hört, tänk om det var ett riktigt barn.

  Han borde vara inlåst på livstid.

  Man vill spy när man hör att han flåsar och säger såna fruktansvärda saker han vill göra med barnet.

  1. Som nyinflyttad barnfamilj, i samma samhälle som denna vidriga gubbe bor i (där vi har barn i samma åldersgrupp som den fiktiva tjejen i detta s.k. NAPP #400), så kände vi att en sökning på var i detta samhälle denna vidriga äckelgubbe bor är helt på sin rätta plats ifrån vår sida, självklart med hopp om att han bor så långt bort ifrån vår familj som möjligt.

   Då visar det sig så klart att utav alla jäkla platser denna äckelgubbe möjligtvis kan bo på, så bor han ta mig fan precis bakom vårt hus, på nästa gata, så våra baksidor vetter mot varandra, där han har full insyn till vårt hus och vår trädgård.

   Fan så jävla vidrigt!

  1. Bra kommentar. Sa precis till min kompis: ”ännu en gädda som ska på sexdejt i varselkläder”

 2. Nästan 100 gäddor på 3 månader(?). Tack för allt ni gör!

  Hoppas att de framtida gäddorna tänker efter innan och inser att det inte är värt risken. Att alla som aktivt söker efter barn istället tänker ”Vill jag hamna på Dumpen och att hela den svenska befolkningen får veta min sjuka perversion, eller ska jag söka vård där det gäller tystnadsplikt, innan jag traumatiserar ett barn och utan att en enda utomstående får reda på detta men samtidigt får jag hjälp för min störning? Inte heller något barn som blir traumatiserad livet ut om jag tar eget ansvar över MINA problem…” Ett utav dessa är en självklarhet – sedan att det stannar vid 400 gäddor.

  Men det är väl för bra för att vara sant. 🤷🏼‍♂️

 3. Jag mår så jävla illa… Hur kan han ens tro att en 13-åring skulle tända på de bilderna…. Vilket gör det ännu sjukare….

 4. Telefonsamtalet, man får ju ge en eloge till fiskaren som klarar det. Jag ville kräkas!

 5. Vilket äckel 🙁 snorren styr ! Som på så många andra peddosar. Det kommer aldrig att ta slut, förbered på att få jobba tills ni inte längre orkar allihop. Så tacksam att ni orkar 🙂

 6. Man blir helt mållös detta är fruktansvärt. Gäddan är 70 bast, dessa vidriga män slutar väl inte förrän döden infinner sig.

 7. På väg till himmelriket (sic!) krashlandade han i helvetet. Så välförtjänt.
  För en gångs skull tänker jag att den här gubben troligen slutar med sin groomingverksamhet efter mötet med Dumpen.

 8. Cyklar till mötesplatsen med ståfräs och förhoppningar.
  (Träffar Patrik och Sara)
  ”Jahopp, det blir att trampa hem igen då”

  Noll ånger

 9. ÄCKELskämdes inte ens utan såg bara väldigt besviken ut när det inte fanns nåt barn att våldta…så nu får man väl cykla hem då…truttar med munnen.Hoppas han cyklar omkull å fastnar i sin jäkla låda

 10. Det känns som om många av dessa pensionärs gäddor vill uppfylla drömmen om att få knulla (våldta) ett barn innan de dör. Typ som sista punkten på deras ”bucket list”. 🤯

 11. Jag tycker att just den här röstförvrängaren var ganska dålig.

  Men grymt bra fångat i övrigt. Och telefonsamtalet… usch

  1. Jag gissar att röstförvrängaren inte användes när gäddan ringdes, utan har lagts till i efterhand för att folk inte ska veta hur fiskaren låter.

 12. fattar inte att han inte ens reflekterar över att hon är ett barn, förr fanns ju inte den där lagen med 15 års gräns för våldtäkt på barn, är det så att han anser att han e så pass gammal så då är det ok för man kunde ha sex med minderåriga förut på typ stenåldern…..

 13. Oj där tog vi betet med hull & hår ända ned i magen, jobbigt läge och dumpen kände vi nog inte till innan detta !!
  Riktigt äckligt och jag är fortfarande fascinerad av att det verkligen finns gubbar som tror att de är intressanta för småbrudar, vad är det för feeeeeel !!!?

 14. Att få veta att en sån här människa finns i staden jag bor i, det är så himla sjukt! Jag undrar hur fan denna snubbe inte skäms😭

 15. Röstförvrängaren måste vara pålagd efteråt va? Han kan inte varit så dum att han lyssnade på denna röst och trodde det var en liten tjej. Eller jo kanske det. Och som vanligt,HELT utan självinsikt. Tro att en 13årig tjej vill vara med honom. Och att bilderna han skickar är sexiga. Så otroligt skrämmande att det finns sådana människor. Han kommer att skada en ung tjej någon gång i framtiden🥺 Han ska låsas in på RIKTIG livstid. Svensk rättsväsende är ett STORT jäkla skämt. Fy fan🤬

  1. Självklart är röstförvrängaren lagd på efteråt. Han sa ju att han gillar fiskarens röst, och dessutom tror jag inte han skulle stor r*nkat till rösten om det lät som en robot.

 16. har blivit lurad förut , alltså har han fastnat o försökt få till det med barn tidigare . Han försäkrar sig ganska många ggr om att barnet är 13 år så man kan inte anta annat än att det är en väldigt viktig del i hans fantasi . hoppas att det räcker att fastna här för att inte vilja skaffa fler offer . snälla låt barn vara barn . åter bra fångat

 17. Åh så besviken han blev, ”då är de väl bara åka hem igen”… Ja åk hem och släck ner ditt internet för alltid! USCH

 18. Skulle han cykla med barnet i cykellådan eller hur tänkte han? 🧐 Ser synen framför mig: han FLÅSANDES och kåt med kuken i ståfräs på cykeln, cyklandes i FULL JÄVLA FART för att snabbt få komma till, och den stackars flickan sittandes ihoptryckt i cykellådan som fullständigt ÄTS UPP av hans kåta blickar! Stor risk att han hade cyklat in i ett träd 😂😂😂 Bevare mig väl att denna gäddans kåta planer inte gick i lås 🙏

  1. 😂ja var nog ingen airbag i den lådan när trädet kommer😂😂👌.
   Tack Dumpen får en ny fångst.

 19. Enda han var ledsen över var att barnet inte kom. Riktig plutmun och som ett barn” bara och gå hem då” inget snack om att han borde söka hjälp eller ens någon riktig skam i hans ögon. Han nämnde sin tidigare partner som dött på ett osmakligt sätt med nämner att hon dött men nu har han en barn han ska ha så det gör inget..

  Såg någon kommentera att han kanske tyckte de var okej för att förut gick lagarna längre ner i åldrarna än idag. Men han har väl funnits i samma samhälle som alla Andra och sett det utvecklas ?? 15 års gränsen har funnits länge.

  Jag skulle vilja argumentera att oavsett vilken lag som funnits om en vuxen man vill ligga med någon under 18 så är Något lite Kocko.18 är så ungt det med, varför lägre ???

  Angående röstförvrängaren såklart är den pålagd efteråt.. helt omöjligt annars att han gick på det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X