Här gick det snabbt från en inledande bild till ett möte. Han dök upp för att träffa ett barn men sprang snabbt iväg när det blev två vuxna.

Huruvida mannen verkligen är fritidspedagog eller inte vet vi inte.

Skulle någon veta var han arbetar så är vi tacksamma för tips.
Uppdatering: vi vet var han arbetar nu, tack för hjälpen!

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

15 thoughts on “Är gäddan fritidspedagog? (Napp #389) Malmö

 1. Det är intressant att president Joe Biden i sitt state of the union-tal, nämnde ökat skydd för barn mot pedofiler. De som redan har livstidsstraff i straffskalan för våldtäkt mot barn även när barn begår våldtäkter.

  Vi har väldigt milda straff och ändå så tror jag att vi aldrig har hört en statsminister prata om problemet.

  Finns fortfarande tid för Ulf angående att visa att han blir den första som bryr sig.

 2. Ytterligare en vidrig pedofil, det tar tyvärr aldrig slut. Tragikomisk att han lutar mot Childhoods skylt 😢 Tack för ert idoga arbete ♥️

 3. Säger sig inte vara mördare, för då skulle han inte kunna jobba som fritidspedagog.
  Men som barnvåldtäktsman, tycker han är helt okey.
  Människor som tänder på barn söker sig också till jobb där barn finns.
  Skrämmande 🤬
  Finns det trygghet för barn någonstans i samhället ?

 4. usch , man blir så trött o är inte förvånad om han faktiskt jobbar med barn . jag hoppas dom som jobbar med han faktiskt kollar på den här sidan o har identifierat honom

 5. De säger att 1% av män är pedofiler. Säg att kanske 4 miljoner män är vuxna nog att ha sex. Det betyder att det finns ca 40 000 män som är pedofiler i Sverige. Av de 40 000 har Dumpen avslöjat ca 370 st. Det är mindre än 1% av dem….

  Sååå, detta kommer aldrig att ta slut…

  1. Det ger ett perspektiv på hur utbrett det är..Tragiskt!!
   Tack Dumpen, ni gör ett superjobb✨

  2. Även om Dumpen inte tar fast alla så skapar de en osäkerhet och rädsla som hindra en stor del av dessa perversa män att agera på sina impulser. Det är en förebyggande insats de gör.

 6. Han behöver använda två händer för att sätta in en prilla. Han är definitivt en sån som alla skrattade åt, innan han började uppfattas som en äcklig pedofil av hela svenska folket.

 7. *28 år äldre. Men ni fattar när ni ser videorna. Barnens profiler skriver saker som ”hatar soc”. De är helt trasiga. En annan lade upp en video på ett tidningsklipp som avsåg våldtäkten på henne.

 8. Tack så mycket dumpen, jag gick på skolan där han jobbade förut och min väns syskon går där. Tack dumpen! gör ett fantastiskt jobb

 9. Denna person har jobbat som fritidspedagog för min 7-åriga dotter. STORT TACK dumpen för att ni tog fast honom och uppmärksammade hans nuvarande och förra arbetsplats.

 10. Han jobbade på min skola men slutade 2022. DEt är hämskt att se sin gammla fritids pedagog på dumpens hemsida. Men jag är glad att ni fångade honom.

 11. Detta kommer väcka känslor okej men det bör synliggöras ändå.
  Jag förundras över alla ni som tror och inbillar er att detta ska ”ta slut” en dag och önskar er fler mentalsjukhus: ni bör veta två saker; 1) Det är denna typen av människor som d r e v mental sjukhus. Så tänk på detta faktum när ni önskar fler mentalsjukhus. Det är inte pedofilen som blir patienten utan du och jag och pedofilen som anställs.
  2) Det är eran begränsade verklighetsuppfattning och ovilja att inse sanningen i de allra flesta fall som bidrar till att göra det möjligt för en vuxen man att upprepat våldta småbarn och arbeta i barnens närhet; alla ni som a u t o m a t i s k t tillskriver positiva värden som förtroendeingivande och tillitsfull till en man ni absolut inte vet något om annat än att han är just man och kanske gift med barn själv; allt det är oftast endast en ”täckmantel” för att osynligt glida förbi er helt utan misstanke. Om din man, bror, kollega uttrycker vissa detaljer, visar ointresse för ”vanligt sex mellan sin fru och han själv”; börja fundera lite kring detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X