Limp Dick kom med gelegallon, spraygrädde och kondomer för att baka tårta av vårt fiktiva barn. Han kom och tittade på vårt fiktiva barn som om hon vore en gourmetmiddag. När han såg oss försvann minen och han knatade iväg. Han hade glömt att stänga väskan och både kondomer och spraygrädde syntes väl.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

47 thoughts on “Kondomer och spraygrädde (Napp 385) Umeå

 1. Bra jobbat Dumpen!!
  Ni behövs mer än någonsin.
  Här kommer en liten fredags swish.
  Trevlig helg

 2. Fabulous. Geléhallon och spraygrädde.
  Det är inte varje dag man ser någon bli besegrad av kondomer. Det visade gäddans sanna intentioner och det tackar vi för.

 3. Ytterligare en pajas som inte har några spärrar!!! FAN vilket bra jobb ni gör ❤️ ALLA ni på Dumpen….-”Grattis på födelsedan Johannes ” en klassiker direkt …väskan full av spraygrädde o kondomer, vilken ynklig jävel 🤮…stackars, stackars döttrar när de får se sin pappa på walk of shame, usch

 4. Ni är otroliga , att ni orkar , stor eloge till Er.
  Utan er, vad hade hänt med barnen !

 5. Träffade en gammal klasskompis idag och hann med idag att diskutera hur folk misslyckats i livet när en av våran gemensamma klasskompis visat sig vara en gädda också

  1. Och en annan sak, har ens egna bästa förbrukningsdatum passerat ska man ge fan i barn, och då i sådana fall enbart om man är i samma ålder.

   Ditt datum har passerat med råge, termer som du kanske förstår då våldtäkt inte är ett utav dem.

 6. Jag kan inte förstå varför vår ”statsmedia” inte ställer sig bakom Dumpen och sänder, skriver och avslöjar dessa monster.
  Dumpem har räddat och räddar massor av barn från ett livslångt trauma med drogmissbruk, självskadebeteende, självmord, etc.
  Alla dessa gäddor borde likställas med fullbordad våldtäkt av minderårig så fort de cchattar med Dumpen i tron att de chattar med en minderårig i syfte att träffa de ”live”.

 7. Han tycker att det känns hetare att chatta med någon som är yngre än hans egen dotter, och att göra det när dottern är bredvid.. Och här borde man om inte förr inse att man har en farlig störning och hejda sig. Istället köper han grädde mm och ger sig glad i hågen iväg för att förgripa sig på en flicka, ett barn! Vilken eländig människa.
  All medkänsla till hans anhöriga, skammen är enbart hans.
  Tack till alla på Dumpen

 8. Grattis på födelsedagen. Önska dig hjälp! Grädden till tårtan och de medhavda ”ballongerna” får sparas till ett annat tillfälle. Jag blir så arg när han står och granskar det fiktiva barnet som ett objekt för sina lustar. Skäms!

 9. Nybliven följare här på Dumpen.
  En Norrländska som känner sig villrådig och bestört…

  Som barn visste man vilka som var ”drägget” här i samhället.
  Vilka som var lite halvkriminella, hustrumisshandlare, alkoholister eller ”snuskgubbar”.
  Man fick förmaningar om vilka man skulle hålla avstånd till.
  Ändå så råkade jag ut för ett par ”tafsare” som barn.

  Nu, 40 år senare så har allt ändrats. Numera vet man ingenting då saker sköts via internet.
  Vem och vad ska jag hålla koll på för mina barns skull?
  Pedofiler och annat oknytt har en enorm buffé på nätet att välja från. Eller en diger meny med naiva och godtrogna barn att chatta med. Utan att jag som förälder vet något… alls…
  Våra barn ska få vara naiva och godtrogna barn! Trygga… Säkra…

  Fy fan säger jag bara.
  Jag är glad över att någon har modet, viljan, drivet och engagemanget att värna de våra och lyfta ut förövarna i ljuset där de hör hemma.
  Tack ❤️

 10. Detta är ju vidrigt- han skriver om att han skall skjutsa ena dottern till nåt,sen den yngsta dottern till simskola- och samtidigt skriver han med en ,som han tror,14- årig flicka? Han borde ju besinna sig o tänka på sina egna barn och dra i handbromsen liksom?! Hur i allra glödhetaste h- vete tänker han och andra män när de gör sånt här?? När han tittar på sina egna flickor borde han ju klarna till och tänka” vad fasen håller jag på med”? Men icke- istället köper han spraygrädde och Geléhallon och tänker använda ett 14-årigt barn som nån jäkla Födelsedagstårta liksom? Jag spyr! Och vid konfrontationen är han tyst som en mus och tar inte ens emot visitkortet som Patrik försöker ge honom? Jag tycker så synd om hans döttrar som nu troligtvis skäms ihjäl när detta kommit ut här. Hur i allsin dar skall vi få stopp på dessa vider till män så att de INTE går från tanke till handling utan låter det stanna vid fantasier- för det kan vi ju inte styra?
  Tack för att ni orkar- ert jobb är guld värt alla dar i Veckan👍🙏

