Sponsorer

Mössan hade nästan hunnit glömma bort sin egen ålder när han chattade med vårt fiktiva barn. De skulle träffas för en liten bilvåldtäkt. Istället blev det en konfrontation där han försökte glömma sig under mössa.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

18 thoughts on “Mössan (Napp #386) Karlstad

  1. Det är en sån där osynlighetsmössa som han använder. Det är därför ingen ser honom när han har den nerdragen över ansiktet.

   1. 😅ja!sån tjillevipp mössa vätten har i trolltider.vrid på den å vips så är man osynlig!

 1. Det är sorgligt och förfärligt nog att vuxna ens ger sig på barn. Men att se gång på gång att de gärna utnyttjar barn som uttrycker att de mår dåligt är fruktansvärt. De kan skriva att dem både försökt ta självmord, är inlåsta på både cis och är fosterhemsplacerade. Men noll empati finns, inte ens en tanke om att ”fan vad fel detta är”.

 2. Men alltså dra ner mössan vad hjälper det , är du på plats o blir filmad är det redan försent . Så om barn mår dåligt erbjuder man alltså knull . Vad var tankegången här när han själv säger barnet mår dåligt , han har uppfattat det helt o ändå är det pinnen mellan benen som är viktigast , ibland när jag ser dessa videor så tappar jag hoppet helt . Dessa män har internet som ett smörgåsbord av barn o man mår illa av det . dom ser oftast helt normala ut o lever städade liv . vem kan man lita på idag . Tänk att alla gör det här för första gången och då fastnar man hos dumpen . usch 🙁 bra fångat igen

 3. Ännu en som ursäktar sig för att leta barn att våldta pga dåligt mående. Så om man mår dåligt ska man förstöra ett barns liv???
  Själv tyckte han att det bara va ett skojigt äventyr, men ändå så försöker han att gömma sig under mössan…. och lägger ansvaret på barnet.

  1. Ja han rabblar på om att barnet mår dåligt och därför dök han upp.. dök upp för att göra vad? Hjälper det med mående ? Att sexuellt ofreda någon online med otäcka chattar tror jag inte hjälper heler

 4. Lenny från möss och människor.
  Gädda 386 från mössor och barn är mycket ondsint och menar inte andra väl enligt det han skriver, säger och visar. Här har vi ett barn som mår dåligt och då är det rimligt att försöka fullborda våldtäkt? The end. Tack ännu en gång för era insatser Dumpen.

 5. Man har ju redan sett ansiktet, och han såg ju han blev filmad hur hjälper det att dra mössan över huvudet? Ser ju bara löjligt ut av en vuxen man

 6. Ungefär som en struts som stoppar huvudet i sanden ”ser jag det inte så händer det inte”.

  (Däremot en myt att strutsar stoppar huvudet i sanden f.ö).

 7. Jäkla mössa😟 Jag som så gärna ville veta hur han såg ut. 😄😄😄

 8. Strutstekniken funkade så där bra

  Hon mådde dåligt och han ville träffa henne för skojs skull.

 9. Härligt att ni kom och rensade upp i min vackra stad Dumpen😊 Välkomna åter till Solstaden☀️. Men vilken patetisk människa, mössan i ögonen och så de där urvattnade bortförklaringarna man hört många gånger förut. Det är bara lågt.

 10. Det är för bedrövligt att se alla dessa pedofiler, höra deras idiotiska svar till försvar.
  Jag har klarat mig rätt så bra som liten och förmodligen inte blivit lika hårt utsatt som många andra, men visst finns det ärr som tynger än idag.

  Ni gör ett fantastiskt arbete både bakom kulisserna och framför kameran.
  Jag har verkligen inget till överst för dessa människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *