Phil började med en liten strandbild. Sedan fortsatte han att klä av sig, plagg efter plagg tills bara snabeln syntes. Han körde med långa sexnoveller om vad han skulle göra med vårt fiktiva barn och till slut bestämde de träffa. Han var glad sålänge han bara såg barnet. När han såg oss surnade han till ordentligt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

22 thoughts on “Phil fast kortare (Napp #388) Malmö

  1. Barn och ungdomar vill INTE bli våldtagna , de vill inte träffa gubbar , folk skrattar åt er och era gränslösa beteenden, med lite självinsikt och en spegel kommer man långt.

    1. Har du rätt i! De här gubbarna är fanimig patetiska som tror en ung tjej vill ha dem haha.

  2. Fi f-n vilket äckel Kan inte hjälpa att jag får flashar om hans kalsonger när jag ser hans skitiga keps 🙁 tur att ingen flicka råkade ut för honom !!!!

  3. Det faktum att ni fiskat fler gäddor än vad det finns dagar på ett år är både sorgligt och suveränt. Sorgligt eftersom det finns så många. Suveränt eftersom ni är hjältar. Den här mannen verkar helt iskall och insiktslös. Helt utan skam i kroppen. Tragiskt. Tack för att ni finns!

  4. När jag var 14 år tyckte jag att 30 åringar var gamla gubbar.
    Dumpen gäddorna måste ha begynnande demens och tro
    sig vara fräscha och attraktiva.
    Vilka äckliga varelser.
    Tack för er fantastiska jobb dumpen.

  5. Har du egna barn?
    Han: De är vuxna, tyvärr.

    Dels låter den meningen oroväckande, men visar även på det sätt -hur- han tänker.

    Vidrig typ.

    1. Jag tror att han bara fick kortslutning i hjärnan, d.v.s. att han avsåg ett arrogant ”tyvärr” som var riktat till Dumpen, dylikt ”de är vuxna så tyvärr för er del så kan ni inte påstå något angående ageranden mot mina barn”.

      Men det påståendet avser enbart nutid och säger ingenting angående om de kan ha varit med om något när de var barn. Det var inget definitivt ”nej, jag har aldrig”.

      Han verkar ha ett väldigt lantligt ordförråd, och finska som modersmål.

      Fler frågor varit bra.

      Många missförstånd i konfrontationen. Han sa ”Jag har aldrig misshandlat någon för det. Nära har det varit en eller två gånger”.

      Sen trodde han även att ni ställde frågor angående om hans vuxna barn skulle skriva till Dumpen.

      Han verkar höra varannat ord bara. När ni sa ordet ”du” i samma mening som ordet ”misshandel” då verkar han genuint tro att ni hotade honom, och när Patrik då sa att det var han som hotat, då klarade han inte av att ens förstå vad det var som Patrik hade missförstått så att han kunde korrigera missförståndet.

      Han verkar ha lite guldfiskminne och hans darrningar kan nog ge en del ledtrådar om vad som är orsaken. Tidig alkohol-demens kan yttra sig så där.

  6. Vilken dröm att se honom tillsammans med sina barn. Lovely!
    Man kan hantera sina begär på tusentals olika sätt så de flesta förstår nog hur sjuka de är……. Om de söker hjälp och träffar någon regelbundet som alla andra gör för sina besvär så är det bättre än ingenting. Tills vidare kan vi låtsas att korta fängelse straff och rehabilitering kan få något som inte går att bota att försvinna. 🫠

  7. Han kommer aldrig söka hjälp för sitt vidriga beteende. Han tycker det är helt ok o skicka äckliga bilder o meddelande till ett barn. Fy viken arrogant o dum gubbe. Till på köpet, har han mage,( ja det har han, en stooor) hotar han er🤬 Anmäler ni det?

    Tack för allt jobb ni lägger ner❣️

  8. Fy fan man spyr . Visa äckelsnoppen med gråhåret. Slutar detta aldrig. Stackars hans barn när de ser detta. Till och med en gammal tant som jag skulle springa och skrika om jag träffade en sån.

  9. Jag har alltid velat tro att innerst inne vet alla män som han att det de gör är fel och att de verkligen behöver och vill ha hjälp. På senaste tiden har jag dock börjat tvivla på det. De finns faktiskt, männen som inte alls tycker att det de håller på med är fel, att de måste sluta med det och söka hjälp. Jag har intalat mig själv att deras reaktioner enbart är en försvarsmekanism i en pressad situation, då de blivit avslöjade. Den finns tydligen där, den rena sjuka ondskan, och det är en smärtsam och bekymmersam insikt.. 😟

  10. Jag tycker att det borde vara tillåtet att säga att en pedofil är ful. De är ju inte speciellt fina. Hans grad av fulhet kan dessutom enbart ske vid allvarlig sömnbrist. Om man sitter och raggar på barn hela nätterna så att man blir vaken av det blå ljuset från skärmen och inte går och lägger sig när man bör, då får man ett ansikte som hänger så där mycket. Det sker inte när man går och lägger sig i tid.

  11. Otäck och oerhört instabil människa. Han kunde lika gärna tänt till riktigt och tagit till våld ,kniv eller liknande. Var försiktiga.

  12. Ni är så j***a grymma ”Dumpen”! 💖
    Helt outstanding! 💖
    Varje gång ni lägger upp ett nytt napp blir jag så förtvivlad, arg och ledsen över alla SJUKA män som finns ”därute” och som ger sig på ”våra” barn. De är SÅ MÅNGA! 👴👨👩‍🦲👨‍🦳🧔🧟‍♂️😭😭😭😭😭😭😭🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
    TACK för erat idoga arbete i pedofilkampsförintelsen! 💖💖💖

  13. Väldigt obehaglig gädda där, först sitta i bilen för att åka-sen gå ut o försöka försvara det hela ?
    Verkar vara en hel del lösa skruvar ..

  14. Självinsik och en spegel kan ta en långt:
    * 50 år för gammal
    * Aldrig sett insidan av ett gym
    * Klär sig som en bonnlurk
    * Gula tänder
    * Gränslöst beteende

    Han borde satsa på någon i hans egna ålder istället. Bra jobbat att ni fångade och varnar folk för idioten.

  15. Ush att se sin pappa eller fd sambo betee sig så här grisigt och ansvarslöst, jagandes efter att stoppa den gamla snoppen i ett barn… 🫣 Vi får väl alla hoppas att han slutar med detta sjuka beteendet nu…

  16. Hur dessa gäddor tror att unga flickor och pojkar ens skulle vara intresserade av dem är ett mysterium. Lite självinsikt bör väl varje människa ha?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X