 11. Ja, jag tror att han brände upp sin relation med sina barn.
  Är själv pappa till 3 döttrar!
  Har mardrömmar och blivit överbeskyddande efter att man har sett alla 385
  Grymt jobbat ❤️❤️

 12. Att få se sin egen pappa på det här viset med vetskapen om att han mycket riktigt har två döttrar, en som tidigare nämnt fyller 16 och en som är ospecificerat antal år yngre..

  Det gör man att som storebror till dessa två, känner en sån enorm besvikelse, avsky och ilska. Att man inte bor på orten detta utspelar sig i är ju visserligen en fördel för mig, men oron är ju än större för hur mycket mina systrar kommer att få.

  Jag har ju aldrig någonsin fått ett tydligare bevis på att man aldrig känner en person till 100%. För detta kom som en blixt ifrån klar himmel, åtminstone för mig.

  1. Hej du , fint du skriver och kan ta avstånd från din pappa. Du är såklart oskyldig i detta som dina systrar är 💗

  2. All styrka till dig & dina systrar. Hoppas ni får stöd & hjälp & ta väl hand om varandra.

  3. Hej Storebror!
   Önskar att dina systrar får mycket stöd då detta elände kom till kännedom. Så otroligt tragiskt för hela familjen.
   Känner inte till hur bra kontakt du har med töserna, men hoppas att du kan prata med dom om din pappa.
   Ni ska ej bära skam.
   Den ska er pappa ha.

  4. Förstår att detta är en enorm chock och ett otroligt svek för er alla i familjen. Jag hoppas att ni kan finna ro i detta med tiden. Alla sår läker inte med tiden, men de slutar att böla tillslut.

   Ni har varandra, du och dina syskon och det gör mig glad.

  5. Jag beklagar verkligen sorgen och hoppas att alla lämnar dig och dina syskon ifred. Ingen ska betala för sina föräldrars synder så detta behöver sägas till alla som har tankar på att inte göra det. (Borttaget av admin) Barn slutar inte älska sina föräldrar, de slutar älska sig själva. (Borttaget av admin)

  6. All styrka till dig och dina syskon. Hoppas du och familjen får det stöd ni behöver. ❤️

  7. Detta kom som en blixt från himlen! Så sant du skriver att man inte till 100% känner en annan person. Det gör så ont i mig att J utsatt er för detta sjuka beteende. Styrka till dig och dina systrar. Jag hoppas ni får stöd och hjälp att hantera detta 💙

 13. Undrar hur gäddorna skulle reagera om deras egna barn blev utsatta för detta? Skulle de tycka det var OK? Blir rädd av att se hur vanligt det är med så många gäddor runtom i landet och speciellt som är både föräldrar och farföräldrar. Utan att mena att det är mer ok om man inte har barn.

  Dumpen behövs! Blir imponerad av erat driv, engagemang och styrka i detta! Ni gör ett massivt jobb som är så viktigt! Tänk vad många barn ni räddar!🙌🏼❤️ TACK!❤️

  1. Jag känner till en man som förgrep sig på sina styv/bonusdöttrar. När hans egen lilla dotter skulle leka med kompisar, tillät han dom inte leka om endast kompisens pappa var hemma. I detta fallet vet vi inte om han förgrep sig på sin biologiska dotter eller om hon var för ung för honom vid det tillfället. Nu lever mamman och döttrarna på skyddad ort.

 14. helt sjukt att han tittat på sin dotter o undrat om hennes polare vill göra nåt med han ist för att tänka hoppas ingen kontaktar mina barn på det här sättet . Nåt är allvarligt fel där . han har dessutom blivit utsatt för utpressning o ändå inte lärt sig läxan o sen vägrar han att ta emot den hjälp han kan få . stackars familj

 15. Man blir ju orolig över situationen hemma 🙁

  Otroligt pinsamt och sen blev han arg över att det inte var ett riktigt barn han kunde spruta grädde på

 16. Älskar Saras underbara stil.😀Bra att ni sprider skräck bland peddosarna. På dom bara ! Tyvärr ska tilläggas att det kryper upp äckel ur jorden varje dag. Med det sagt , grymt jobbat

  1. Håller med!
   Jag tycker att hon är sjukt bra och oftast väldigt pedagogisk.
   Hon kan också se människan bakom den snedvridna läggningen. Det är starkt.

