Nu sitter Hakuna Matata häktad.

Snabelgäddan satt i fängelse för grova brott mot barn. Direkt efter avtjänat straff dök han upp på konfrontation i jakten på nya barn.
Han konfronterades inte en, men två gånger. Idag sitter han häktad, misstänkt för brott mot fyra barn, som man med lätthet hade kunnat rädda om försök till kontakt med barn i sexuellt syfte vore ett brott.

En annan som vid flera tillfällen tidigare dömts för brott mot barn är Hakuna Matata. Han hamnade på Dumpen i December 2021 men kunde inte lagföras då kontakten var med ett fiktivt barn. Vi såg att Hakuna fortsatte men han blev försiktig med att träffas. För ett år sedan gjordes ett försök till träff men i sista stund blev han nervös och backade.
Nu sitter även han häktad för brott mot barn som han begått via nätet. Enligt häktningsframställan är han misstänkt för brott mot fyra barn.

Som vanligt slösar Sverige med barn, trots att barnen är framtidens fundament.
Fyra barn här och fyra barn där.
Man arbetar alltså inte brottsförebyggande mot sexualbrott av barn. Trots att detta rör sig om människor som är dokumenterat farliga för dem.

Vi låter förövare nå fram till barnen, helt utan brandvägg. Och när barnen sedan ska vårdas så hamnar de i kö.

Enligt BO:s senaste rapport fick knappt 100.000 barn vänta längre tid än vårdgarantin på tid för utredning hos BUP. Många av de barn som fastnar i kö till BUP är utsatta för sexualbrott.
En liten del av dem kommer till oss för att få medlemsfinansierad traumabehandling.
Av de som beviljats vård är skräckexemplet en flicka vars förövare dömdes när hon var fyra.
Idag är hon tio år.
Hon beviljades medlemsfinansierad vård från oss efter att ha väntat sex år på behandling från landstinget.

Hur ända in i helvete ska vi förklara för barnen när de blir vuxna att vi inte prioriterade dem till varje pris?
Det är för sent att säga ”vi såg det inte komma”

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

10 thoughts on “Hakuna Matata häktad

 1. Känns inte som att ”vi såg det inte komma” ens finns på politikers läppar. Man ignorerar bara, vill inte veta av det.

  Tack för allt ni gör, går inte att säga det nog.

 2. FYRA RIKTIGA BARN!!!
  Detta är ett fullkomligt VANSINNE!

  349 ledamöter i riksdagen… NI HAR ETT ANSVAR SOM LAGSTIFTARE!!!

 3. Finns det ingen politiker som ens lyfter frågan?.
  Kolla på tex England, där kan dom ta fast peddos vid konfrontation direkt på plats och polisen hämtar upp dom.
  Vore ju kanon om liknande fanns i Sverige,eller ännu bättre, i hela norden.
  Sverige måste börja fungera.

 4. Vilket stort skämt Sveriges rättssystemet är 😔stackars små barnen som får lida. Gör nånting åt det och det fort. Barn måste skyddas!!

 5. ” Vi låter förövare nå fram till barnen, helt utan brandvägg. Och när barnen sedan ska vårdas så hamnar de i kö.”

  WORD! Det gör ont i en att det är så här det är. 💔

 6. Svaret är rent krasst Nej. Ungarna har ingen betydelse alls idag. Det handlar mest om att ta sig igenom årets budget, en budget med ”besparingar”. Tyvärr ska allt drivas som företag idag med vinst som fokus. Pengarna går som oftast till de rika investerarna som lobbar inne i riksdagen.

  Allt som tillhör samhället ska profiteras på. Det är en rubbning precis jämförbar med pedofilin – de kan helt enkelt inte släppa tanken på att tjäna mer pengar. Dessa personer saknar också förmåga att förstå att någon annan lider, endast pengar och pengar är det som får dem att känna något.

 7. Björn är ett ypperligt bevis hur starka krafter styr dessa sjuka människor. Spelar ingen roll vad de lovar. De ska låsas in tills de ev kan slussas ut. Men det behövs kraftigare åtgärder för att de ska kunna hållas koll på efter vård o straff. Vad pengar och lidande skulle tjänas in om polis fick jobba preventivt.

 8. Riktigt bra formulerat!! Precis så är det också. Varför ska det ena behöva vara såhär. Det är ju helt sjukt. Riktigt bra att dunpen kommit och ”utbildar” alla. Barnen är inte värda att bli förstörda. Detta måste verkligen ändras! Trauman sitter i länge…. Jag hade velat bli medlem och swisha er men klarar knappt mig själv i nuläget. Ni kommer få framöver. Det lovar jag för ni behövs verkligen och jag stöttar er fullkomligt <3 <3 <3

  1. Alla som sprider Dumpens jobb bidrar oxå. Till slut måste makthavarna kasta skyglapparna. Tillsammans är vi starka♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X