Han ville ha nakenbilder och spruta både här och där på vårt fiktiva barn. När de skulle ses dök han upp arbetsklädd mitt under arbetstid, i arbetsbil. Vi har valt att maska bort alla företagsloggor men företaget är informerat om mannen som vill våldta barn på arbetstid.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

24 thoughts on “Våldtäktspaus (Napp #387) Klippan/Helsingborg

  1. Detta var väldigt viktigt att han åkte dit. Bra jobbat. Han skriver bara om sina egna begär till barn hur han ska köra in den där och där och göra en våldtäkt i allt också samtidigt utan att som jag kan läsa det till: Bry sig ett dugg.

  2. Vet inte vilka gäddor som är värst, de som vet om att de är pedofiler och försöker dölja det eller de som inte vet om att de är pedofiler och inte försöker dölja det

  3. det här har ju tagit allt till en ny nivå , dom verkar nästan nappa snabbare om dom vet att det är ett barn som har problem . så sjukt ! Dom skiter uppenbarligen i att det är ett barn som mår dåligt o det är inte heller några bekymmer att försöka göra barnet gravid …denna fixering vid att få begå våldtäkt utan kondom så både sjukdomar o barn kan ges . Har dessa män inget konsekvens tänk alls , usch så arg man blir

    1. Total kortslutning. Medveten att ett barn mår dåligt, trots det släpper alla normala spärrar hos denna sjuka typ! Det finns grader i helvetet, sjukt så illa det kunde gå utan er! Denna gång…

  4. Jag har barnen tills på måndag, sen var det ett jävla gapande och tjatande om knulla doggy och alla hål hit o dit, riktigt ivrig gädda detta!!….iiinte lika ivrig o talför när P o S dyker upp 🙄….sicket as, stackars barn när de blir varse….blir bara värre och värre.

  5. Men vilken vidrig typ.
    Har barnen i helgen😱 Men sen ska han ta ta sig an och våldta, någons annans barn, ett barn som redan har andra problem i livet.
    Det är så in i helvete grönjävligt det dessa fula fiskar sysslar med, fy fan är lindrigt sagt.
    Dessa fiskar ska aldrig släppas utan ständig bevakning, det är en bråkdel som fattar galoppen och tar emot en behandling, får insikt i att dom begår fruktansvärda brott. Men triggern för barn ligger tyvärr kvar i deras hjärna.
    Resultaten hittills på dumpens inhåvningar, visar på att det är stora stim som lurar i vassen. Tack vare Dumpen så har samhället börjat fatta, hur illa det är ute i vår verklighet.

  6. Det blir värre och värre.Altså vilken tönt.
    Också på arbetstid måste ha tappat hjärnan med rötter och fäste o alltihopa
    Usch om allt gått som han ville göra med barnet.
    Man skäms ju snart att vara man
    USCH.

  7. Kör utan bälte också. Visst minsta problemet i sammanhanget. Men skicka till polis så kan han åtminstone torska på nåt straffmässigt sett och få böter för det.

  8. Mycket bra jobbat…
    Hoppas människor lär sig!?
    Barn ska få vara i fred från Pedofiler & hoppas hoppas ett straff hjälper.
    Varför varför finns detta barnen behöver inte detta.
    Snusk gubbar mm

  9. Dom rör sig i vårat samhälle bland vanligt folk det är det som är det läskiga och jag tror att många har gått förbi en pedofil i samhället det är jag ganska säker på

  10. Låt bli barn och ungdomar, hur svårt kan det vara. Vi vuxna ska guida och ledsaga de unga genom livet. De ska kunna lita på oss.
    Barn och ungdomar är vår framtid.
    Dessa ondskefulla varelser som vill våldta barn, och som dessutom har egna barn .
    Tack för att ni finns dumpen

  11. Jävla äckel alltså.
    Kolla hur snabbt fanskapet försvinner hahaha

    Så sjukt tillfredställande när dessa träskallar tas på bar gärning.
    Fantastiskt bra jobb ni gör alltså!

  12. Blir så äcklad, hade fanskapet på jobb här om dagen.. Kokar i kroppen när man ser detta..

    Ni gör ett så bra jobb 🙏

  13. Tack, för att ni finns. Patrik, Sara och alla era medarbetare. All kärlek till er alls!

  14. Han e helt rökt den killen.
    Företaget måste ju vara helnöjda också som får ”gratisreklam” på Dumpen…

  15. Ännu en vidrig våldtäktsman. Bra jobbat Dumpen. Jag blir illamåendes när jag tänker på om han skrev så till mina barn. Eller om han stod utanför min dörr för att han trodde att barnen var ensamma.

  16. Usch! Ska spruta här och där och slicka ”ungen” i rövhålet. 🤮🤮, hoppas på rejäla straff i framtiden.
    Bra att han fick ögonen på sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X