 17. En STOR eloge till ni modiga själar som ställer upp som lockbete för gäddorna!

  Det måste vara fruktansvärt obehagligt att stå där så utsatt för de vidriga gäddornas lystna närmanden.

  Och farligt också, som man kan se i föregående gäddfångst när gäddan nästan kör ner henne.

 18. Det är något alldeles extra äckligt med denna gäddan. Så förbannat dryg mot barnet och kallar henne naiv och godtrogen. Och han sen då, som går ut för att kleta ner ett barn med sprutgrädde och skämmer ut sig för hela svenska folket. Detta trots att han åkt dit innan för samma sak. Som att en ung tjej skulle vilja ta i honom med tång. Vad kallar man en sån idiot om inte… Just det.. Naiv. Godtrogen. Spyr!

 19. Ondskefulla varelser! Håll er för alltid borta ifrån barn och ungdomar. Vi vuxna ska vara deras ledsagare och trygghet.

 20. Hej Storebror!
  Önskar att dina systrar får mycket stöd då detta elände kom till kännedom. Så otroligt tragiskt för hela familjen.
  Känner inte till hur bra kontakt du har med töserna, men hoppas att du kan prata med dom om din pappa.
  Ni ska ej bära skam.
  Den ska er pappa ha.

 21. Det kvittar att tjejer mognar fortare än killar. Det kvittar om en tjej själv är villig och jättegärna vill ha sex eller naken närhet. Det finns en åldersgräns av en anledning. Barn är fridlysta!!

 22. Man bara kokar!
  Jag är så glad så lnge jag inte känner någon, men förstår att det kan komma en dag…de är ju överallt.

  Om dom inte tar emot er lapp, så envisas. Dom måste söja hjälp!

 23. Det blev som man brukar säga ”grädde på moset” för gäddan…ett besök från Dumpen. Rätt åt äcklet.

 24. Så bra att det blev en fångst. Mina tankar går till familjen. Så hemskt att få vara med om. Känner igen snubben. Han bor i samma område som mig. Har sett honom runt barn. Kan inte riktigt placera hur, var och när. Men kepsen och utseendet känner jag igen. Jobbar på ett företag i närheten. Eller jobbade, kan jag tänka mig.

 25. Hemskt för hans barn att han inte tagit hjälp av vården tidigare och låtit barnen slippa bevittna hans jagande efter andra barn… Det positiva med detta uppdagandet är i vart fall att hans barn kan se sin pappa i ett nytt klarare ljus och skydda sig själva mot honom samt att han inte längre kan sukta efter och potentiellt förgripa sig på deras kompisar… Tragiskt för alla parter. Hoppas han söker vård.

 26. Kan juh alltid skylla pá att han inte kan läsa ordentligt men som vanligt så fattar man att han är medveten om ålder.

 27. Jävlar så besviken han blev :p
  Imponerande att ni orkar åka land och rike runt för att förhoppningsvis få till en konfrontation.
  Starkt jobbat! 👊🏻

 28. Tanken på att det hade kunnat vara ens lillasyster eller dotter som blir utsatt.. Så vidrigt. Råkade se en video på tiktok där en mamma i USA ”sålde” sin 18 månader gamla dotter till flera män för pengar till knark. Flickan blev så förstörd av alla övergrepp så hon dog. Mamman lämnade henne på sjukhuset för att dö ensam. Jag har inte kunnat sluta tänka på den stackars lilla flickan, skräcken och smärtan hon fick uppleva.. usch så hemskt. Det är en sjuk värld vi lever i! Fortsätt med det ni gör, kan ni få fast EN enda person och rädda ETT barn så är det guldvärt! Det måste vara oerhört tungt att göra detta. Jag är inte rik men har swishat ett litet bidrag. TACK för det ni gör!! Ni är hjältar!

 29. Det är mycket som är skevt med den här gäddan.

  Angående att barnet är 14 år.

  Pedofilen: ”Oj då. Visst kan jag skrika ändå 😊 Tjejer brukar mogna tidigare än killar ”

  Då kan han mena flera saker.

  Antingen menar han att han plötsligt har blivit utvecklingsstörd till den grad att han har förlorat minst en tredjedel av din utveckling så att en vuxen och ett barn kan ligger på samma nivå.

  Eller så menar tror han att en 14-åring kan vara tre gånger så mogen som sin faktiska ålder d.v.s tre gånger sin nuvarande livstid så att de skulle kunna ha något gemensamt.

  Eller så vill han bara lura barnet till att få upplevelsen att det är normalt för barn att bli våldtagna av pedofiler.

  Han nämner i chatten att han har blivit påkommen tidigare med att ragga på barn så att han har varit föremål för utpressning och trots det så fortsätter han med att försöka hitta barnoffer.

  Han skriver att hans dotter är ett år äldre och ”Visst har tanken kittlat lite om någon av hennes kompisar var sugen 😉” och ”Det är trevligt med nyfikna unga tjejer 😊”. Till och med hans dotters kompisar har varit föremål för hans funderingar om att våldta barn.

  Han försöker undvika att barnets lärare upptäcker att barnet skriver med en pedofil ”Aha bäst att vara försiktig med vad man skriver då 😒” .När han vill att barnet ska berätta om tidigare våldtäkter av barnet skriver han ”det är nog bäst att vänta tills efter skolan 😉”

  När han sitter på pizzerian med sin dotter skriver han:

  ”Angående ålderskillnad är det förstås för att det upplevs fel/konstigt att det blir upphetsande.😊 Mmm om du satt här i mitt knä 😍 Jag tror att det skulle gå bra, du är ju inte så stor 😉” ”Mmm 😙 Känna smaken av dig ❤️” ”Inte heller om min tunga skulle råka slinka in i din lilla snippa 😙”

  Inte ens när han har sin dotter framför sig som är i nästan samma ålder, så vägrar han upphöra med sitt sexchattande med barn trots att han förstår att det ör fel.

  Hans arbetsgivare borde ju sluta låta honom ”arbeta” hemma framöver. Mycket arbetstid som går till att chatta med barn för att lyckas med våldtäkter. Han skriver att han ska jobba hemma och smita iväg från jobbet för att kunna våldta. Även ”Bra med Teams-möte, man kan göra annat vid sidan ifall man vill 😉❤️” ”som vadå” frågar barnet. Pedofilen svarar ”Chatta med dig som påverkar vissa delar av kroppen 😉❤️”

  Så nu vet hans chef att när pedofilen inte verkar vara så närvarande vid mötena, då sitter han förmodligen och runkar med barn i tankarna.

  Han upplevde att en efterlängtad dröm om barnvåldtäkter höll på att gå i uppfyllelse. ”Mmm du upptar en stor del av mina tankar också, kära du ❤️ En underbar känsla fortfarande med en stänk av oro 😍😏 Det är lite för bra för att vara sant typ.

  Planerar för flera våldtäkter ”Det är inte omöjligt att vi kan träffas flera gånger ifall det skulle kännas bra😍”. Det känns inte bra för barn när de blir våldtagna.

  ”Att du är lite yngre men det gör det också hetare”. Lite yngre. Yngre än hans egna barn och då anser han att det är liten yngre. Deassociering.

  Jäklar vad nervös han blev inför träffen. Han raderade en snap och ändrade tiden för när snappar ska raderas inte färre än 6 gånger på raken innan barnet han svara.

  ”Mmm… helt ömsesidigt ❤️❤️” Det finns inget ömsesidigt med att våldta barn.

  Han har körkort men skriver ”Jag tar bussen, det är enklast 😍” Det är inte enklast. Han vill inte att barnet ska se bilens registreringsnummer. De skulle ses utanför ett gym. D.v.s nära en parkeringsplats.

  Det här är en pedofil som vet att det är fel men som struntar i det och som går långt för att inte bli upptäckt eller för att inte bli identifierad. I alla fall hans tro om att han inte går att identifiera. Hans snap är kopplad till hans IP i hemmet och på hans arbetsplats. Hans snap är förmodligen även kopplad till hans dotters snap eftersom att snap som default kontrollerar vilka andra enheter som finns uppkopplade till nätverket så dotterns telefons hostname och interna RFC1918 IP-adresser leder också till identifikation när polisen kollar hans lur. Man kan även kontrollera dotterns snapkontos plats och rörelsemönster för att finna honom Så det finns många möjligheter till att identifiera honom förutom att ringa till hans internetleverantör för att få tag i hans namn och adress.

 30. Du har förstört allt, jag och mina flickor som kallar dig pappa fortfarande kommer aldrig att komma över detta. Jag som mamma kommer göra allt jag kan för att vi ska kunna fungera och återfå glädjen i våra liv. Tack till ni som stöttat oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X